67. Заключне слово

           На сьогоднішній день нивотрудівчани, як і вся Україна, вірять, що наша держава стане у найближчому майбутньому економічно-розвинутою, правовою європейською державою, а село Нива Трудова стане одним із найкращих населених пунктів нашої держави. Існує на Землі місце , де найяскравіше сяють зорі, найтепліше гріє сонце , живуть найпривітніші люди ,- це наше рідне село Нива Трудова  - місцевість, де ми народились, де жили наші предки. Тут наше коріння, на цій землі ми робили свої невпевнені перші кроки. Кожна стежина, кожна берізка , квіточка - все наше, рідне.

          Нива Трудова - це земля, де, здається, завжди повинно сяяти сонце і вирувати радість життя. Потрапляючи сюди, почуваєш себе спокійно і затишно, у пам'яті виринають спогади про найщасливіші дні. Чи літо, весна чи осінь, а наше рідне село завжди юне і прекрасне. Це тиха гавань у бурхливому морі життя. Тут тебе завжди зустрінуть привітно і гостинно. Кожна людина знає, що ріднішого і прекраснішого місця, ніж те, де вона народилася, немає ніде. Тут вона вперше переборюючи труднощі, досягає успіху, вперше закохується ... І хоча наше село лише ця точка на карті України, це своєрідна   держава зі своїми власними законами.

           Особливо гарне наше село навесні, коли все починає зеленіти і цвісти, коли в кожній оселі тендітний підсніжник сповіщає про її прихід, що приносить нові надії та сподівання.
   
Добре слово, пам'ять – найцінніший капітал. Залишайтеся людьми!


Рецензии
Чудесное село,
Понравилось мне в нём!

Понравилось!

Зелёная!

Варлаам Бузыкин   08.03.2024 15:34     Заявить о нарушении