Бомжова криничка

Жив був бомж. Він раніше був багатим і знущався над іншими бомжами, тому тепер його не любили. Він завжди напивався і ліз у свій підвал. Там він згадував минуле і плакав. Він мріяв жити як і раніше...
Почалося все з того, що міліція спіймала його за злочином і позбавила всього його майна.

Цього вечора все було як завжди. Він сидів у підвалі і бухав. Бомж боявся вийти на двір тому що вчора він матюкнувся на Вітька, місцевого гопніка. Вітьок хотів йому дать в диню, але наш бомжик швидко втік. І так було майже завжди... Але сьогодні він трошки перебрав і вирішав сам начистити Вітьку диню.
Бомж випив ще чекушку горілки і виліз з підвалу. Він йшов темними вулицями і кричав: "Вітьо-о-о-о-ок!!! Вітьо-о-о-о-о-ок!!!"- але ніхто не відгукувався.
Бомж почав тверезіти і злякався що зараз хтось, з корєшів Вітька, прийде і буде йому капєц.
Він заліз в пісочніцу де грався маленький хлопчик.
-Чого ти тут сам у такий пізній час?- спитав бомж.
-Я загубився.- Сказав хлопчик
-Ммм...Понятно. Давай ми з тобою побудуємо будинок з піску і будемо там жити.

Бомж відібрав у хлопчика лопатку і почав копати яму для того щоб залити фундамент. Бомж копав до ранку.
Вранці до пісочниці вилізло багато бомжів. Всі сміялися з нього і казали що Валєра зовсім з глузду з"їхав. Але він нікого не слухав і продовжував копати. Всі заливалися сміхом.
Через годину бомж вже був глибоко під землею, а ще через годину полилася з тої дірки нафта.

Всі відразу припинили сміятись і збіглись подивитися на це диво.
Через 10 хвилин коло пісочниці вже були усі канали і знімали новини про бомжа.

Згодом він розбагатів і побудував притулок для безхатників. Він приймав і годував усіх бомжів, навіть тих хто його колись ображав.


Рецензии
Раз язувся в чабудки.Одягнувся в кожушину.Сам запрягся в саночки и поехал по ялыну!

Игорь Степанов-Зорин 2   02.09.2015 21:01     Заявить о нарушении