Вечора на хутор

Вампір п'є кров з немовляті, очкуе, гірко зітхає і лякливо зиркає по сторонам, щоб його ніхто не побачив.
  В цей час з підворіття після рибалки, добре випившою походкою, наближаються пара дебільних на вигляд сіамський близнюків, з зрощеними статевими органами. В руці у одного по два з половиною облизня, а у другого заляпана кров'ю і не тільки... браконьєрська сумка в якій він тримає, кусок своєї відірваної руки.
 Вампірюга, поміченій  близнюками, починає стартувати з місця, нахабно присмоктуючи на ходу смачну кров. Немовля в екстазі, суне свого скривавленого та обсмоктаного, противнім вампіром, пальця до свого беззубого ротика, і солодко засипає.
 Близнюк в цей час кулупаеться в своєму горбатому носі, знаходить там смачну на його погляд зозуленьку і дразливо перед братом причмокуючі поїдає її...
 А другій близнюк,зі словами "ах ти ж ****ь така!" хапає рукою свого коханого батуга, я кого він виграв на шоу "зроби мені боляче!" І хльосткім ударом, збиває з ніг вампіра убивцю, я кий піни-ця від і кусається.
 Вампір від люті, хватає близнюків за їхній тілімпающийся пеніс, і починає смоктати кров.
 Його остерегло ****ять, по його готичній пиці, всім що під руки попадає, розлючені близнюки. З початку облизнями, а далі в хід пішла сумка і кулаки. Вампір розуміє, що довго так не протриматись, включає навик "голубка глотка". Близнюки ще дужче, починають бити, дутися а один, якій без руки, навіть кінчив з гучнім пердіжом і криком "Все ****ЕЦ!"      
 


Рецензии