Супердiвчина. Частина 1. Епiзод 7

І було відчуття, живе і плавне, яке давало обіцяної землі і ґрунт моїм мріям- моїм бажанням, моєї « хтивістi», моєму тремтінневi в голосі.
І наче вперше, я відчував взаємність-переживаючи її подвійним відображенням у ній- як ніби це була нарешті саме її. Саме -Re: любов-на яку мені нарешті відповіли акцептом на оферту.
І коли це сталося між нами, сталося, ну, відбулося. Навіть не знаю, як все правильно описати. Та й чи є слова, такі в нашій мові -може простіше якимось слідчим експериментом показати-просто відтворіть заново весь той антураж і обстановку- просто потрібно її заново- одну, голу, в кімнаті, роздягнувшись, вже будучи голою- саме такою вона була переді мною, оголивши свою наготу ще раз- у голій голости- вона з'явилася передо мною.
І був день. І була ніч. І була вона. Одна. Гола. А потім я. А потім ми.
І ми були. І була ніч. І нам хотілося займатися сексом. І ми трахкали. Не любили. Не займалися "л..бовью", а саме трахкали-більше в російській мові відповідного слова не знайдеш...
Могутній-великий...ти мені один-страждання і опора...
Було відчуття, що трахкають не тільки статеві органи, а трахкають ще між собою і руки і ноги. І волосся січеться кінцями стали теж сексующими кінцями.. і в цієї дикої похти. У необузданному бажаннi. У невгамовних промовах, в перелитих у один одного як у сполучених судинах плавилося наше єство, та викидаючи нас з цього епіцентру- як відпрацьовані шлаки у вторинну переробку- інших майбутніх і прагнучих і неприборканих тіл, таких же ненаситних і ненагрітих, зі своїм непотребством на розумі і моральним соромом у своєму статевому "багажі"-щоб знову також забруднитися. Отримавши імунітет від родових егрегорів..вийшовши за периметр "трахкальной" кімнати.
І було відчуття, таке стислий. Сдержаное досі-потім яке оформилася, як ніби і розцвіли меж нами- розколоті як фугас, жвавий кумулитивной енергією вибуху, як лотос , що розкидав пелюстки по всіх краях світла, щоб ми взяли на себе це диво, це те, що приймає в підданство, не питаючи не доменів, ні паспортів, якому не важливо, хто ти етнічний...приймає, не бачачи мов і рас, в лоно дикої тваринної природи, застилющей нам очі і постільні -похоронні ложа..


Рецензии