Отримай бiльше вiд життя, або Реклама-мама

Наш герой — молодий хлопець. У 25 років він одружиться, у 28 — у нього народиться син, у 45 він стане заступником директора, а в 60 — вийде на пенсію, і свято скінчиться. Або: у 24 роки він відкриє персональний пенсійний рахунок у банку — і проживе те саме щасливе життя, а керівництво банку вирушить у подорож навколо світу.

***
Андрій Іванович закінчив середню школу, політех, аспірантуру при ньому і став кандидатом технічних наук, а Олексій — дев’ять класів і ПТУ. Після завершення освіти обоє працюють продавцями на базарі й одержують від хазяїна однакові проценти. То навіщо вчитися більше, якщо різниці нема?

***
Багатим себе ти відчуй без грошей,
А батьком щасливим — відчуй без дітей.
Зігрітим себе ти відчуй без тепла,
Хазяїном дому — відчуй без житла.
Серцю повір, знайди свій шлях, ширше дивись,
Розкрий себе! «Фе-Фе-Фе»!!!

***
Їжа — це насолода. Насолода смаком. Але це ще й загроза карієсу. Жувальна гумка «Орбіта» — найсмачніший захист від карієсу!
Секс — це насолода. Насолода коханням. Але це ще й загроза сифілісу. Презервативи «Орбіта» — найгумовіший захист від сифілісу!
Життя — це насолода. Насолода їжею та сексом. Але це ще й загроза смерті. Домовини «Орбіта» — найнадійніший захист від смерті!

***
Хто сказав, що на стихійних базарчиках продають розведений спирт? Горілка «Інвайт»: просто додай води!

***
Ваша кицька не хоче «Віскас»? Їй набрид «Кітікет»? Запропонуйте їй мишу... від комп’ютерної фірми «Антисофт»!

***
Спільне індійсько-українське підприємство «Елефант» проводить розпродаж слонів. «Елефант»: отримай більше від життя!

***
В Україні щороку роблять сотні тисяч абортів. А буде більше! Презервативи «Кіндер-сюрприз».

***
Ті, хто вам любий, варті найкращого. Тому не погоджуйтесь ні на одяг від Кардена, ні на 600-ий «Мерседес», ні на віллу біля моря — ні на що інше, крім «Орбіту»!

***
— Про що ти думаєш під час роботи?
Торгова марка «Коли вже, бляха-муха, дадуть зарплату?!»

***
Ви не дивитеся «Ворона Месника»? Як ви не дивитеся «Ворона Месника» на каналі «2х2»? Ви відстали від життя! Зараз на каналі «2х2» НЕ ДИВЛЯТЬСЯ «Горобця Вісника»!

***
Коли ми говоримо неправду, кінчики наших пальців пітніють.
— Якщо ми за вас проголосуємо, ви будете дбати про своїх виборців?
— Так!
— Але ж ми знаємо, що Вона бреше!
«Рексона»: ніколи не зрадить!

***
Знайди під кришечкою пива «Чорнилівське» «Я йду...», і одна з десяти тисяч подорожей — твоя! Зателефонуй за номером 8 (900) 222-00-00, і ми скажемо, куди тобі йти! «Чорнилівське»: зроби вдалий ковток!

***
Ховали тещу. Порвали два баяни. Надійне рішення проблеми – баян «Приймацький»!

***
Поринь у пригоду! Попроси дядька Семена спустити на тебе сучок ротвейлера Фанту, Спрайт та Кока-Колу — і в літо на повній швидкості!

***
Супер-акція! Збери 20 етикеток від пива «Шмаллер» — і 21-шу отримаєш безкоштовно!

***
Новітня історія України. 1999 рік. Не взявши у держави жодної копійки, Василь та Руслан Пуки роздобувають вогнепальну зброю і виконують убивство журналіста Правдюка. 2000 рік. Брати-кілери ліквідовують банкіра Дурильського. Проте це викликає опір з боку силовиків. 2001 рік. Василя та Руслана заарештовано і засуджено до довічного ув’язнення.
Якщо влада не може допомогти — вона не повинна, принаймні, заважати людині, яка прагне працювати.

***
Я працюю годинникарем, і тому свіжість подиху для мене зовсім не важлива. Незважаючи на це, «тік-так» завжди зі мною.

***
— Уявляєте, цей динозавр жив 65 мільйонів років тому!
— А наші зуби збережуться так довго?
— Ваші — так! Не вірите — проживіть 65 мільйонів років і переконайтеся! Довірте зубній пасті «Вотергейт» здоров’я ваших зубів.

***
— Деякі порошки надто дорогі, а інші — недостатньо дієві. І я не можу вивести плями...
— Можеш! Адже тепер є рішення! Рекс-універсал видаляє всі плями, до яких дістає зубами! І не треба купувати порошків!

2001


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.