Хаос

    Говорят, что  миссис  и  мистер Хаос живут  в состоянии  хаотичном, не предсказуемом, не предопределенном. Я думаю это ложь.
    Кто же, как  не Хаос  постепенно, скрупулезно планирует, строит то, что за тем зазвучит цельно, воедино на веки? Супруги Хаос-это семья мудрейших, знающих свое не легкое дело, это труженики Вселенной первоначальники у Начала Начал, помощники Величайшему из Величайших.
    Мысль зародилась в Великом Создателе, Хаос тут же ее подхватили, расшифровали, прочли. И то, что  в  Великом родилось  из  материала подручного, якобы свободно вращающегося в форму собрали, и передали бережно тем, кто жизнь вдыхает в творение -Мастерам, Богам, Созидателям.

Хаос
Валентина Хоральдбайрам
     Кажуть, що місіс і містер Хаос живуть в стані хаотичному, що не передбачуваному, що не зумовленому.  Я думаю це брехня.
     Хто ж, як і Хаос поступово, скрупульозно планує, будує те, що за тим зазвучить цілісно, ;;воєдино на повіки?  Подружжя Хаос-це сім'я наймудріших, які знають свою не легка справа, це трудівники Всесвіту первоначальніка у Почала Почав, помічники Найбільшому з Найбільших.
     Думка зародилася в Великому Творця, Хаос тут же її підхопили, розшифрували, прочитали.  І те, що в Великому народилося з матеріалу підручного, нібито вільно обертається в форму зібрали, і передали дбайливо тим, хто життя вдихає в творіння -Мастер, Богам, творець.


Рецензии