Ман фест Правди Укра ни

Любомир Франків
МАНІФЕСТ  ПРАВДИ  УКРАЇНИ...
 “Поміняйте смерть мою на життя, Мої кипариси (...чорноземи - Л.Ф.) на лаври, Пекло моє – на небо...” Джордано Бруно.
Убитий ворогом - безсмерттям живий!
Україна - Рай  Земних Українців! – ( Л. Ф.)ХХ – те,  ХХІ – ше СТОЛІТТЯ.
ВІЙНИ  ЗА УКРАЇНУ на УКРАЇНІ! ... Сходило СОНЦЕ і Сходить...  АЗІЯ – УКРАЇНА - ЄВРОПА! 
УКРАЇНА – 26% СВІТОВИХ  ЧОРНОЗЕМІВ! ВІЙНИ, РЕВОЛЮЦІЇ, ГОЛОДОМОРИ, РОЗСТРІЛИ, ДИСКРИМІНАЦІЇ, РЕПРЕСІЇ, ВИСЕЛЕННЯ  - ВИТОЧИЛИ  УКРАЇНІ  ВОЛЮ,  МУДРІСТЬ, ПРАВО ЖИТИ УКРАЇНЦІВ НА СВОЇЙ – НЕ ЧУЖІЙ ЗЕМЛІ!
      БЕЗДЕРЖАВНІСТЬ - Фізичний, Мовний, Інтелектуальний, Етнічний  - ЕТНОЦИД УКРАЇНЦІВ!
 ТАК БУЛО – ТАК НЕ БУДЕ!
УКРАЇНА! Територія – 603 628 км.кв.  45  745  213 осіб.
       ФРН.! Територія –357 021 км.кв.  81 757 600 осіб.   .ФРАНЦІЯ! Територія – 551, 600  км. кв. 61, 1 міль. осіб.
АНҐЛІЯ! Територія – 244 100 км.кв. 59, 055м .осіб.
ПОЛЬЩА! Територія - 357 021 км., кв  37 8000 000 осіб.
ПОРТУГАЛІЯ! Територія – 92 392 км.кв. 10 707 924 осіб.
ІТАЛІЯ! Територія – 301 308  км. кв. 60, 088 мільйона осіб.
ІСПАНІЯ! Територія – 504 782 кв. км. 46 66 мільйона осіб.
УКРАЇНА ТЕРИТОРІАЛЬНО НАЙБІЛЬША В ЄВРОПІ- НАЙМЕНША  ЛЮДНІСТЮ! 
                Ч  О  М  У?!!!
 ГЕОГРАФІЧНО, КЛІМАТИЧНО-КОМФОРТНО РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ -  ЗРОСТАННЯ ЛЮДНОСТІ! 
ВОДНІ, ЕНЕРГЕТИЧНІ  РЕСУРСИ, РІДКІСНІМЕТАЛИ - УКРАЇНА БАГАТА!
ІНТЕЛЕКТНО, НАУКОВО, КУЛЬТУРНО, ІСТОРИЧНО УКРАЇНА – ДЕРЖАВИ: СКІФІВ, ҐОТІВ, ҐУНІВ, КИЇВСЬКОЇ РУССІ, УКРАЇНСЬКОЮ НАРОДНОЮ РЕСПУБЛІКОЮ - РЕСПУБЛІКА УКРАЇНА! 
ПРИЧИНИ – НАСЛІДКИ               
ВБИВСТВА УКРАЇНЦІВ, УКРАЇНИ !
ПЕРША СВІТОВА ВІЙНА:
19 липня 1914 р.
АНТАНТА: Росія, Велика Британія, Франція!
ТРОЇСТИЙ СОЮЗ: Німеччина, Австро-Угорщина, Італія!               
ДОГОВІР  АНТАНТИ і ТРОЇСТОГО  СОЮЗУ: ПЕРЕДІЛ СВІТУ - УКРАЇНИ!
РОСІЯ – завоювання Східної Галичини, Північної Буковини!
АВСТРО-УГОРЩИНА – зберегти  собі Галичину, Буковину, Закарпаття і захопити Волинь, Поділля!
НІМЕЧЧИНА  - захопити українські землі до свого володіння!
Із ПЕРШОГО - до ОСТАННЬОГО ДНЯ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (на УКРАЇНІ) - ТОЧИЛИСЯ ВІЙНА ЗА ОКУПАЦІЮ УКРАЇНСЬКОЇ ЗЕМЛІ!
Із прифронтових зон  України постачали фронтам живу силу -ГАРМАТНЕ М”ЯСМО!, спорядження, продовольство, тягло. Економіка України працювала на воєнні потреби АНТАНТИ і ТРОЇСТОГО СОЮЗУ!
До РОСІЙСЬКОЇ армії, окрім уже служивих МІЛЬЙОНІВ українців - мобілізовано 3,5 МІЛЬЙОНА українців!            
АВСТРО-УГОРСЬКОЇ армії, уже  служивих, ще 250 тисяч Українців і 2, 5 тисячі Січових  стрільців!
ЗАГИНУЛО – БЛИЗЬКО 10 МІЛЬЙОНІВ!
СТІЛЬКИ ПОРАНЕНО! ВИЧИСЛИТИ УКРАЇНЦІВ?...
БЕЗДЕРЖАВНИЙ УКРАЇНЕЦЬ  ПРАЦЮВАВ,  ВОЮВАВ, ГИНУВ ФІЗИЧНО, МОРАЛЬНО, ДУХОВНО МІЛЬЙОНАМИ - В ІНТЕРЕСАХ ЗАВОЮВАНЬ, ЯК ГАРМАТНЕ М“ЯСО, ЯК РАБ ЗБАГАЧЕННЯ ОКУПАНТІВ-ВОРОГІВ!
ЗНИЩЕНО  ІСТОРІЮ, МОВУ, КУЛЬТУРУ, ТРАДИЦІЇ, ЗВИЧАЇ, СКАРБИ  УКРАЇНЦІВ - В ІНТЕРЕСАХ ОКУПАНТІВ-ВОРОГІВ!
ПОРУЙНОВАНО ЕКОНОМІКУ УКРАЇНИ ВПРОДОВЖ            
1914 – 1916 рр.
1400 ПІДПРИЄМСТВ  ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА ЗАКРИЛОСЯ.
Обсяг промислового виробництва скоротився на 75%. Державні витрати перевищували прибутки в 1914 р. на 39%, у 1915 р. – на  74%, 1916 р. – на 76%.  Впродовж першого року війни в Україні відбулося 100 страйків (13 тис. робітників), 1916 р., – 218  страйків із участю 193 тисяч робітників; 161 протестний виступ селян.
Українські солдати усвідомили  імперіалістичну, грабіжницьку, окупаційну суть війни: відмовлялись виконувати накази!
БРЕСТСЬКИЙ ДОГОВІР?
28 ГРУДНЯ 1917 р., у Брест – Литовську засідання мирної конференції з участю 400 представників країн-учасниць війни. УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РЕСПУБЛІКА, 27.01. 1918 р., ПІДПИСАЛА В БРЕСТІ З КРАЇНАМИ ЧЕТВЕРТОГО СОЮЗУ МИРНИЙ ДОГОВІР.
ЗАЗНАЧАЛОСЯ:
“ УЧАСНИКИ ЦЬОГО ДОГОВОРУ ХОТЯТЬ САМІ ВЧИНИТИ ПЕРШИЙ КРОК ДО ТРИВАЛОГО І ДЛЯ ВСІХ СТОРІН ПОЧЕСНОГО СВІТОВОГО МИРУ, ЯКИЙ НЕ ТІЛЬКИ МОЄ ПОКЛАСТИ КІНЕЦЬ СТРАХІТТЯМ ВІЙНИ, АЛЕ ТАКОЖ МАЄ ВЕСТИ ДО ПРИВЕРТАННЯ ДРУЖНІХ ВІДНОСИН МІЖ НАРОДАМИ...” 
УКРАЇНА ВИЗНАВАЛАСЬ  САМОСТІЙНОЮ   ДЕРЖАВОЮ!
УКРАЇНУ-ДЕРЖАВУ ВИЗНАЛИ 30 КРАЇН СВІТУ.  НАЛАГОДЖЕНО ДОБРІ ВІДНОСИНИ З УРЯДАМИ КАРЇН, ЩО ЗВІЛЬНИЛИСЬ ІЗ РОСІЙСЬКОЇ ОКУПАЦІЇ: ФІНЛЯНДІЄЮ, ЛИТВОЮ, ГРУЗІЄЮ, КУБАННЮ, ДОНОМ, КРИМОМ, ШВЕЙЦАРІЄЮ, ІСПАНІЄЮ, ДАНІЄЮ, ШВЕЦІЄЮ, ГОЛАНДІЄЮ, ІТАЛІЄЮ, НОРВЕГІЄЮ...
ІЗ РОСІЄЮ УКРАЇНСЬКА ДЕРЖАВА УКЛАЛА ДОГОВІР ПРО ДОБРОСУСІДСЬКІ ВІДНОСИНИ!!!
ПОСЛИ АНГЛІЇ І ФРАНЦІЇ:  “УКРАЇНА... НЕ МОЖЕ ПРЕТЕНДУВАТИ НА ВИЗНАННЯ ЇЇ ДЕРЖАВАМИ АНТАНТИ”?
НІМЕЧЧИНА І АВСТРО-УГОРЩИНА РОЗГЛЯДАЛИ УКРАЇНУ, ЯК ЗНАРЯДДЯ ВЛАСНОЇ ПОЛІТИКИ!!!
ДОГОВІР  НІМЕЧЧИНИ З УКРАЇНОЮ:
ІЗ 10 ВЕРЕСНЯ 1918 р., по 15  ЛИПНЯ 1919 р. УКРАЇНА   ПОСТАВИТЬ 75 млн., пудів ХЛІБА, 11 мілн., пудів  великої рогатої худоби, 9 млн., пудів цукру, 460 тис., пудів сала, масла, сиру, 20 млн., літрів спирту, 11200 вагонів дерева, 37,5 млн., залізної та 3 млн.,  марганцевої руди і багато ще чого... 
ГОЛОДНА, ХОЛОДНА, ЗУБОЖІЛА  НОВИМ ПОРЯДКОМ,  РОСІЯ:  ПОТРІБЕН  УКРАЇНИ РЕСУРС!!!
БЛАНК-ЛЕННІ: “БЕЗ УКРАЇНСЬКОГО ХЛІБА, САЛА –  РУССКАЯ РЕВОЛЮЦІЯ ЗАГИНЕ!” 
ЗАСІБ? ВІЙНА за УКРАЇНУ,  ЖИТНИЦЮ ЄВРОПИ!
· БЕРСТ-ЛИТОВСЬКИЙ МИР?...   
· ДОВІРЛИВІ ІДУТЬ НА СМЕРТЬ!
МАРКСИСТ ЛЕВ  ТРОЦЬКИЙ ( ЛЕЙБА БРОНШТЕЙН) -  ІДЕОЛОҐ  ПЕРМАНЕНТНОЇ РЕВОЛЮЦІЇ, 
ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧ ЧЕРВОНОЇ АРМІЇ, ЧЛЕНА ЦК РКП(б), ОРРҐАНІЗАТОР ЗБРОЙНОЇ ІНТЕРВЕНЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ РЕСПУБЛІКИ!
П”ятиденка, мочення (не в сартирі? – СУЧАСНИЙ ТЕРМІН МОВЗОЛЕЯ-КРЕМЛЯ) “МИРНОГО ДОГОВОРУ” У КРОВІ УКРАЇНЦІВ,  красноармейцамі  Муравйова:  “ПРИМУСИЛИ!” ВСТАНОВИЛИ   РАДЯНСЬКУ ВЛАДУ НА УКРАЇНІ?
ЕКСПРОПРІАЦІЯ- КОЛЕКТИВІЗАЦІЯ!
17 ЛЮТОГО 1919 р.: ЛЕНІН – ШЛІХТЕРУ! “ЯКЩО НЕ ПІДВЕЗЕТЕ ДО 01.04 – ПРОПАДЕМО ВСІ! ХЛІБ, ЦУКОР, СІЛЬ, ВУГІЛЛЯ!...” 
ПРОДРОЗВЕРСТКА УКРАЇНІ!
1919 р. – 130 МІЛЬЙОНІВ ПУДІВ ХЛІБА!
1920 р.  – 160  МІЛЬЙОНІВ ПУДІВ ХЛІБА!
18 ТРАВНЯ 1921 р. ЛЕНІН-БЛАНК,  КОМАМНДУЮЧОМУ ВІЙСЬКАМИ  В УКРАЇНІ  М. ФРУНЗЕ: “ТЕПЕР ГОЛОВНЕ ПИТАННЯ ВСІЄЇ РАДЯНСЬКОЇ ВЛАДИ, ПИТАННЯ ЖИТТЯ Й СМЕРТІ ДЛЯ НАС – ЗІБРАТИ З УКРАЇНИ 200-300 МІЛЬЙОНІВ ПУДІВ ХЛІБА!”
         ПЛАНИ ПЕРЕВИЩЕНО!                Росії відправлено: травень - 522 тис., червень – 728 тис. пудів ХЛІБА!
           ЕКСПЕРЕМЕНТ  НОВОГО СВІТОВОГО ПОРЯДКУ В ДІЇ -                РАХУНОКОМ УКРАЇНЦІВ!
ПЕРШИЙ ПЕКЕЛЬНИЙ, НАОЧНИЙ ЄВРОПІ, СВІТУ ЗЛОЧИН               
· ЗЛОЧИН ПРОТИ             
УКРАЇНЦІВ В УКРАЇНІ!
Павло Тичина, 1921 рік:
Загупало в двері прикладом, заграло, зашкрябло в шибку. 
· Ану, одчиняй, молодице, чого ти там криєшся в хаті? -
Застукало  в серці, різнуло: ой, горе! Цеж гості до мене!
Та чим же я буду вітати – іще ж не варився синочок...
Біжить, одмикає сігншні, гостям уклоняється низько. Гостей вона просить проходить – сама замикає за ними. Проходять солдати у хату; один з них писати сідає,
два інші стають коло печі, а два при рушницях на двер”ях.
· Ну, як же живеш, молодице?Показуй, що вариш-готуєш?-  Стоїть молодиця – ні з місця – і тільки всміхається тихо. Горщок витягає із печі, в нім скрючені пальчики видно. Стоїть молодиця – ні  з місця – і тільки всміхається чудно. Знаходять одрізані ноги, реберця, намочені в цебрі,
і синю голівку під ситом, що вже почала протухати. Стоїть молодиця – ні з місця – і тільки всміхається страшно.
· Ну, як же живеш, молодице? Чого ти мовчиш, не говориш?
· Отак і живу я... тай змовкла. Ой, чий же це голос у неї? Хрипкий, а тремтючий, веселий. – Та так і живу, -проспівала.
Хіба ж то йому я не мати? Чи їсти, скажіть, не хотілось? Ви хочете їсти? Сідайте. Між вами і я молодая.
Повірте, люде, їй – богу. Отак тільки тут полоснула –Затіпалось зразу і стихло. Повірте, люде, їй-богу...
Отак і живу,  - проспівала. –О так, удова молодая, -
І раптом уся затрусилась, мов щось би вона пригадала. Очима так дико по хаті і кинулась вся до синочка.
Голівку вона йому гладить, і ротика стулює міцно. Заплакала б тяжко – не може, лиш б”ється о піл головою:
· Синочку, дитя моє любе! Ой що ж яз тобою  зробила!- Содати підводять нещасну, її освіжають водою.
А писар все пише, все пише – та сльози писать заважають.   
ГОЛОДОМОР 1920 – 1921 р.р.
УБИТО ГОЛОДОМ УКРАЇНЦІВ  більше 2 – х  МІЛЬЙОНІВ!
“Ось, коли я заставлю ваших матерів їсти дітей, тоді можете прийти і сказати: “Ми голодуємо!”  - Заявив Лейба Бронштейн (Лев Троцький) делегації голодуючих селян...
Голодуючим жидам у Росії, єврейська благочинна організація США “Аґро-Джойнт” виділила 9 міль. доларів на колонізацію територій Півдня України. 1927 року сума сягнула 30-ти мільйонних фінансових вливань...
ЦВК постановив, що для заселення трудящими-євреями досить району Біробіджан на Далекому Сході Російської Федерації, аби Хлібні Чорноземи, і згодом вся Україна не перетворилась на “єврейські кібуци”, а “радянський народ” на “палестинців і  ХАМАС”.
1932 – 1933 р.р.
ЕКСПРОПРІАЦІЯ, КОЛЕКТИВІЗАЦІЯ, ІНДУСТРІАЛІЗАЦІЯ:
ЖИТНИЦІ ЄВРОПИ – УКРАЇНІ:
“Я ЗАСТАВЛЮ ВАШИХ МАТЕРІВ ЇСТИ ДІТЕЙ...!”
ДЕМОГРАФІЧНІ ВТРАТИ УКРАЇНИ  ГОЛОДОМОРОМ:
16 МІЛЬЙОНІВ УКРАЇНЦІВ!
Олександ Олесь, 22. 08. 1931 р.
ХТО?
Коли Українаь за право життя
З катами боролась, жила і вмирала,
І ждала, хотіла лиш співчуття,
ЄВРОПА МОВЧАЛА!
Коли Україна в нерівній борьбі
Вся сходила кров”ю і слізьми стікала,
І дружної помочі ждала собі,
ЄВРОПА МОВЧАЛА!
Коли Україна в залізнім ярмі
Робила на пана і в ранах орала,
Коли ворушились і скелі німі
ЄВРОПА МОВЧАЛА!
Коли Україна криваві жнива,
Зібравши для ката, сама умирала
І з голоду навіть згубила слова,
ЄВРОПА МОВЧАЛА!
Коли Україна життя прокляла
І ціла могилою стала,
Як сльози котились і в демона зла,
ЄВРОПА МОВЧАЛА!
1939 – 1945 р.р. -
СВІТОВА ВІЙНА НА УКРАЇНІ!
1941р. Червона армія – 4,9 міль. осіб.
У війну мобілізовано -  29,5 міль. осіб.
На 1-ше липня 1945 р.  - 11,4 міль. осіб!
УКРАЇНА ЗАПЛАТИЛА:
 40 - 44% ЗАГАЛЬНОЛЮДСЬКИХ   ВТРАТ СССР:
 14 міль. УКРАЇНЦІВ!
НІМЕЧЧИНА -  5,3 – 6 міль. НІМЦІВ!
Із  41, 7 міль. осіб  УССР, на 1945-й р., ЗАЛИШИЛОСЬ 27,4 міль. УКРАЇНЦІВ!
РУЇНИ УКРАЇНИ:
720 міст; 28 тис. сіл (250 спалено);16,5 тис. підприємств; 18 тис. лікарень; 33 тис. шкіл, вузів, технікумів, НДІ, понад 33 тис. колгоспів, радгоспів, МТС!
1944 –19 53 р.:
репресовано 500 тис. українців; арештовано 134 тис;
розстріляно понад 153 тис;
вислано за межі УКРАЇНИ 203 тисячі українців!
1946 – 1947 р.р.
ЕКСПРОПРІАЦІЯ, КОЛЕКТИВІЗАЦІЯ - ВИСЕЛЕННЯ У СИБІР РОДИН ВОЇНІВ             УКРАЇНСЬКОЇ ПОВСТАНСЬКОЇ АРМІЇ!
     Понад  1 міль. Загинуло, 1 міль. 154 тис., виснажених  голодом,    передчасно УМИРАЛИ!!!  ЄВРОПА МОВЧАЛА!
20 – 30?...
МІЛЬЙОНІВ УБИТИХ УКРАЇНЦІВ у ХХ   тому  сторіччі - ЗЛОЧИН ПРОТИ ЛЮДСТВА!
НЕВИННІ - МЕРТВІ УКРАЇНЦІ, ВОЛАЮТЬ СУДУ НАД ЛАТЕНТНИМ, ЖИВОДЕРНИМ КАТОМ!
ТЕПЕР,  ДЕМОКРАТИЧНО ПРИВАБЛИВИЙ - ВІДВЕРТО ЗВИНУВАЧУЄ ЖИВИХ І МЕРТВИХ УКРАЇНЦІВ  ЗА ОПІР ЧЕРВОНО- КОРИЧНЕВОМУ КАТУ, ЗА БОРОТЬБУ УКРАЇНСЬКОЇ ПОВСТАНСЬКОЇ АРМІЇ - ПРАВА ЖИТИ У БАТЬКІВЩИНІ-УКРАЇНІ!
КАТ, ОБГОРТАЄ У ФАНТИКИ “анти...та ізми ” ЗА  ВИКРИТТЯ ЗЛА, ЗА СВІТЛО  ПРАВДИ, ЗА ВИСВІТЛЕННЯ  ПІД СОНЦЕМ МАСКИ ЗЛА!               
1991 РІК!
ВОЛЯ УКРАЇНЦІВ - УКРАЇНА!
НАС -  52, 2  МІЛЬЙОНА!
ДЕМОКРАТИЗАЦІЯ, ПРИВАТИЗАЦІЯ, РИНОК, ПРАВА ЛЮДИНИ, НЕЗАЛЕЖНІ ЗАСОБИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ!
МИР ТОБІ УКРАЇНО,
ЄВРОПО, СВІТЕ!...
МЕМОРАНДУМ
ПРО ҐАРАНТІЇ БЕЗПЕКИ У ЗВ”ЯЗКУ З ПРИЄДНАННЯМ УКРАЇНИ ДО ДОГОВОРУ ПРО НЕРОЗПОВСЮДЖЕННЯ ЯДЕРНОЇ ЗБРОЇ
Дата підписання: 05.12.1994
Дата набуття чинності:05.12.1994
Україна, Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучених Штатів Америки, Вітаючи...
Беручи до уваги зобов”язання  України  ліквідувати всю ядерну зброю, що знаходиться на території, у визначений період часу, відзначаючи зміни в ситуації в галузі безпеки в усьому світі, включаючи закінчення холодної війни, що створили умови для глибоких скорочень ядерних сил, підтверджують:  1.  ... поважати незалежність і сувернітет та існуючі кордони України.
2. ... підтверджують їх зобов”язання  утримуватись від загрози силою чи її використання проти територіальної цілісності чи політичної незалежності України, і, що ніяка їхня зброя ніколи не буде використана проти України.
3. ...утримуватись від економічного тиску, спрямованого на те, щоб підкорити своїм власним інтересам... і таким чином отримати будь-які переваги.
4. ...в разі, якщо Україна стане жертвою акту аґресії або об”єктом погрози аґресією...
5. ...проводити консультації у випадку виникнення ситуації, внаслідок якої постає питання стосовно цих зобов”язань.       
ЧОНОЗЕМИ УКРАЇНИ –  ХЛІБ  500  МІЛЬЙОНАМ ЖИТТЯ  ЗЕМЛЯН!
ВІЙНА ЗА УКРАЇНУ: СХОДУ  – ЗАХОДУ! САМІТИ: ШІСТКИ, СІМКИ, ВСІМКИ,  ДВАДЦЯТКИ:
ОДИН ПЕРЕД ОДНИМ БЕЗ ПРАВДИ!
ВІЙНИ!...
ВІЙНИ ПЛАНУЮТЬ - КОЖНИЙ СВОЇ!
ЯДЕРНА ЗБРОЯ НЕ МОВЧИТЬ! 
УКРАЇНІ – НІ!
СХІД:  Україна не здійснилася державою... Ми, без України перемогли б ґерманський нацизм. Ми, народ переможець!
27 міль. Жертв, 14-16 міль. українців! Республіки Азії, Кавказу, Кубані, Молдови, народи Федерації - мільйони жертв війни – не переможці? Скільки жертв т.з. русских???  Н Е  значиться!
Ми, постоянно... ні в коем сучае не допустіть украінізації політіческой жізні Росії. Ми, должни защіщать рускоязичних зарубежжя оружіем...
Ми, 17.06.11р., підписали з партнерами договір-купівлю “Містралі”! Зброя проти кого ”троїстого союзу” “антанти”, США, України, Польщі, Білорусі, Грузії, Естонії, Латвії, Литви, Китаю, Ірану, Ізраїлю,Анґлії? 
Ґаз (антанта - троїстий союз; пакт Молотова - Рібентропа) по 240$, Україні - “риночна”, по-братськи 500 $!...
14 мільйонів убитих українців, “по-братськи”, чи “по-риночній” ціні “переможця”-  гарматне м”ясо; мертві не переможці для Сходу-Заходу!
Переможець воював із переможеним, за Пактом Молотова – Рібентропа ШІСТЬ РОКІВ на ЗЕМЛІ УКРАЇНА
СХІД: Байдуже!  Переможці, підписували і підписують договорняки!
ЗАХІД:  Україна за рейтинґом... ще не..., ще ні..., ще... не готова до ринку, демократії, прав?...
Пункт  № 3 Меморандуму про ґаранті безпеки у зв”язку при”єднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї: “...згідно з принципами Заключного акта НБСЄ поважати..., утирмуватися від загрози силою..., утримуватися від економічного тиску, спрямованого на те, щоб підкорити своїм власним інтересам... і таким чином отримати будь-які переваги. ...підтверджують їх зобов”язання.”
· А наявність Ядерної зброї в України, “ПАРТНЕРИ”?
· Україна ГАРНА, як Схід, що стирає із землі Кавказ, Ічкерію “конституційним ладом примушує до “миру” Ґрузію, взявши під крильця Двоголового Орла: Абхазію-Осетію; як Ізраїль: “Литим свинцем антисемітизму” Палистину, Європу, ООН, Україну ВИХОВУЄ! 
Британська ґазета The Times звинувачує президента РФ Дмитра Медведєва і федерального канцлера ФРН Анґелу Меркель у “Мюнхенській змові проти України”. 14 серпня 2009 р. у Сочі, запевнила  Східного очільника, що “Німеччина буде протидіяти ґероїзації НАЦИЗМУ та НАЦІОНАЛ-СОЦІАЛІЗМУ в Україні”. СВІТ ПЕРЕВЕРНУВСЯ!
“АНТАНТА І ТРОЇСТИЙ СОЮЗ” –  “ВОРОГИ” У ПЕРШІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ – ДІЛИЛИ МІЖ СОБОЮ УКРАЇНУ! “ВОРОГИ” У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ - ДІЛИЛИ МІЖ СОБОЮ УКРАЇНУ І СВІТ!
“ВОРОГИ” СОВОКУПНО, ВПРОДОВЖ ДЕСЯТИ РОКІВ, ВЕЛИ ВІЙНИ - ВОЮВАЛИ ЗА УКРАЇНУ МІЖ СОБОЮ І ВБИЛИ ДО ТРЬОХ ДЕСЯТКІВ МІЛЬЙОНІВ УКРАЇНЦІВ!
“ВОРОГИ” -  ДЕМОКРАТИЧНІ ПАРТНЕРИ У БОРОТЬБІ ПРОТИ... ЦВИНАТРУ-КЛАДОВИЩА НА УКРАЇНІ,   ЧЕРВОНОГО І КОРИЧНЕВОГО ШОВІНІЗМУ-РАСИЗМУ, НАЦІОНАЛ-СОЦІАЛІЗМУ! 
ІСТИННО?  А ХТО СУДДІ?
· В   І   Р   У   С!*
УКРАЇНА, ЗА ЧАС НЕЗАЛЕЖНОСТІ, ВТРАТИЛА  ДО ВОСЬМИ МІЛЬЙОНІВ ОСІБ.
УКРАЇНА, УКРАЇНЦІ У ЗЛИДНЯХ ЖИВУЧИ, ЗАРОБЛЯЮТЬ РАБСЬКОЮ ПРАЦЕЮ НА ЧОРНИХ РОБОТАХ ЗАХОДУ І СХОДУ ДРІБНІ ДОЛАРИ, ЄВРО, ШЕКЕЛІ, РУБЛІ, БО ОТІ КЛЯТІ “НАЦИСТИ, НАЦІОНАЛ-СОЦІАЛІСТИ В УКРАЇНІ” - доповнюючи ТАВРУВАННЯ УКРАЇНЦЯ НЕ УКРАЇНСЬКИМИ ЗМІ, радіо, телебаченням і НЕ УКРАЇНЦЯМИ, АЛЕ В УКРАЇНІ: “АНТИСЕМІТАМИ, ПОГРОМНИКАМИ, БАНДИТАМИ, МАЗЕПЕНЦЯМИ, ПЕТЛЮРІВЦЯМИ, БАНДЕРІВЦЯМИ, ЗРАДНИКАМИ, ПОЛІЦАЯМИ, ОХОРОНЦЯМИ КОНЦТАБОРІВ, РОЗСРІЛЬНИКАМИ ( “НАЦИСТ” – КРАСНОАРМЕЕЦ,  полонений Дем”янюк  29-30... тисяч РОЗСТРІЛЯВ жидів) ЙОГО СУДИВ – НЕ ЗАСУДИВ ІЗРАЇЛЬ!  СУДИТЬ НІМЕЧЧИНА ЗА НАЦИСТСЬКИЙ-РАСОВИЙ ТРЕТІЙ РЕЙХ!...
ВИННИЙ ДОНОР-УКРАЇНЕЦЬ:  МІЛІАРДЕРАМ, МІЛІОНЕРАМ, ДЕПУТАТАМ, МІНІСТРАМ, ПОЛІТОЛОГАМ-ТЕХНОЛОГАМ ДОКТОРАМ НАУК, ПРОФЕСОРАМ НЕ УКРАЇНСЬКОГО ПОХОДЖЕННЯ, ЯКІ УМНОЖУЮТЬ СВОЇ БОЖЕВІЛЬНІ МІЛІАРДНІ СТАТКИ ЗА ЧАС “НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ” - НЕ ДЛЯ ДОСТАТКУ УКРАЇНЦЯ, НЕ ДЛЯ  РАДОСТІ УКРАЇНЦЯ, НЕ ДЛЯ РОЗВИТКУ, ОБОРОНИ УКРАЇНИ - ОБКРАДАЮТЬ УКРАЇНУ,  ЩОРІЧНО, СОБІ, УМНОЖУЮТЬ МІЛЬЙОНИ-МІЛЬЯРДИ В ДЕСЯТКИ РАЗ...
Із Світів у Світ линуть Слова –
Слова потойбічної Волі:
Читаємо Криваві Діла –
Катів-сатаністі  Сваволі.
Питаємо: чом смертні чужими гріхами,
Чому зникали-зникаємо в імлі,
Чом Воля наша таврована вами?
Ми – Ті, з Чорнозему Любові!
Джерело Світла живого –
Творці  Правди у Віщій Основі:
Кров наша – Роса Неба Святого!
... Убиті тато, мама!
Зґвалтована  дівчинка –сестра,
Розстріляна Батьківщина-Сакля:
Мені ще вісімнадцяти нема!
...Пекло! Сиротина -Душа !
Воля ! Свобода Правди Волає
І... не лікує рани анаша:
Помста жадає Кари...
Літаки, потяги, метро, аеропорти...,
Розриваються Шахідським Тілом –
Влада вбиває – мусить Кару нести...
Проклята Божим Світлом!
(Л.Ф.)               
ВІЙНА ЗА УКРАЇНУ!!!
ЧОРНОЗЕМ, ХЛІБОРОБ- УКРАЇНЕЦЬ –  ВСЯКОМУ ОКУПАНТУ СКАРБ НЕЗЧИСЛЕНИЙ!
КОГО ТРЕБА? ЖЕРТВУ, РАБА, “НАЦІОНАЛІСТА, АНТИСЕМІТА, ТЕРОРИСТА, СЕПАРАТИСТА, ФАШИСТА” АБИ УКРАЇНА НЕ БУЛА СУБ”ЄКТОМ - ТАК ЧИНЯТЬ ВЧОРАШНІ І НИНІШНІ, ЛАТЕНТНІ І ЯВНІ, ВОРОГИ І ДРУЗІ УКРАЇНИ  - ЇМ ПОТРІБНИЙ ОБ”ЄКТ ПРИМНОЖЕННЯ СТАТКІВ: РИНКОМ, ПОВЧАННЯМ  ДЕМОКРАТІЄЮ, МИРОМ І ТИХОЮ ВІЙНОЮ ЯДЕРНОЇ ЗБРОЇ!
УКРАЇНІ -  ВОЛЯ, СВОБОДА, МИР - ДОСТАТОК ЧОРНОЗЕМІВ, ПОВЕРНЕННЯ СВОГО СТАТУСУ ЯДЕРНОЇ ДЕРЖАВИ:
В   ІМ”Я ПАМ”ЯТІ МІЛЬЙОНІВ УБИТИХ ВІЙНАМИ, ГОЛОДОМОРАМИ,
РЕПРЕСІЯМИ, РОЗСТРІЛАМИ – СУДДІВ ТРІЙКАРІВ, УКРАЇНЦІВ В УКРАЇНІ!
В  ІМ”Я  ЖИТТЯ УКРАЇНЦІВ НАРОДЖЕНИХ І НЕ НАРОДЖЕНИХ - ІМЕНЕМ МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНИ!
...Обнімітеся брати мої,
Молю вас, благаю!
ТАРАС ШЕВЧЕНКО.
О Г О Л О Ш У Є Т Ь С Я:
          ДОГОВІР - 05. 12. 1994 р.                Д   Е   Н   О   Н   С   О   В   А  Н   О!
13.06.2011р.               
* -верховна ієрархічна рада управління світом.    


Рецензии