Буду лучшим мером

Дорогі друзі ! Передвиборні перегони до органів влади, в тому числі на посаду  міського голови  підійшли  до завершального  етапу. Кожен з кандидатів на цю посаду використав всі посильні йому можливості передвиборчих змагань  для притягнення на свій бік голосів електорату. Всіх кандидатів об'єднує одна особливість – зміст передвиборних  обіцянок  про швидке вирішення всіх міських проблем. 
Але це все, що є спільного серед людей, що наступні 5 років планують керувати містом.
На превеликий жаль,  замість того,  щоб консолідувати зусилля, узгодити позиції заради майбутнього міста в засобах масової інформації, в агітаційних листках відчувається  ворожнеча, нетерпимість до позицій один одного, а то і прямий непідтверджений компромат. По місту ходять чутки з компроматом один проти одного. Уже, навіть,  визначена ціна одного голосу на користь зацікавленої особи в 50 гривень. Одним словом йде боротьба  за владу.
Чітко відслідковуються дві мотивації кандидатів зайняти посаду мера. Перша – щире  бажання віддати себе служінню пересічним громадянам міста,  друга – служити не чисельному заможному оточенню під лозунги обіцянок  майбутнього райського життя з метою подальшого збагачення.
Виходячи з цього, звертаюсь до виборців м. Біла Церква. Давайте згадаємо, що ми є мешканці одного міста, яке було визначена попередньою владою містом  добра. Не будемо байдужими , хто в подальшому буде керувати містом. Від того, яка особистість стане  мером після  26 березня,  буде  визначена ефективність подальшого розвитку міста, а разом і умови нашого проживання в ньому. Відомо багато прикладів про вплив особистості на хід історії. Не виключенням є і особистість мера.
Якщо Вам пропонуватимуть гроші за Ваш голос – взяти їх, це Ваше особисте питання. Практично неможливо відслідкувати проголосували ви за замовленого кандидата чи ні в закритій кабінці виборчої дільниці. Але пам'ятайте – в цьому випадку ця людина йде в мери, щоб красти бо діє по відомому принципу – гроші роблять гроші. Витрати, які понесе кандидат на підкуп виборців він з лихвою поверне за відомими схемами з міської казни.  І можливо тоді Ваш прибуток в 50 гривень на протязі наступних 5 років обернеться значно  більшими втратами через недостачу коштів на соціальні потреби міста як Вам,  так і  Вашим близьким.
Не продавайте вашу совість, вибирайте того кандидата, який має добрі наміри і щире бажання допомогти місту і всім нам. В противному випадку міська влада може опинитися в руках людей, яка посаду міського голови використають  для захисту виключно власних інтересів.
Звертаюсь до Кандидатів на посаду міського голови. Час перестати звинувачувати один одного. Адже виберуть серед нас тільки одного . І той один потім може під різними приводами, щоб задовольнити власні амбіції, може нашкодити вашим подальшим інтересам та інтересам міста. А тому, пропоную підписати між кандидатами угоду про порозуміння яка за ради світлого майбутнього міста повинна містити зобов'язання - у випадку перемоги  діяти виключно в інтересах міста та його мешканців а не у власних інтересах.
Стосовно мене, як одного з кандидатів на посаду міського голови, то можу сказати одне– цю посаду я виборюю виключно з думкою забезпечити достаток місту та його мешканцям.  Для  мене не буде трагедією, коли я не стану мером, адже Ви знаєте - . собі та своєму підприємству достаток та процвітання я забезпечила. Проте, маючи власне бачення  вирішення проблем міста, я буду продовжувати розпочату мною справу власної посильної допомоги місту та його мешканцям, в якому живу я, живуть мої діти і живете Ви.
Але, якщо трапиться так, що люди довірять мені цю посаду, яка не є для мене самоціллю,  я прикладу всі зусилля, щоб Біла Церква стало процвітаючим містом, містом духовності та добра.


Рецензии