Merry Go Triangle. Мовою

Для кого вона так одягається? Одна провокація на умі. Зовсім чи що оторва? Living on the edge. Та , що біжить по хвилям, як по лезу самого гострого ножа, захованого в не менш гострих кутах маленької кімнати. А мої вікна-з виходом у море. Мої вікна з виходом в рай. Мої вікна з аварійним виходом-де потрібно висмикнути шнур і видавити скло. Перемогти і не встати. Впасти і не встати. Не стати. Віджатися. Терпіти жалісливі слова. Випробовувати на собі на міцність оплатнi образи і взаємні оплатнi зобов'язання. Довести її до конкубината стає зовсім вже непосильним завданням. Гра зі здоровим глуздом. Одні розмови по темі. Так для кого вона так одягається-не до місця і не по погоді? Що можна говорити і говорити з кимось, дивлячись на неї запинитись, остовпіти і втратити дар мови. Тому що вона показала, що так можна і в цьому вона нескінченно щедра і не просить взаємності від свого безсоромності. Не просить пощади. Срама на тебе немає! Бiсова кров! Їй так зручно - чим би дитина не тішилася. Але не для себе це точно. Життя, прожите заради інших. На питання, які ви не зважилися один одного запитати або не знайшли відповідних відповідей-їх дасть тільки призначена судом експертиза. Вона одягнена, як Мерілін, у кілька крапель Dior, свій татуаж і пірсинг. Але для мене кожен погляд не неї після моргання-суцільна реінкарнація. Можна зробити ставки на те, як вона мене заводить. Чого вона домагається. Чого хоче від життя-від інших - до чого закликає-вселяє надію і приплив статевого збудження. Щоб рвали її очима на шматки, вивертали їй матку навиворіт одним поглядом, так, витріщалися. Стріляли очима, очима наносили важкі каліцтва, проникаючи до кісткової тканини з скорочуючого серця у формі чобота, щоб зирили, заздрiли, витріщалися, довго, усихаючи-подихаючи, дивилися слідом -як пішов автобусу. Порушив за собою стовп важкої дорожньої пилу. Дивлячись на неї, як вона похитує гойдалкою плечей і двома тактами плавно нажимающихся кпопками стегон..

Вона так одягається, щоб на тижні або місяці було написано «повторів не було» як у телевізійній грі. Палкі коханці тягнуть один до одного худорляві руки і до яких неправильне харчування і заняття фізкультурою не додали багато м'яса - шмати нерівними шматками і скибками. Вона вже тягне жадібні гарячі коляще-рубаючі руки, які магнітами позначають епіцентр вибуху в твоєму тілі - і приплив і тяжіння обтяженої взаємної тяги венозної крові.. від взасосов на тілі залишаються сліди, як обридлі в тіло рубці на пам'ять. Як хвороба, яку більше не потрібно лікувати ..адже все одно не стане легше..

Весь мозок, посилену увагу і сконцентрована пам'ять перетворилися на вбираючу губку.
І мені що-то співає Макс Покровський з «Ногу Звело» якусь дитячу колискову англійською мовою

Round and round sleep my baby


Рецензии