Антисвiдомiтськi афоризми

Після того, що помаранчева влада зробила з моєю країною, вона просто зобов'язана одружити з нею Білий Дім.

* * *

Справжній патріот України повинен щовечора, перед тим як лягти спати, оглянутися на прожитий день і запитати себе: "А що ти сьогодні зробив для США і Євросоюзу?!"

* * *

30-ті роки ХХ століття: "Була б людина, а стаття знайдеться". Нині: "Було б бабло, а стаття загубиться".

* * *

Націоналізм ніяк не можна назвати шляхом у нікуди. Адже його і шляхом назвати не можна.

* * *

У листопаді 1845 року в Переяславі Тарас Шевченко написав: "Кати знущаються над нами, / А правда наша п'яна спить"...
Рівно через 159 років їхня "правда" встала з великого бодуна – і звершилась "помаранчева революція".

* * *

Якщо патріот України зобов'язаний вважати великими українцями Виговського і Мазепу, Грушевського і Петлюру, Шухевича і Бандеру, то я або не патріот, або не України.

* * *

Ненавидіти свій народ не заборониш жодному з політиків, які клянуться йому в любові.

* * *

Державна незалежність України потрібна для того, щоб забезпечити її населенню існування за межею виживання і без кінця звинувачувати в цьому Росію.

* * *

Коли Київ поступається Москві – програє Україна. Коли Київ обігрує Москву – виграє світове співтовариство.

* * *

Кажуть, є три різновиди брехні – мала брехня, велика брехня і статистика. Насправді ж різновидів брехні чотири – мала брехня, велика брехня, статистика і Голос Америки вкупі з Українською Правдою.

* * *

Адам і Єва були щирими українцями на прізвище Людиненко, яких спокусив клятий москаль Іван Змєєв.

* * *

Найдужче ненавидять народ України ті, хто вище над усе в світі ставить інтереси української нації.

* * *

Український фашизм – найкалиновіший і найсолов'їніший фашизм у цілому світі.

* * *

Бруковий камінь (тобто т.зв. "булижнік") – зброя пролетаріату. "Закрутка" – зброя українства.

* * *

Боротьба за чистоту української мови досить часто перетворюється на боротьбу проти здорового глузду.

* * *

Кажуть, добре там, де нас нема. Але якщо мені пощастить виїхати з України і мене в ній не буде, то хіба після цього в ній автоматично стане добре?

* * *

Надумані звинувачення, буцім той чи інший український політик або публіцист "продався Москві", кидають зазвичай ті діячі та писаки, котрі отримують реальні гроші Вашингтона.

* * *

Л.І. Брежнєв – дрібний державний діяч епохи Алли Пугачової. Віктор Ющенко – мікроскопічний псевдодержавний діяч епохи Вєрки Сердючки.

* * *

Українство – ракова клітина на тілі Малоросії.

* * *

Ватикан ніколи не закликав католиків думати по-латинськи. ЮНЕСКО не пропонує громадянам Всесвіту думати по-есперантськи. То з якого дива треба слухатися вождів українства і думати по-українськи?

* * *

Українська мова – це насправді саме те, що потрібно. Кому потрібно і задля якої мети – то вже інше питання...

* * *

Якби проводився всесвітній конкурс на найбільш ідіотське запитання, перше місце посів би український націонал-патріот із зауваженням адекватному корінному киянину: «Чому ви не розмовляєте державною мовою?!»

* * *

Якщо людина ідіот, то це надовго.

Якщо ж людина патріот України, є три варіанти:

1) це поки не порозумнішає (прозріє);
2) це поки не заберуть годівницю;
3) це надовго.


Рецензии