Програма розвитку структури. вза мод я

Життя в Космосі, Всесвіт існує давно. Визначається законами розвитку буття. Закони зберігаються в архівах. Людина знає закони, організацію енергетичного обміну. Розуміє зв'язки Космоса і Землі, їх взаємний вплив. Розвиває рівень своєї свідомості. Розуміє призначення. Знає будову структур і енергій. Відкриває вхідні ворота у організацію Всесвіту, проникає в середину Космосу. Єднає космічний розвиток і людини на Землі. Пізнає структури у складі Космосу. Знає будову цілого і взаємодіє у світлових енергетичних структурах. Взаємодія приносить успіх у розвиток та зближує енергетичні частини цілого.
Буття розділяється на пропорційні частини, плани. Стан кожного визначається довжиною світлової хвилі фізичного світу. Через координати довжини хвилі світлового простору і спрямованості буття, план входить до складу побудови системи, Галактики, інших частин цілого Всесвіту. Входить до складу без часового визначення положення структури. Енергетична будова планів визначається в законі Взаємодії структур. Істина одна і суцільна.
Перехідна область людини відкриває енергетичну структуру світла, споконвічно передає взаємовідносини інтелекту фізичного світу і розуму цілого, без впливу умовностей і принципів. Людина вивчає закон від цілого до частини, проникає в енергетичну будову, визначає та розуміє суть речей. Розуміє закон цілого через глибоке знання життя людини (знання століть), будує структури в розвитку та взаємодії, дає новий подих у будову Всесвіту. Додає світло у взаємодію структур, відкриває шлях розвитку людини в повному осмисленому напрямку. Вирішує задачі людства для розкриття можливостей людини і структури (фізичного світу) у взаємодії з цілим Всесвітом.
Взаємодія енергетична спрямовує розвиток структури і людини, відкриває енергію структури людини для взаємодії енергій фізичного плану, переходить через енергетичну структуру в більш вищу значимість (шлях людини), дає можливість через енергетичний перехід брати участь у взаємодії структур іншого плану, масштабу й енергетичного розуміння. Взаємодія енергетична людини є джерелом вихідної структури, її гармонією, енергетичним потенціалом, спрямовує погляд у Всесвіт, використовує можливості структури людини для подорожі до інших світів та творінь у Космосі.
Буття дає людині можливість взаємодії в енергетичній структурі Космосу, змінює життя на фізичному плані і прискорює процес розвитку людей, людської структури. Цю взаємодію людина робить із дитинства до старості, майже щодня, елементарним простими розрахунком приймає усі процеси взаємодії. Присутнє бачення суті речей і елементарного творіння, знання законів і будови структур. Бачення має особливість при різних епізодах розвитку людини, ним володіє великий у фізичному плані і великий Всесвіту. Людина застосовує знання законів, вносить зміну в буття, знання про структури і їх розвиток. Бачення стародавнє, людині дане як спадщина при житті на Землі. Перший і останній закон людини, суть суті, знання цілого, знання зверху вниз, знання усього, що може складати і доповнювати людську структуру.
Все дано людині в ранньому віці, закладено в таблиці, цифри і знання, як складові частини цілого. Людна знає, розуміє та бачить суть речей, необхідність йти по шляху Істини, без перекручування простору і часу. Людина є гарантом суті структури, має знання і будову структури, буде відновлена як споконвічна енергетична складова, відкрита і готова до взаємодії з енергетикою Всесвіту.
Планета. Розвиток зумовлює своє відношення до показників структури у просторі. Більшість з них вже відомі сьогодні, інші будуть зрозумілі в процесі набуття навичок у роботі з ними. Об'ємне знання структурних складових процесу обміну поширює знання в розвитку, дає розуміння впливу масштабних процесів в світлових енергетичних структурах, які впливають на енергетичну складову структур фізичного світу, плану буття. Гармонічність структури планети, її видів і розвитку залежить від гармонічного перебування у плані буття. Людина співпрацює із структурами, має незначні нестабільні складові структури поля. Має гармонізуючі складові у своїй структурі, впливає та співпрацює із структурними частинами енергетики планети і Весвіту. Гармонізація структур змінює фізичний світ, привносить зміни у життя людини.
При взаємодії визначаються показники простору – ймовірносні показники планетного рівня, які мають постійну енергетичну складову поля, виражену рядами розвитку енергетичної структури. Ряди пов'язані з перехідною частиною простору, в точці розширення-зжаття, мають спільні показники енергетик та будову розвитку. Ряди побудовані по принципу світлової енергетичної структури, мають вісім видів будови і загальні ймовірносні показники розвитку та гармонізації. При взаємодії структур проходить енергетична зміна побудови енергетик, яка змінюється від макроенергетичної структури, через мікропобудови енергетик, до гармонізації енергетик цілих систем.
Формування показників простору веде до об'ємного сприйняття структури поля людини, впливу її на навколишнє середовище. Людина своїм полем, полем організації суспільства впливає на показники простору. Від гармонічних взаємовідносин полів залежить гармонічна структурна складова планетного рівня, її вплив на фізичну складову структури планети Земля, що проходять в розвитку і часі. Гармонічна складова поля людини, зі своїми всплесками і розвитком, впливає на коливання структури Земної і на показники простору Земного плану. Кількість і якість впливу поля людини збільшується, росте. Сьогодні інший рівень взаємовідносин і впливу структур одна на одну. Масштаби та розміри впливу одиничного поля людини більші, не кажучи за поле групи людей, нації та народу.
Гармонізація розвитку структур показує, що після накопичення енергетичної, польової ваги (значимості) показників простору, проходить світлова кристалізація структури. Гра малюнка відшліфовує процеси, що проходять в структурі, упорядковує та гармонізує їх. Виникає процес руху гармонічної структури, розвитку і доповнення гармонічного ритму всіх структур, починаючи від людини, Землі та простору. Поєднання та вплив різного значення структур дає можливість розуміння процесів розвитку сьогодення та осмислення всього, що оточує людину в дивному для неї світі. Сьогодні розуміння свого шляху, призначення та простору, дає можливість правильного вибору, всього що бажане інтуітивно і потрібно людині, як складовій великого плану життя.
Людство знає перспективу життя земного розвитку. Життя розумне існує поруч із людиною, яка бачить себе і навколишню природу, як частину великого Всесвіту. Є наука розуміння і бачення всього, що оточує людину. Є можливість влитися в єдиний потік розумного життя природи та розуміти її. Це веде людину до розуміння законів розвитку Всесвіту, розумного життя, космічного розуміння себе, своєї організації та свого призначення. Відкриває новий крок до розуміння життя Космосу, не руйнує фізичну структуру вищу, що дає енергію, а бере енергію та використовує її для людства.
Обмінний процес визначається: коли жива енергія у процесі обміну замінюється живою енергією іншої якості (не порушується тонка структура, що дає енергію), процес обміну вписується в загальний процес обміну природи, космічний закон обміну і розвитку буття без руйнації структур. Вища енергетична структура (джерело енергії), із якого черпається енергія, має універсальнішу та гармонічну енергію для обміну. Усе більше є мале, частина є ціле – божественна суть розуму. Розуміти закон, використовувати енергії земні без руйнації структур самого процесу обміну. Брати, заміняти, віддавати. Існують умови обміну: рівновага складових і глобальність. Рівновага складових глобальних структур – в упорядкуванні, у вписуванні в загальну структуру, в безпеці для будь-якої сутності. Необхідно спрямувати зусилля. Біосвітло заміняє будь-яку структуру. Знання тонкої структури (енергетичної технології) прийшло до людини, вона повинна знати та розуміти цей шлях.
Технологія тонкої структури має свої особливості. Вона створена на благо розвитку, вона не використовується на руйнацію, її застосування веде до відкриття нових джерел енергії на фізичному земному плані. Шлях викладається цеглинами сходів на шляху до розвитку тонких структур і енергій. Саме розуміння тонких енергій має ближнє, звичайне для людини, значення. Людина знає більше-менше, знає врівноважену якість, стільки, скільки необхідно. Це принцип енергії, якої не буває багато чи мало. Це оптимальна рівновага, необхідна і достатня (необхідність і достатність). Всі технологічні структури побудовані на оптимальності необхідної ролі з урахуванням всіх законів Всесвіту, порушити творіння неможливо, вони захищені технологічно. Вони є частина загальної великої технологічної системи оптимального організму. Людина вміє будувати і творити за законами розвитку структури.
Континентальна держава будується на принципі взаємодії структур. Основою є програма, що закладається в переміщенні по точках структури (визнані місця) і реалізується людиною, групою або суспільством, та знання структури об'ємів, їх взаємодію і співвідношення. Це дає розуміння побудови і самої програми (енергетичного вираження для людини) та її оточення (фізичного середовища, природи Землі). Співвідношення об'ємів показує напрями взаємодії різних структур, енергетичних та фізичних. Відправними точками об'ємів є енергетичні точки, розміщені як в об'ємі, так і на шляху в площині. Проходячи через визнані місця, людина енергетично закладує програму у свою структуру (поле), для свого розвитку та розвитку суспільства (навіть структур вищих), керуючись поняттям красоти та інтуіції при виборі частин програми (побудови шляху, переміщення).

Україна. Герб держави – це символ відродження в цій державі. Об'ємне бачення малюнка (гра), розкладається на Символи (частини) повязані між собою:
Квадрат без верхньої лінії – показує символ Землі, яка відроджується. Зверху духовність відкриває Землю.
Намічений прямокутник є символом Землі, стародавньої цивілізації, яка з'єднана з теперішнім часом потоком зверху.
Гранична область – єднання двух витоків побудови буття, світла і темряви.
Зєднані символи лівий і правий – символи будівників, геометрів, які будували світи і середовище життя на Землі.
Істина, яка сидить на троні та править в обох складових буття.
Яйце життя показує росток з минулого.
Єднання вогнем, духом, що спускається зверху, це Початок.
Цвіток Лотоса є цвіток Духа, життя Землі, відкритий, розкривається.
Корона є стародавнім, це символ відродження влади на Землі.
Київ. Знання будови пірамід енергетичних реалізується в побудові міста. Основа фундаменту закладається енергетичною пірамідою, будовою гармонічної структури, вибраними точками простору та просторово-часовими координатами. Початок – побудова пірамід для обраних, теперешній час – для потоку людей, що живуть у місті. Враховуються кути, розміри, побудова переходів, шляхи, енергетичний стан людини, рівнева система входів і виходів. Визнані місця:
Початок – це місце, яке знаходиться на часовій осі, орієнтує в просторі енергетикою та будовою, де все просто і доступно, як в дитинстві. Будова структури складається із символів, енергетик та гармонічних рисунків структур. Восьмигранна та зіркова будова присутня в Початку, як єднання енергетики Землі та простору. Десятинна – це гармонія енергетичної структури людини та суспільства (держави), винахід гармонічного розвитку енергетики структури людини та людей у державі. Первинне почуття інтуіції закладене в будові з каменю язичною культурою, перенесена в часі, виникає хвилями та проявляється сьогодні в житті та структурах держави. Народження та Воля закладені в енергетику та камінь. Місце пливе в часі, енергетично вічне. Весна знову оновлює почуття, інтуіцію та силу волі людини. Історичні енергетичні потоки людей проходять через енергетику структур та місць (точок часу).
Михайлівський Собор. Частина храму Істини, повітряна. Вона симетрична першій частині – Софіївському собору, більш древній частині, оскільки є земне творіння. Будова – єдина цілісна структура, від якої відбувається відлік часових показників буття. Структура переходить природу, розвитки людства, злиття світів, частин і показників у системі будівель земних. Михайлівський собор –частина храму істини, представник іншого плану, з'єднує в собі красоту і велич людей Землі, які були колись на Землі і знаходяться в інших вимірах (Вогн. Світ).
Сходження. Шлях від земного до небесного, вогненого, люди пройдуть крізь ворота плану в інший світ. Структура – це сходи, шлях, по якому люди Землі будуть підніматися у світ вогнений. Символ перехідного шляху – цей комплекс будівель храму. Кожне слово підтверджує створене, духовне, прикріплює його до земного плану, ведеться відлік і урахування кожного вимовленого слова.
Людина повертається у просторі і часі, знає постійне призначення і будову структур, готова до взаємодії. Людина знає енергетичну структуру Всесвіту та веде до нової Землі і форми світу. Вихід людини у взаємодію дає новий стан енергетиці Землі і людині. Поняття энергетики Землі важливе, людина впливає на енергетичну будову кожного елемента. Хаотична енергетична будова має свій спосіб взаємодії. Це єдина структура, і перехід у нову якість доповнює його і Всесвіт у розвитку. Прийняте розуміння речей для людини має грунт, багато чого прийнятого має органічну якість. Земля з цілком расширеними структурами і можливостями, необхідними для людини, більше чим в іншій точці простору, має викривлення простору. Непередбачена якість вже зараз змінює виражені напрямки в розвитку людини. Гармонізована якість думки і можливості переходять у вид інший.
Космос знаходиться, є присутнім у кожній речі і будові фізичного світу. Для реалізації можливостей людни є джерело енергії, звичне і присутнє у самій структурі людини, у складі води. Водень (гидробудова) є в усьому близькому і частинах дальнього Космосу. Енергетичне джерело для людини, як структури, є структура водню. По будові водню або людини визначається джерело, яке притягає людину й інші елементи, плани Космосу. Це результат експерименту Землі (у нашому розумінні) і джерело енергії в плані Космосу. Все необхідне людині знаходиться поруч, треба подивитися на будову водню в таблицях і рядах, яка має значимість конуса і розташована в обємі.
Перехідна область середовища, структури. Явище, вид, експеримент. Людина експериментує з народження щодня. Має знання, використовує та знає це близьке і необхідне з дитинства заняття. Перехід із повітряного середовища у водяне. Взаємодія з повітряним середовищем більш тривале, має свою якість для розвитку людини і повітряного середовища. Для розвитку людини є необхідне джерело – іскра, яка закладена в самій структурі людини. Для розвитку взаємодії структури є більш якісне енергетичне джерело. Нова якість, закладена в структурі водяній. Момент каменю має енергію іскри, група каменів має визначене джерело. Необхідна якість виникає при взаємодії структур людини і структури водяної. Людина управляє взаємодією структур на енергетичному рівні, має третину своєї енергетичної структури водяну, яка має енергетику якості на фізичному рівні і форму взаємодії стримання, призначення (пр: водяний компьтер – програмне рішення).
Закон взаємодії має конусну будову, яка простежується в усіх видимих і невидимих для людини положеннях будови. Закономірність якості закладається при переході конусної будови через крапкове положення при зжатті. Перехід в цей простір для будови на фізичному рівні (пр: будова таблиць, рядів, ліній). Основний стан структури визначається в гармонії троїчної будови. Розвиток структури, частини – один закон. Від зжаття до розширення, від зерна до плоду, від частини до цілого. Всі три частини цілого підпорядковуються закону. Суть структури є в енергетичній будові двох складових частин структури. Третя частина визначає розвиток у фізичному світі, у плані буття. Це розвиток, дух життя. Постійна взаємодія складових структури в будові Космосу обов'язкова для розвитку і підтримки гармонії на фізичному плані. Троїчність структури визначає закон Фарадея у фізичному плані і закон Хвилі фізичного світу. (Пр: енергетична будова Місяця має програмне забезпечення розвитку життя на Землі, яке побудоване на властивостях поширення світла й енергії. Мал.) Енергія в чистому виді базується на відділенні двох частин від третьої, просте відділення в будові структури. Воно приносить результат розвитку взаємодії структур, де для побудови енергетичної взаємодії важливі дві частини енергії. Це оптимальний стан при взаємодії структур і енергії. Третя частина енергетичної структури – духовна, розумна будова, також має свою енергетичну складову (для плану важливо, чим вона тонкіша). Усвідомлюється основна властивість кожного закладеного в двох частинах структури (енергетики), будується на принципі безпеки та пов'язується з загальною будовою Космосу. Безмежність енергетично не вичерпується в будь- якому виді. Більш важливого правильного використання на благо і розвиток немає. Просторово-енергетичні координати будови Космосу мають ту ж структуру троїчності й об'ємності. Просторово-часові енергетичні будови структури, системи, Галактики теж виглядають просто. Є знання рядів в об'ємі, об'ємна геометрія конусної структури. Сполучення фізичного й енергетичного в плані дає троїчність структури, ту будову енергії, де усе підпорядковано одному закону будови Космосу.
Просте питання: як будувати те, чого не можна уявити? Почнемо з початку. Потрібно мати уявлення, знання, визначитися. Тоді можливий вибір, з баченням людини, як структури космічної, знаючи свої можливості, маючи призначення і йдучи по шляху розвитку. Нове покоління вже знає більше нас і має інше почуття і своє бачення, відповідно до закону розвитку буття. Це ще діти, але вже дастатньо дорослі люди, щоб робити вибір у житті. Вибір, що визначає шлях розвитку Космосу і взаємодії структур. Всі основні поняття і визначення вже зроблені в цьому світі. Важливо правильно до них ставитися.
Просто, як дивитись на краплі роси на траві, поле з квітів, що розносяться у вигляді суті речей, і сприймаються як красота очима на Землі. Будова енергетичного потоку в Космосі, енергетичної структури, складена за принципом поширення світла – енергії. Видиме світло від Сонця для фізичного плану і невидиме світло енергії Космосу (біле світло Космосу). Будь-яка структура, частина на Землі несе в собі енергетичну структуру Космосу. У будь-якій частині, частці можливо бачити Космос, його розмаїтість. Наприклад, у листку видно енергетичну будову закону поширення світла в період розвитку структури. Людина бачить і не бачить елементи структури. Людина бачить те, що хоче бачити, відповідно до свого розвитку чекає підсказки або до цього можна буде доторкнутися. Тримаючи краплю води на долоні, можливо бачити, відчути море в повному змісті цього слова, в обємі структури. Знає що існує енергія Космосу, що існує в усьому живому світі, у плані, бачить та розуміє обємну структуру.
Енергетичний стан Космосу приносить рівновагу у систему життя. Поняття Космосу має джерела енергії неправильної форми. Спостереження систем дає будову Космосу в правильному розумінні, без перекручування структур, форм. Приходить нове розуміння і поняття для структур і систем, завдяки цьому можливо зміна, проникнення і взаємодія. Теорія планів змінюється і змінена. Перебіг часу й елементи недоречно призводять до впливу систем структур один на одного. Необхідно правильне розуміння цієї взаємодії і знання принципів і законів. На прикладах взаємодії структур можливо дізнатися закон і прийти до застосування їх у Космосі. Навіть у стані образне-видиме-невидиме є сполучення законів.
Межа застосування законів взаємодії має безмежні і впливові властивості Космосу. Енергія Космосу (енергетика, будова) мають взаємодію у фізичному світі, мають загальну будову. Але невидима частина будови відмінна від будови, видимого фізичного світу, яка побудована на основі законів троїчності (енергетичного закону частин) Космосу. Основні дві частини мають постійну енергетичну структуру в будові. Вона постійна і відмінна від іншої енергетичної будови (хаотичність прямування). Енергетика постійної складової двух частин має: складний геометричний вид, форму розширення-зжаття, показники і визначення; сферу енергій і довжину хвилі (відмінна від фізичної), розширена форма і закони;  відлік для енергії плану. Поняття енергетики в якості: сукупності джерел (частин цілого) своєї якості, довжини хвилі, ділянки потоків світла; осознана побудова джерел для цієї довжини хвилі, штучне джерело на енергії цієї довжини хвилі (лямда)
Потік має таку ж силу, що і джерело, тільки не кількістю, а якістю визначена його основа. Довжина хвилі, місце світлового потоку. Потоку білого світла відповідає своя енергетична будова, подібна будові структур людини (хромосом і гами спектра випромінювання). По такому принципу, схожому на побудови космічних координат. При цьому використовуються не всі закони енергії Космосу. З урахуванням двох основних показників перекручений простір світу. Воно призведе до перекручування розуміння суті речей при побудові показників космічних. Кожній довжині хвилі відповідає свій фізичний світ. Кожний час визначеного світу позначений спектром, колір, енергетичний дозвіл. Світ розділений на плани буття, їх багато. Залежить усе від умов довжини хвилі та спектра білого кольору. Відповідає виду елемента енергетики Космосу. Всі джерела, кожної довжини і простору, мають визначену смугу білого джерела світла, енергетики Космосу. Кожна частина системи має свою енергетику і просторово-часові координати, точку на фізичному й енергетичному плані.
Енергетична будова простору Космосу має структуру, відповідно до якого відбувається прямування енергетичних потоків. Мал. Точка простору (умовно енергетичне джерело, перша частина енергетики Космосу.) Енергетичні потоки, позначення – перехідна область при просторово-енергетичній взаємодії структур. Точка простору умовної енергетики джерело – друга частина енергетики Космосу. Третя частина енергетики Космосу, будівля фізичного плану, взаємодія енергетичної структури призводить до створення духовної складової фізичного світу, у котрому теж має свою енергетику і живу природу. Об'ємна структура взаємодії і є експеримент у прийнятому розумінні для Землі. Створює життя фізичного плану, повної розмаїтості і гармонії з Космосом, його енергетичної структури. Мал. Енергетика структури першої частини, енергетика структури другої частини, злиття енергетик структур третьої частини умовна взаємодія, що створює розвиток або життя. Вивчаючи життя фізичного світу, необхідно враховувати, знати будівля і взаємодія енергетичних структур Космосу, мати правильне розуміння початків буття. Сокральная геометрія побудована на енергетичній, геометричній геометрії та енергії взаємодії структур.


Рецензии