la belle indifference
Я б сказала, що часом , а краще висловитись хвилями, потерпаю від прекрасної емоційно-відчутної збайдужілості, але то якось по-дурному звучить. Можливо не варто плутати з апатичністю. Але апатичність якась пласка, форматована версія того, що відбувається. Пробачте вже, що з усіх замкнених отворів сочусь у тексти власними емоціями і дійсністю, автобіографічністю, яка відрізняє від хорошого письменника, позаяк, той же може писати і про те, чого не знає. Але аби вирвати ту індеференційність з корінням, з живим, аби пожмакати дні її присутності на крихкі шматочки,ладна на багато чого. Вже не знаю, чи організм такий розумний, чи просто від відбитків знань, примарних майбутніх варіацій, чи то реалізм живучий , чи примари страхів, тіні, що хапають за руки і ноги, не даючи зрушити з місця. Як би це не назвати, не важливо, часом усе те вищеперераховане стирає твою присутність, з майбутнього, з хард-дисків свідомості, з надій і сподівань, спотикаючись об розчарування. Тоді здається, що нічого не буде, що все намарне, і позбавлене сенсу. Але варто нам сконцентруватись на чомусь, окрім болю, і він буде здаватись менш сильним. Варто відволіктись, і струсити жахаючі картинки зі зворотної сторони очей, і дати тому майбутньому настати. Такому, як прагнув, на що сподівався, або геть іншому, чорта-с два, ніколи не зможеш належно підготуватись ні до чого. Бо не можеш знати напевне, бо те що відбудеться, завжди відрізняється від прорахунків.
Свидетельство о публикации №211100601260