кохання

Як цікаво замислюватись над нічим, як просто думати ні про що…Я гадаю, що саме в ці хвилини і приходить розрада, знаходяться виходи зі складних ситуацій та входи в нове життя.
Ви запитаєте як? Дуже просто. Воно проходить саме, коли володар думок, приведе свої емоції та почуття в порядок.
І взагалі, я вважаю,що нічого швидшого й сильнішого немає, за думки. Єдине, що не підсилу їм—це приборкання кохання. Це почуття є дуууже небезпечним, через нього тисячі людей втрачають життя та часто ним ризикують, просто, щоб його довести.
Скільки сердець розбитих йому належить, а скільки сліз?..Хоча.. це тільки з однієї сторони… Адже є люди, які категорично не погодяться з вами, тому що вони відчули на собі всю красу цього незвичного почуття. Завдяки коханню трапляються дива. Навіть найгірша в світі людина має шанс тати кращою… Задля коханих ми ладні перевернути ввесь світ та підкорити найвищі вершини..
Ми почуваємось щасливими і водночас нам хочеться розплакатись мов дитина, щосекунди змінюється настрій. Коли серце хоче пригод і кричить  «Вперед!», а розум вперто сидить на своєму і бурмотить «Всьому свій час..»..
В ці моменти все буденне та звичайне може здатись казковим та сповненим загадок. Мимовільно ти починаєш прислухатись і помічаєш музику, так і не зрозумівши звідки вона, адже навколо начебто тиша. Зловивши себе на цьому, ти починаєш розуміти, що ця мелодія лине із твого серця.. Непомічаєш, як тіло починає танцювати..і ти знову усміхнена біжиш  в нікуди..
Лише ті, хто по-справжньому кохав мене зрозуміють…
Але досить важливо зрозуміти й те,чи справжнє це кохання? Адже бувають випадки, коли люди помиляються і в результат кратають себе за це все життя і не можуть «це» собі пробачити… Я вважаю, що справжня любов приходить відразу і людина в той же момент це відчуває, вона не вимагає нічого взамін, і навпаки, ладна все віддати, тільки для того щоб бути з тією людиною поряд..
Часом ми можемо навіть і не помітити того, що нас кохають... Але ж слід просто придивитись до тих людей, які поряд… Памятайте, наше майбутнє залежить тільки від нас, і з ким його провести, це також наш вибір..


Рецензии
Здравствуйте, Тетяна!
Продолжая ежегодную традицию Фонда, мы объявили новый Конкурс произведений на украинском языке http://www.proza.ru/2013/10/11/1608. Приглашаем Вас участвовать.
Желаем удачи

Международный Фонд Всм   30.10.2013 12:37     Заявить о нарушении