Асет Ризаулы Мукашбековка - арнау

Примечания: Автор не писатель, не журналист, не ясновидящий, не гадальщик,  не целитель, не волшебник, не ;;мала;шы, не ба;сы. 2009 году в Греций на острове Крета где родился Зевс и где Геракл осуществлял свои подвиги по Божьему велению Асет Ризаулы Мукашбеков стал «проводником души» и начал работать с сознаниям, душой человека. На полуострове Мангыстау где покоится прах пір Бекет ата и на мовзолее великого полководца Амир Тимура городе Самарканде откырылся третьий глаз: Настоящее время Асет Ризаулы Мукашбеков: Духовный Учитель.

Божьий дар Асет Ризаулы Мукашбекова: Возвращает ушедших ангелов, облегчает болезни, перепрограммирует сознания человека в положительную сторону: здоровье, богатство, счастье, радость.

Снимает любую порчу, сглаз. Очищает жизненный путь и путь к бизнесу, снимает оковы с ног, с руки. Очищает ауру и сердце от горести, страдания, Голову очищает от негативных мыслей.

Во время сеанса избранный человек могут общаться с духами-аруаками своих предков. Аруаки всегда приходять в помощь когда его потомок мучается, страдает, болеет, находится в нищете,  Избавляет от болезни, страдания, нищеты. Самое главное, передает свое несметное материальное богатство избранному потомку.

ХХI век: Век информаций и энергий, телепатий. Ничего невозможного нет! Челевек используя свое сознания, душу могут напрямую общаться с Создателем и получать ответы на все вопросы  при помощи медиума «проводника души». Человек перепрограмировав свое сознания, изменив свое образ мышления может изменить свою судьбу коренным образом в положительную сторону. Потому что, человеческая душа ¬– оторванная частица Бога.

Асет Ризаулы Мукашбеков при Божьий помощи может поставить самому человеку до его семи поколений защиту от порчи, сглаз, от всяких нечистей паралельно существующих темного мира. Очищает дом от всяких нечистей и ставить защиту.

После перепрограмирования человек избавляется от своих долгов, несчастья, невезения, нищеты и болезни, страхов. Избавиться от алкоголизма, курения. наркозависимости.
Но, для этого у клиента Самого должен быть сильное желания избавиться от дурных привычек изменив свой образ мышления и найти свое счастье. Если желания истинное: По Божьий воле и Его разрешения, определенный аруак прадеда: восстонавливает здоровье, дает свое богатство, помогает найти своего суженого, любимого. Бездетные будет иметь детей. Человек дальнейшем будет жить в гармония с Природой по Божьему закону.

Любой измученный своими страданиями, болезнями, невезениями, одиночествами, долгами, дурными привычками человек может обращаться к Асет Ризаулы Мукашбеков. Он по телефону может проводить сеансы.


Ескерту: Автор касіпкой жазушы, не журналист, не баксы, не емші, не коріпкел, не кумалакшы емес. Асет Ризаулына Кудайдын кудіретімен "жанды жетелеуші" орысша айтканда "проводник души" касиеті 2009 жылы Грецияда Зевс туган «Крит» аралында конып, пір Бекет атанын жане киелі Самарканд жерінде жаткан улы колбасшы Амір Темірдін мазарында ушінші тылсым козі ашылган - Рухани Устаз.

Асет Ризаулынын Жаратушы дарыткан касиеттері: кара дуга, тіл, коз тигендерді тазалау, адамнын омірдегі жане бизнестегі жолын ашу, аурасын тазалау, журегінін кірін аршу, періштелерін кайта кайтарып озіне кондырып беру, барлык ауруларынан арылту, омірлік багдарламасын тубегейлі жаксы жакка озгерту, ата баба аруактарымен тікелей тілдестіру аркылы бірнеше гасырлар бойы байланыс узіліп калган ата бабаларынын несібесін, байлыгын кайта кондыру.

Себебі, ата баба аруактары аркашанда урпагынын камын ойлайды. Урпагынын ішінен озінін несібесін, байлыгын беретін адам тандайды. Сол адамга ата бабаларынын аруагы бакытын, байлыгын, несібесін "жанды жетелеуші" данекер - медиум аркылы береді. Бул да Кудайдын кереметі!

Себебі, XXI гасыр: информация - куат гасыры. Адам журегіндегі Жаратушы - Газиз жанымен тікелей озі сойлесе алады.

Асет Ризаулы - Кудайдын кудіретімен адамнын оз басына, жеті урім бутак урпагына дейін, озінін турып жаткан шанырагына: кара дугадан, тіл козден, жын шайтандардан, перілерден коргайтын коргау коршау салып бере алады.

Кандай адам болмасын Озінін омірін, денсаулыгын жаксартып, енсесін езіп турган карыздарынан, жокшылыктан, кедейшіліктен кутылып, молшылык пен байлыкка, куаныш пен бакытка шомылам десе томендегі телефон аркылы Асет Ризаулы Мукашбековтын озімен ауызба-ауыз тілдесіп, тікелей жолыгып: ем, шипа алуларына жане тагдырын жаксы жакка тубегейлі озгертіп алуларына болады.

Электрондык поштасы: "mukashbekov.aset @ yandex. Kz"
Уялы телефоны: +7 701 733 55 71;


1. Жолына тагдыр каттырак,
Мініпсін ага, ак пырак.
Саулесі мангі сонбейтін,
Жаныпты сізде шам-шырак!   

Сакен Муздыбаев, шахтер.
Шыгыс Казахстан облысы.


2. Ризанын Асетіне рахмет айтам,
Ояткан санамызды уйыктап жаткан.
Кітабын окып шыгып рахат алам,
Аштыктан он кун бойы нар татпаган.

Ойпырмай, ойлаймын да мен тан калам,
Жамандыкка соншалык кумар болган.
Жаксылыкка шакырса бул калай деп,
Мын ойланып, толганып коп киналган.

Омірде ізденумен журген жанмын,
Жаналыкка мен жасымнан кумармын.
Малаховтын кітабын, бес томдыгын,
5 жыл устап, астында жастыгымнын.

Асері Асет ага, лезде болды,
Конілім, ой-санаммен кабыл алды.
Алдынгы дал озіндей агалардан,
Улгі алып, інілерін бас шулгыды.

Ризанын Асетіне мын рахмет,
Боліскен жаксылыкты коптен курмет.
Ауылымнын дал озіндей азаматын,
Аркада Турсын - інін мактан етед!

Турсынгали Кызырулы Амірханов, ашыгу ілімін устанушы.
Караганды каласы.  27.10.2008 жыл.


Рецензии
Кадірлі Асет Ризаулы!

Кім жазса да, дурыс ойындагысын айкын да, ашык букпесіз жазыпты. Разымын!

Тлеуберды Сарайбайулы Кулиев   26.05.2013 09:02     Заявить о нарушении