Прошепочи йому голосно поглядом

   Перекресли сторінку в щоденнику, прошепочи йому голосно поглядом, щоб аж серце змертвіле здригнулося і згадало все те що минулося, щоб кохати йому знову хотілося, щоб пробігли мурахи ротами цілими, щоб йому десь глибоко згадався перший погляд, електричний дотик, котрий перейшов з розряду нормальності в таке незриме до того відчуття, зосередженні зжаті вуста згадали той нетривкий смак першого поцілунку з тобою на даху дев'ятиповерхівки, першого танцю, першого поруху, подиху, коли він грів твої змерзлі зжаті кулачки у вагоні метро,смак дорогих шоколадних цукерок та терпкого напівсухого вина, тихий вечір зі свічками в номері за струдженим містом, знахабнілі величчю мости, на яких проводжали ви один одного так довго, пропускаючи один за одним трамваї,  вічно людні парки, де не було вам місця розгулятися осіннім розмаїто-барвистим листям, що б відгукнулися гомінким ехом ваші вічні розмови по телефону, постали перед очима сотні написаних безглуздих, але таких ніжних СМС. Прокричи йому думкою, перекачай на жорсткий диск його серця гігабайти своїх почуттів, не дозволь зав’янути тонкому паростку любові, ти ж відчуваєш десь на рівні на третього міліметра шлуночка твого серця як ти йому потрібна, забуть усі образи переступи через пані гордість, кохай і покажи це, а він обов’язково це оцінить…

28.02.2012


Рецензии