Не верь, не бойся, не проси...

Не вірь, не бійся, не проси...

Про рівень коррупції в закарпатських судах, прокуратурі, міліції виріс до такого рівня коли ці структури почали виконувати в нашому регіоні “асоціальну” роль якщо не назвати речі своїми іменами тобто “злочинну”. Абсолютно не виконуються ті функції які покладені на них чинним законодавством, а створили кругову оборону від народа. І зараз на 100 % прокуратура, суди і міліція захищає тільки коррупціонерів різної масті, злодіїв, бандитів.
Візьмемо тільки один з понад триста розслідуваних прикладів “злодія в погонах” Коноваленко! Розпочнемо з першого який під руку попався. Цей “мусор” викрав російський джип “Нісан терано” двигун №0051841, кузов №0000726 реєстраційний № Е812 ВВ50. Джип в розшуку (російський інтерпол). Оформивши в Луцькому суді за хабар в 1500 $ що джип не рахується в розшуку уже в Ужгороді проводить його оформлення й легально перепродає! За цей випадок знає все закарпатське УВД. Далі продовжимо! Проосто опублікуємо без подробиць всі крадені ним автівки і в Інтерполах яких країн вони рахуються!
Чи взяти одного з “дуже відомих митників”, Який за ніч зібрав 100 тисяч $ і уже в полудень гроші зробили свою справу один з заступників начальника Закарпатського управління СБУ наказом переводиться в іншу область. А все чому? Тому що задів “горе митника”. І всі все про нього і його сімю знають. Але він дуже щедрий! Знає кому в ДАІ, кому в податковій, кому в суді, кому в закарпатській ОДА і саме головне скільки щоб вирішили будь яке його злочинне питання! Далі про подвиги “митника”продовжимо. Йому наприклад направити податкову перевірку на якесь підприємство все рівно що сказати сину “Бігом!” Податкова по першому його звінку трусить замовлені ним підприємства!
Всі ці державні структури якщо їх можна так назвати перебрали на себе функції рекета 90-х років минулого століття! Починаючи від крутих тачок, будиночків, гулянки з мордобоями й проститутками і все таке інше.


Рецензии