12х12 -1-

Сніги. Чорно-біла графіка. Трохи сепії. Сонця не видко вже чотири дні. Брейгель - в серці. Далі – в голові. Яскраві сни через день. Забуваються швидко. Починаєш розуміти концепцію реєнкарнації. Відчуваєш молодість Людського Світу.. Вигнання з Едему було недавно. Плащаниця не старша Середньовіччя. Який насправді календар встановити неможливо.

Секвої у нас не ростуть, зарубок на них – катма.. Кумранські сповитки – під сукном. Ніхто не хоче правди. Христа розпинають щоденно. Коран і Дхаммапада – ширми. Краще нічого не знати. Знання вбиває таємницю.

Ритуал – основа магії. В церквах - жерці, книжники, фарисеї, торгівці пігулками від страху "А може він все таки є!?". Здоров’я не в  пошані. Красу замінило потворство. Зомбоящик, синдром православія головного мозку, ширка, дешева горілка – втіхи для бідних. Гламур, болячки євразійства, кокаїнові доріжки на капоті Порш Каєн, «живи швидко – помри молодим» - втіхи для скоробагатьків.

Кавоманія. Кафкоманія. Фітнес-клуби. Позашляховики. Чинуші дістали! Обібрали до нитки. Мрія про Еміграцію. Доля новітнього куркуля.

Гаджети. Надшвидкі процессори. Порожні очі. Механічні люди. Імітація кохання. Без віагри ніяк...

Вихід є! МБТ, термобілизна, заплічник, ціпок. Трохи грошей. Можна пішки, можна автостопом. До західного кордону близько.

Треба валити з цієї країни! Баста!


Рецензии
Пусть в 2015 год эта публикация потеряет свою актуальность.
С теплом. Люба.
Валентин, от нашего друга есть весточка?

Любовь Павлова 3   30.12.2014 18:03     Заявить о нарушении
Люба, воюет наш друг.

Валентин Лученко   30.12.2014 18:35   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.