Не б да, що ми програли евру!

                НЕ БІДА,  ЩО  МИ  ПРОГРАЛИ  «ЕВРУ»!..
                Скалка.               
               
         Кожний свідомий українець добре розуміє, що вишиванка, як і «оселедець», це не аби як, і не аби що!.. Що це не тільки національні гордість гідність, а це ще велика ознака великого Космосу, та належність до Всесвітнього Розуму. Якщо ще хтось вчора у цьому сумнівався, то сьогодні ті сумніви вже жалюгідні та безпідставні.
         У кінці травня, перед самим початком «ЕВРИ», під містечком Галич, що на Івано-Франківщині, біля села Галушпак, групою вчених-україномовців було знайдено 3 (три) артефакти. Це були собі такі блискучі бляшанки схожі на ті, якими закривають у скляних банках огірки та помідори наші хазяйки-домогосподарки, тільки на них були якісь малюнки, та написи. Вчені-україномовці, довго не вагаючись встановили вік бляшанок, який був не більше - не менше, як  понад 100 тисяч років, і швиденько почали вивчати малюнки та написи.
         Це була сенсація!
         Не важко було розібрати, що там було зображено. Пам’ятаєте мультик «Як козаки у футбол грали?», ото і на тих бляшанках було таке зображено. Тільки послідовно: «колись», «сьогодні» і «далі буде…».
         На бляшанці «Колись», по-одну сторону було зображено Сонячну систему, де навколо світила  огорталося 9 планет, четверта з яких була помічена жовто-блакитним кольором. Вчені зробили висновок, що то планета Марс. Нам другій стороні бляшанки була зображена сцена якоїсь гри. Якісь істоти, дуже схожі до людей бігали за щось подібним до шкіряного м’яча. Та саме цікаве було у зовнішньому вигляді тих істот. Одна група істот була у шароварах і сорочках-вишиванках, з наголо побритими головами, на яких тирчав лише пук волосся, яке було закручене за вухо. У руках вони тримали тризуб. Інші були у білих туніках, з вінками на завитому волоссі, та сандалях.  У руках вони тримали списи. Напис було неважко розшифрувати, бо він був дуже схожий на мову: «Шановні добродії! Останній чемпіонат Марсу з футболу між командами Укрів та Марсів, закінчився стовідсотковою перемогою Укрів. У знак перемоги Укри були визнані первісною расою Марсу і тому був виготовлений цей пам’ятний знак».
         На іншій бляшанці «Сьогодні», було зображено Сонячну систему, де жовто-блакитним кольором вже було зазначено третю планету. Вчені зробили висновок, - Земля. З іншого боку була сцена гри у шкіряний м’яч між Украми, бо вчені вже встановили цих благородних спортсменів у вишиванках, і з оселедцем на голові, - та якимись мавпоподібними істотами, які були вдягнені у звірині шкури, і на їх головах були височезні капелюхи-циліндри. У руках вони тримали парасольки. Напис була такою: «Чемпіонат світу між первісною расою Марсу Украми, то первісною людиною Землі Аглаями, закінчився стовідсотковою перемогою Укрів.  В зв’язку з тим, що розумне життя на Марсі загинуло, переможці Укри визнаються  батьківською нацією усього живого на планеті Земля. У знак цього і випущена ця бляшанка».
         Так от хто був родоначальник розумного життя на планеті?..
         Третя бляшанка «Далі буде…», - вчені визначили, - зображала центр туманності Андромеди, де славнозвісна команда Укрів у своїх шароварах, з «оселедцем» на голові, та тризубом у руках, перемогла команду могутніх Андромедян, велетенського росту, з трьома ногами і зубатими щелепами. Напис наголошував, що за це Укри були  визначені найкращими у співтоваристві розумних цивілізацій, і наголошені Володарями Всесвіту. На знак чого і була випущена та бляшанка, та розміщена по усіх зіркових системах.
         От і уявіть собі ейфорію вчених-україномовців, які знайшли докази вибраності української нації. Які тепер могли заткнути пельку усім, хто не носить вишиванку, бо ці артефакти доказують, що українці вже були, ще до народження Хреста. І ці докази вже заздалегідь кажуть про велике футбольне майбутнє, яке визначить наше зіркове місце у Всесвіті.
         І коли це стало відомо нашим хлопцям-футболістам, то вони трохи зазналися. Знаючи наперед, що чекає Україну, вони трохи послабилися. Та і те, що не врахували форму одежі та зовнішній вигляд, теж зіграло мабуть, свою роль. Треба було вдягнуть шаровари і вишиванки, побрити голови і залишити лише «оселедець» щоб накрутити його за вухом, як їх пращури… - і перемога автоматом була би за нами. Наші хлопці, одним виглядом, граючись, надерли би вуха і французам, і англійцям, та у фіналі з іспанцями або німцями виграли б аж бігом!
         Та сталося, як сталося! Але це не біда, артефакти кажуть, що це тільки початок нашого тріумфального ступу по Галактиці! Головне, - вишиванка і «оселедець»!..

    25. 06. 2012 год.                ТКАЧ
    М. Костянтинівка                Олександр Іванович
    Донецька обл.                К.т. +380990188540               
       
            


Рецензии