Far away from Ukraine. Передмова. Вiдчуття дому

Передмова. Відчуття дому.

Десь на зошитовому папері, або на складеної вчетверо серветці ти креслиш дорогу і схему проїзду до нового будинку. Думаєш, що хтось чув або навіть дивився телевізор і по групі "ВКонтакте" визначає, як там, що у них нового. А тепер і у тебе. Тепер там безпечно? Як там вони поки без тебе. Взагалі скрізь добре, де нас немає. Тому що, тільки опинившись там, на місці, провівши розвідку, рекогносцировку, дізнаєшся всі плюси і мінуси, всі слабкі і сильні сторони. Бачиш, нарешті, стан речей. Все своїми словами. І ти піддався стресу, і іноді насилу стримував себе, такий чутливий і одночасно відхідливий. Вмієш заразливо сміятися, і добре подавати в груповий грі. Зараз знайдеш ти себе на новому місці? Зараз все інакше, щоб описати зовнішність людини досить описати актора, на якого він схожий. Раніше мені говорили, що я схожий на Ріккі Мартіна. Ріккі Мартін «блакитний». І тому мені не приємний. І тому, коли всі відрито це обговорюють його «пристрасть», мені навіть якось ніяково себе з ним порівнювати або асоціювати, навіть зовні, хоча він і артист, безсумнівно, талановитий і обдарований. Може, ще не прийшов і він сам у собі не розібрався? Я думаю, час усе розставить на свої місця, час навіть «поставить всіх до стінки». Але це інша розмова- сповідь. Може, я й свідомо отверну від себе якусь частину своєї читацької аудиторії. Але якщо вже мова зайшла про Ріккі Мартіна.. «Всім не догодиш» -сказав Муракамі. Охоче вірю.

Підтримую тільки «піся в пісю». Такими нас зробив Творець. Створив. Все інше протиприродно людській природі -і не має не те що демонструватися або мати права на демонстрацію, але і потребуе припинятися. Дітки вразливі -купа девіацій у дітей в такому віці, трансвестизму-саме тому, що така культура ллється засобами масової інформації. Переконаний, що у багатьох немає природного до того прихильності. Стоячи на порозі демографічної ями потрібно стимулювати народжуваність, а не продукувати особистий вибір кожного, вибираючого життя для себе, в своє задоволення. Навіть не життя для себе, а життя заради себе. В силу природних і демографічних політичних або економічних причин багатьма країнами навпаки хотілося б посприяти тому, щоб девіантна сексуальність брала б більш масовий характер як і свідомий відмова від дітей chil-free. Стерилізація за копійчані винагороди в Індії. Але у нас зовсім інша ситуація. І такі ідеї шкідливі -вони ставлять під загрозу існування всієї нашої цивілізації. У нашій творчості та слов'янської культури і язичницької не було, не має ніякої культурної традиції і основи одностатеві союзи, тому якщо не підлягають переслідування в законодавчому порядку повинно бути це норм загальноприйнятої моралі засуджено і зупинено. Заради збереження нашої культури, заради будинку, заради життя, заради спадкоємності, заради розвитку, заради прогресу.

Як знову у тому анекдоті-де богатир запитує-«де тут та баба-якої потрібно очей виколоти» (трахнув циклопа)-мається на увазі-коротше все з ніг на голову давно-але ніхто не сміється-і це все приймається як даність-тому що вже в штаті Нью- Йорк легалізувати одностатеві шлюби. І можна журитися від цього чи радіти-що поки поруч з тобою не набралася критична маса гомосексуалістів- вони проводять "приховану мобілізацію". Перед кидком проводили приховану мобілізацію і німці в Гітлерівській Німеччині перед другою світовою війною. Настане мить, коли скоро вони всі засвітять свої справжні обличчя-і ввійдуть в кожен класс, кожен будинок і будуть садити чужу тобі мораль і твій стандарт "піся в пісю" піде прахом, і всі будуть рік від року обговорювати дозвіл на їх паради, як знаходить щорiчна хвиля-"давайте знесемо мавзолей і всі пам'ятники Леніну-адже вони морально застаріли"-так і ця девіація рано чи пізно заявить свої права на існування в твоєму світі і захочеться бути легалізованої, на жаль, чи на щастя, у нас немає такого за партикуляризм права, як у США, де кожен штат веде свій законотворчий процес самостійно. Ну, у нас суб'єктів федерації в країні дозволено тільки визначати шлюбний вік-по досягненні якого можна вступати в шлюб -не більше того. А от кому з ким-і так все законодавцем прописано-не союз двох сердець-а чоловіки і жінки. "На пізньому етапі розвитку етносу при высокоцивилизованных життєвих умовах свободи виявляють сліди виродження (відмова від дітонародження, одностатеві шлюби і т.д.). Надмірно поширювальне розуміння свободи пригнічує моральний борг, веде до зниження вимог, що пред'являються до особистості природою, суспільством, державою. Тоді свобода отримує прояв у вседозволеності, нестримної гонитві за збагаченням, насолодою, комфортом. І якщо справедливість не тільки сприяє стійкості, стабільності, громадському порядку, але здатна заохочувати утриманство і паразитизм, то свобода, жорсткою конкуренцією наближаючи реалізацію прагнень до досягнення вищих форм, прискорено веде до розтраті життєвих сил і результату. Безмежна свобода здатна переростати в свавілля і анархію". (Цінності та оцінки в історії держави і права. Косарєв). У відповідності зі ст. 12 СК РФ, на території РФ передбачається можливість укладення тільки шлюб між чоловіком і жінкою, отже, одностатеві шлюби на території РФ заборонені. Легалізували одностатеві союзи США, Нідерланди, Норвегія, Швеція, Німеччина, Бельгія, Данія, Канада.  У нас в країні на законодавчому рівні прописана тим самим технологія нашого виживання- союзу чоловіки і жінки. Все, спустив пар, тепер можна і про інше...

Чому я заговорив про це у вступі-та тому що не все одно в якому середовищі ростити дітей-де вони можуть бачити неправильні особисті приклади. Бо природне навколишнє середовище, яке ти обираєш, повинне бути по душі і здоровим. Тому що хочеться серцем до людей, простих, живих і чуйних. Тому що не хочеш у відносини вкладати злість. Тому що чекаєш, що тебе будуть оточувати люди, для яких країна і народ не копійчані цінності, не розмінна монета в популістські заяви і гаслах. Я хочу жити серед людей, серед народжуються людей, а не старіючих і в порожніх квартирах серед перських котів вмираючих одинаків. Я сам боюся бути один. Мені потрібна родина-це запорука мого виживання. А це вже навіть соціологія а не морализаторская біологія, помилково або косно засвоєна доморощеним індивідом, дорвавшимся до трибуни, намагаючим виговоритися у відведений регламент. Потрібно виговоритися. Це запорука нашого виживання. Ми на самому краю демографічної ями. -Бла Бла бла-..


Рецензии