Супердiвчина. Частина 5. Пролог

Ми проходимо свое маркування, як сертифікацію комп'ютерів, як теґ худоби, як размаркировка і прошивка для стандартів країни покупця-ми приймаємо належний вигляд, прийнятний в нашому середовищі. Наші реакції і бажання, видозмінені і перекручені, як збита пиха, як приборкане і пригнічене бажання, впорядковане, переходить у більш зрілі пристойні і виховані форми. Але це все в моїй природі-ставлення до жінки і краси. А не до мертвих речей, які мають цінність. Споглядання цих початкiв супроводжує в моєму нутрі підвищене слиновиділення від голоду в якомусь публічному місці. У всіх навиду. Після того, як я бачив, як вони -породження і втілення земних жінок, заряджених марнотою, як земноводні мешканки тераріуму, прилипли до екрану вітрини, на виході кривлялись, реготали, пряли очима, погойдуючись на підборах, як при хитавиці великовантажного корабля, намагаючись утримати рівновагу, як на зло роблячи таке серйозне обличчя "в образі", "в відповіддю" -на моє, не менш серйозне. Коли я зі своїм слиновиділенням стояв, що хотілося вкрутити посмішку, як лампочку, і проковтнув цей згусток слини і атмосферні опади слини, проковтнув цей слиновиділенний ком, і відправив його в шлунок разом з цим солодким соком -якорем. Вона стояла, підбиваючи бровою, як перша жриця, допущена до всіх вівтарям без винятку своїм охочим поглядом нагадала мені велику долю, трохи піднятою верхньою губою бронюючи мені місце в райських кущах. Та й я не кам'яний. Та й я не залізний. Пропадати так пропадати.

Рухомі гойдалки плечей. Голос непроникний, крізь товщу скла, проницающего світло, і її відбиття, її видимість outdoor, зовні-з іншого боку дивлячись із залу, як в іншому світі, у паралельній реальності, в кошмарному непроникному залізно крижаному сні, де щоб жити треба робити це обопільно. Я в залі, де суєта, натовп, всі люди кидаються, сшибая вітрини, на вітрині, зациклюючись на наповнення яскравих і перенасичених товарами вітрин і всіх, що стоять поряд, захоплених do shopping, реагуючи на запах, фіксуючи запах, і потім выветривая його із ніздер і рецепторів кавовими зернами і прискореним диханням, де не дозволено сякатися по -артиллерийски. Чому у мене завжди ерекція у парфумерних магазинах, магазинах рослинної косметики і в музеях з античними фігурами? Напевно, тому, що це я, відчуваючи запахи, доведені до досконалості або такі вульгарні, як непристойні і вульгарні жінки, які вимагають підвищеної уваги, і досить стежать за собою, щоб виглядати і виділятися, не пробачать наївності і дитячої мальчуковой витівки. І поруч зі мною, навколо-у всіх відвідувачках розлита одна і та ж жінка, але як у музичному інструменті з пляшок підвішених на нитках-ксилофона-налита в різній кількості.  І вони і зовсім не сама краса ідеалу, а які то суміш бактерій, ферамонов і флюїдів чого- то замішаного, хвилюючих згустком, яким -то клубком хвацько закручених нервів як спресованих в один прокатанний млинець всього може турбувати, хвилювати і еякулювати.

Ось і справді, всі ці синтезовані, складові, випаровуються від епіцентрів жіночих тіл запахи- не існують в живій природі. Наслідують сочетаню доступних запахів, ледве вловимих і стійкі-вони дозволяють ловити їх., уловлювати і йти за ними по сліду, по п'ятах, підкорятися їх таємниці і новизні і неповторності, і намагатися розібрати їх в деталях, закривати очі і представляти кого-те, вірніше якусь обплутану цієї серпанком її власницю, оточену цим заахом- хмарою, цієї хмаринкою ферамонiв і поєднання ефірних олiй і амінокислот. Речі. Речі не головне. Речі для того і створені, щоб ми дізналися один одного. Щоб ми вибрали один одного. Щоб ми віддали враження  не один одному, а речей в які ми одягнені, не стрижки волосся. Не погляду лоба, а саме речей-як ми обгорнули себе, як цукерку золотим папiром, надавши порядок та святковий вигляд, зробивши себе презентабельними і помітними-намагаючись заслужити похвалу і компліменти і затримати погляд. Речі приховують нас більше друг від друга-ми вибрали б один одного голими без заминок. Як Адам і Єва -дивилися б. Досліджували один одного і відчувала вали-хвилі-валуни знаходячого порушення, рвучого печеристі тіла..


Рецензии