Асет Мукашбековтын бойындагы тылсым касиеттерi

 
"Алладан буйырыксыз ешкімнін иман келтіруі мумкін емес. Алла азапты акылдарын жумсамайтындарга береді". КУРАН КАРІМ, казакша магына жане тусінігі. 220-бет


Ескерту: Автор касіпкой жазушы, не журналист, не баксы, не емші, не коріпкел, не кумалакшы, не балгер емес. Асет Ризаулы Мукашбеков телефон аркылы сеанс жургізіп, Кудайдын кудіретімен киналып жолдары жабылып журген жан иелеріне кол ушын тигізіп, комектесе алады.

Асет Ризаулына "жанды жетелеуші" "Газиз жанмен" (подсознания) тікелей тілдесу (проводник души) касиеті 40-50 таулік судан баска нар татпай ашыгып 10 жыл узбей пайгамбарлардын оразасын устаганнан кейін Грецияда Зевс туып, Геракл ерліктерін жасаган Крит аралында конган. Мангыстауда саябыр тауып жаткан пір Бекет атанын жане Самаркандта жаткан улы колбашсы жахангер Амір Темірдін басында тылсым дуниені коретін "ушінші козі" ашылган рухани устаз.

Асет Ризаулынын Жаратушы дарыткан касиеттері: кара дуга, тіл, коз тигендерді тазалау, адамнын омірдегі жане бизнестегі жолын ашу, ниетін (аурасын) тазалау, журегінін кірін аршу, періштелерін кайта кайтарып озіне кондырып беру, сыркаттарын женілдету, омірлік багдарламасын тубегейлі жаксы жакка озгерту, ата баба аруактарымен тікелей тілдестіру аркылы бірнеше гасырлар бойы байланыс узіліп калган ата бабаларынын несібесін, байлыгын, даулетін, ырысын, багын - тандаулы урпагына кайта кондыру.

Себебі, ата баба аруактары урпагынын камын унемі ойлайды. урпагынын ішінен озінін несібесін, байлыгын, ырысын беретін адам тандайды. Сол адамга ата бабасынын аруагы бакытын, байлыгын, несібесін "жанды жетелеуші" данекер - медиум аркылы береді. Бул да Кудайдын кереметі!

XXI гасырдын басты ерекшелігі: информация – акпарат жане куат гасыры. Адам журегіндегі Жаратушы - газиз жанымен ягни Жаратушынын тікелей озімен санасы - жаны аркылы сойлесіп тілдесе алады. асет Ризаулы - кудайдын кудіретімен адамнын оз басына, жеті урім бутак урпагына дейін, озінін турып жаткан шанырагына: кара дугадан, тіл козден, жын шайтандардан, перілерден коргайтын коргау коршау салып бере алады.

Адамнын аурасы кірлеп кеткеннен кейін періштелері мен бак кусы кетіп, жолы жабылып калады. Мына жалган дуниеде бул табиги калып. Себебі, рухани адам ылас жерде, жаман пенделердін касында журсе адамнын аурасы тумшаланып: періштелері мен бак кусы кетіп, омір жолы жабылып калады. Негізінде басым копшілік адамдардын бойында, шанырагында кара дугадан, тіл козден, жын-шайтан перілерден коргайтын коргау-коршау жок болады. Тазалансаа барі калпына келеді. омірде бакытты болып, екі дуниенін де кызыгын кореді.

Алла адамнын журегінде, казак буны "Газиз Жан" орыстар "подсознания" ал, Адамнын жанын казак "шыбын жан" дейді. Адам жан денгейінде журегіндегі "Газиз жанынмен" тілдесу аркылы озін-озі тазалап, періштелерін мен бак кусын кайта кайтарып, жолын ашып, денсаулыгын дурыстап ала алады.

Ауруды да, балені де, щыргаландарынды да тапкан Озінсін гой. Ендеше осы келенсіздіктерден тек кана Алланын комегімен озін гана кутыласын. Себебі, сен Алланнын суйген кулысын. Алла адамды жер бетіне белгілі бір максатпен жіберген (миссия). Жаратушы саган комектескенде сені бір белгілі максатына пайдалангалы отыр. Себебі, адамнын жаны Алланын бір тозандай гана болшегі. Сондыктан барлык киелі кітаптарда: "Алла адамды озі тектес етіп жараткан" - дейді.

"Алыс-жакын казактын барі кангып,

Аямай бірін-бірі жур гой андып". Абай

Кандай адам болмасын озінін омірін, денсаулыгын жаксартып, енсесін езіп турган карыздарынан, жокшылыктан, кедейшіліктен кутылып, омір, бизнес жолдарын ашып молшылык пен байлыкка, куаныш пен бакытка шомылам десе жане озіне, шанырагына, бала-шага, немерелеріне, жеті урпагына дейін "кара дугадан, тіл козден, жын-шайтан перілерден кудайдын кудіретімен коргайтын коргау коршау салам десе: Асет Ризаулы Мукашбековтын озімен мына телефондар аркылы ауызба-ауыз тілдесіп сеанс алуына болады: .+7 701 733 55 71; +7 775 706 63 21; уйінікі: (872771) 35-9-94.

"Биік мансап - биік жартас,

Ерінбей енбектеп жылан да шыгады,

Ерінбей ушып кыран да шыгады".     Абай

Асет Ризаулы Мукашбеков 1951 жылы тамыз айынын 21 жулдызында бурынгы Семей облысы, Уржар ауданы, Науалы ауылында дуниеге келген. Уйленген. Кудай коскан косагы: Рахпар Кудіретоллакызы тибет медицинасымен шугылданады. Балалары, немерелері бар. 1970 жылы Алматы каласында казак ауыл шаруашылык институтынын агрономия болімшесіне тусіп, 1975 жылы галым – агроном мамандыгын алып шыгады. 1975...2004 жылдар аралыгында, каймагы бузылмаган иен тукпірдегі казак ауылдарында бурынгы Семей облысынын Уржар, Маканшы аудандарынын колхоз, совхоздарында 30 жыл агроном болып, диханшылык касіппен шугылданады.


55 жаска толганда, 5 жыл аралыгында жалпы тиражы 37 000 дана рухани денгейдегі КЕРЕМЕТ СУРАНЫСКА ИЕ БОЛГАН 11 кітап жазды: Автордын жазган кітаптарын: Алматы каласында - Абай мен Абылайхан дангылынын киылысында орналаскан Казакстан Республикасынын Улттык жане Астана каласында "Байтеректін" жанындагы "Достык" кошесіндегі № 11 уйде орналаскан Казакстан Республикасынын Улттык Академиялык кітапханасынан, Кызылорда т.б. облыс орталыгындагы жане Уржар, Карасай аудандык, Науалы орта мектебінін кітапханаларынан тауып толык окып таныса аласыздар. Асет Ризаулы Мукашбековтын елімізде жане алыс-жакын шет елдерде жуздеген шакірттері, талай мындаган окырмандары бар.


2010 жылы 21 науырызда Москвада, Ресей адебиетшілерінін орталык уйінде откен Проза. Ру порталынын 10 жылдык мерейтойына арнайы шакырылып, 100 000 (жуз мын) каламгерлердін ішінен интернетте ен коп окылатын авторлардын бірі ретінде багаланды. Жазушы не журналист болмаса да рухани денгейде тылсым дуние, калай баюга болатыны жонінде, аруактардын калай адамга асер ететіні жайлы т.б. такырыптарда жазган 37 000 данамен шыккан 11 кітаптын авторы. "Проза. кз" сайтында шыгармалары казак аріптерімен жазылган.

"Бір сагат білім іздеу, туні бойы намаз окыганнан артык. Бір кун білім уйрену уш ай ораза тутканнан да артык". Пайгамбарымыз Мухаммед (с.г.с)

I. 2006 жылы 4000 дана «Жасару купиясы».

II. 2007 жылдын аралыгында екі кайтара басылыммен басылып шыккан 4000 дана «Аштыкты устау – денсаулыктын кепілі!».

III. 2000 дана «Рух пен таннін саулыгы».

IV. 2000 дана «Жуйке жуйесінін тылсымы».

V. 5000 дана «Акыл есті билеп алган жокшылык пен кедейшіліктен калай кутылуга болады?».

VI. 2008 жылы 4000 дана «Желілі бизнестін комегімен акымактык пен жокшылыктан калай кутылуга болады?».

VII. 2000 дана «Тибет медицинасынын онімдерінін негізінде – желілі жеке бизнесті курудын купиясы».

VIII. 1000 дана «Жаратушыны аруактар аркылы тану немесе «Ак ананын» тылсым дуниелері».

IX. 2009 жылы 2000 дана "Оз тагдырынды - озін калай озгертуге болады?".

X. 2010 жылы 7000 дана "Сен неге кедейсін? Сен неге карыздарсын? немесе мол акша табу ушін не істеуіміз керек?".

XI. 2011 жылы "Оз тагдырынды озін тубірімен калай озгертуге болады?".



Электрондык поштасы: "mukashbekov.aset @ yandex. кz". "mukashbekov.aset @ mail.ru". Интернетте: «Проза. Ру», «Проза. Кз» Асет Мукашбеков. SKYPE "aset-mukashbekov". Мекен жайы: Алматы облысы, Карасай ауданы.


Рецензии
Курметті Асет ага!

Кудайдын кудіретінде шек жок кой!

"Асет Ризаулынын Жаратушы дарыткан касиеттері: кара дуга, тіл, коз тигендерді тазалау, адамнын омірдегі жане бизнестегі жолын ашу, ниетін (аурасын) тазалау, журегінін кірін аршу, періштелерін кайта кайтарып озіне кондырып беру, сыркаттарын женілдету, омірлік багдарламасын тубегейлі жаксы жакка озгерту, ата баба аруактарымен тікелей тілдестіру аркылы бірнеше гасырлар бойы байланыс узіліп калган ата бабаларынын несібесін, байлыгын, даулетін, ырысын, багын - тандаулы урпагына кайта кондыру".

Асет ага! Жогарыда жазгандарыныз карапайы адам гана емес, рухани адамдар азер тусінетін тылсым гой!

Жакында менін де енбектерім жанып, Кудайдын кудіретімен томенгі атактармен марапатталдым:

"ЖЫЛ ЛАУРЕАТЫ" АТАНЫП, "УЛТ МАКТАНЫШЫ" АЛТЫН МЕДАЛЬ ИЕГЕРІ БОЛДЫМ

Гаухарбек Баянбайулы Кунхожаев   28.05.2013 05:58     Заявить о нарушении