Шедевр життя

Важко описати те,що відчуваєш. Напевно простіше було б все зобразити графічно, використовуючи усю кольорову гаму. Але малюнок був би не малюнком, це більше походило б на кипу різнокольорових кривих, ліній, точок і іншої геометричної сукупності. Можу запевнити точно, що темних кольорів не було б, т.я. почуття тепле, ніжне, м'яке, барвисте, сповнене ніжних відтінків та кольорів. І людина, яка не посвячена у душевні справи «одержимої»( слово наганяє моторошні думки, але щодо цього файлу,то воно вжите просто в інтригуючому значенні ), могла б лише жалісно похитати головою, нерозуміючи нічого, в окремих випадках просто посміятись, а от особа, якій знайомий «деякий» образ цього малюнкового шедевру розуміючи поплескав тебе по плечу з натяком: «Не здавайся, друже, все в твоїх руках, у тебе все вийде ».
Бла-бла-бла,багато сказано, але де ж малюнок-шедевр?Ха!А його ще немає,його образ настільки легкий, що навіть ватерлінії не дістає, тому наповнюватиму барвами та емоціями, щоб усе вийшло якомога природніше та зрозумілі для «адресанта»
 
Яких би кольорів переважало у вашому епохальному пейзажі:Чому пейзажі? А все просто!Пейзаж – природа, те,що нас оточує. А наше зображене на папері і є природним, тим, що оточує кожного з нас, просто потрібно протерти оченята та добряче придивитись чи не визирає, щось дивовижно приємне, барвисте та загадкове. Повірте, «його» ви впізнаєте одразу. Як?Деякий життєво необхідний орган, вічний двигун людського життя, вам підскаже, як GPS-навігатор, куди рухатись, в якому напрямку, які перешкоди вас чекають і як їх обійти. Користуйтесь ним, не забувайте, що він у вас є.
І так, я зупинилась на шедеврі кожного з нас. Оу, це «анімація», яка рухається, стрибає, танцує, робить неможливі речі, які непідсилу непокореній «хьюмен».Цю стрибаючу картинку видно неозброєним оком, варто лише побачити генія, що є автором «пікчі» та відчути енергію, що його переповнює.
Можливо, ви не помітили, але уже майже сторінка А4 списана, а тут немає ні одного слова, яке б назвало це величне почуття,що породжує панорами сердечного апогею. А це для того, щоб кожен міг назвати для себе безліч синонімів, безліч його псевдонімів, що є одним і тим же словнозвісним почуттям, коханням.


Рецензии