За спиною

   У світі всьому є протиріччя, друга сторона, і вона не завжди краща за видимий бік! Ось, наприклад, тобі посміхаються в обличчя, з тобою спілкуються і називають "другом", а за спиною обговорюють тебе, "обливають" брудом з ніг до голови. І як це називається, як таке можливо? Невже, люди настільки немочні істоти, що можуть самовиражатися лише пригноблюючи інших? Як говориться: " Земля кругла, все повертається. Завдавши болю комусь - тобі ,завжди, поверниться вдіче більше!"
   А чи існує вірна дружба, щире кохання? Щоб жити, цінити людей, знавши, що вони відповідають взаємністю, а не збирають компромат, щоб могти штрихнути ніж у спину.Чому саме у спину, здивує вас? Тому, що їм не вистачить сміливості подивитись тобі в очі, заглянути в душу, а тоді, морально знищити! Ці підлі пси, по-іншому їх не назвати, здатні лише на плітки, в них не залишилось нічого живого, нічого справжнього.
  А що хорошого в такому житті? Коли ти не можеш зателефонувати друзям, тому що не довіряєш, нікому нічого не розповіси, бо можуть зрадити. Це не життя, ти просто існуєш, весь час боячись чогось, не підпускаючи нікого, закрившись в собі. Такі люди мертві. Вони вбили самі себе, а зараз намагаються знищити тих, хто навколо них.
   Життя дається один раз! Воно не повторне і його потрібно прожити, а не проіснувати. Напевно, на те ми й люди, що маємо вибір, що самі будуємо своє майбутнє, розпоряджаємось своїм часом. Потрібно цінити справжніх людей, цінити кожну хвилину і кожну щиру посмішку. Потрібно дихати на повні легені, мріяти і здійснювати свої мрії, поважати інших, хто б то не був,бо ми всі рівноправні, а, найголовніше, потрібно щиро любити....


Рецензии