Така раніше бажана мелодія лунає ніби кривавий вирок, телефон дзвонить все гучніше та гучніше, розриваючи вушні перепони у повній тиші. Дрімаюча свідомість підказує, що час прокидатись хоча марно повіки важкі ніби налиті свинцем відмовляються підніматись. А тіло нерухоме наче розбите паралічем прикипіло до лляного простирадла, робиш зусилля і даєш собі клич :" Пора, час настав!". Стрілою летиш у ванну кімнату мов запрограмований кіберг, повертаєш ручку крану і ось перві краплі холодної води шалено летять із голови на плечі, окроплюють спину, ошпарюють прохолодою до п"ят ніби тебе водночас кинули в палаючий вогонь королівства криги. Несамовитий крик пронизує всю квартиру, рідні не здригаються бо вже звикли до витівок божевільної матусі. Цей поклик предків пробудження від сну, поєднання власної енергії з енергією Всесвіту, і самовилив бажання нести іншим радість та втіху життя. Нарешті душа і розум повертаються в тіло поєднавшись, тверезо усвідомлюєш, що не блукаєш тенетами паралельних світів, не перебуваєш у потаємних закутках сновидіння.Ти вже тут на улюбленій матусі Землі, новий ранок, нові надії та сподівання ...........
Трапляється: ми відчуваємо, як нас підносить до Небес, коли ми найменше цього очікуємо. Природно, нам хотілося б залишитися там назавжди, але це неможливо, адже стільки ще всього прив'язує нас до світу внизу! Небо обдарувало нас подібною милістю, щоб у нас було передчуття, інтуїція того світлого простору, в якому долею нам визначено одного разу опинитися і жити. Несподівана радість, яка іноді охоплює нас - провісник майбутнього звільнення.
Адже восени, коли з дерев починають облітати листя, знаємо: зима не за горами. Взимку, коли прокльовуються перші проліски-вони віщують прихід весни. У нас в душі, так само як і у природи, з'являються знаки-провісники, які потрібно вміти розпізнати і зрозуміти.
В цей час розум відходить так далеко, піддаєшся відчуттям, інтуїції, неважливо: прагнеш пурхати в танку, чи з під пера вилітають рядки крилатої прози, а можливо поезії.
Не думай про те, що було
А мрій про те, що буде
Минуле мов сон спливло
Надія щастя буде
Думку у світ мов птаху відпускаєш
Їй немає назад вороття
За втілення помислів відповідаєш
Від них залежить наше майбуття
Хай ці думки сповнені вірою, добром
Щоб дарувати радість людям
Мы используем файлы cookie для улучшения работы сайта. Оставаясь на сайте, вы соглашаетесь с условиями использования файлов cookies. Чтобы ознакомиться с Политикой обработки персональных данных и файлов cookie, нажмите здесь.