Магiя снiв сновид 10

Перечитуючи «Нове панство по крові та персті», я натрапив на три застарілих папірці, це були сторінки зі щоденника. Хто автор, я й до цього часу не знаю,
 Записи було зроблено уривками, і не мали між собою логічного зв”язку, у книжці вони слугували закладкою. Вважаю за потрібне навести зміст цих записів.

Слово «НЕДІЛЯ» було закреслене.

«КОЖНА ЛЮДИНА У СВОЄМУ ЖИТТІ ЗНАЄ, ЩО НА НЕЇ ЧЕКАЄ У МАЙБУТНЬОМУ. НЕ ЗНАЄ ВОНА, КОЛИ ЦЕ МАЙБУТНЄ НАСТАНЕ. МОЖЛИВО, У ТУ ХВИЛИНУ, КОЛИ ВОНА ДУМАЄ ПРО ЦЕ, А МОЖЕ ГОДИНУ, РІК АБО ДЕСЯТЬ РОКІВ ПО ТОМУ. КОЖНА ЛЮДИНА САМА ВІДРАХОВУЄ СВОЄ ЖИТТЯ…»
 «Я ВЕСЬ ЧАС ЧОГОСЬ ЧЕКАЮ, САМА НЕ ЗНАЮ ЧОГО. МЕНЕ ПОСТІЙНО ОХОПЛЮЄ ОСТРАХ. У ЧОМУ МОЯ ВИНА?... НЕВЖЕ У ТОМУ, ЩО Я ТАКОЮ НАРОДИЛАСЬ? ЯКЩО ТАК, ТО ТРЕБА БУЛО ЗНИЩИТИ УВЕСЬ НАШ РІД ВІД САМОГО ПОЧАТКУ…
ВОНИ ВВАЖАЮТЬ, ЩО МИ НЕЛЮДИ, ІНШІ КАЖУТЬ ЩО НАС ЄГИПЕТСЬКІ СВЯТЦІ ВИВЕЛИ ЗІ СВИНЕЙ, І НАС НИЩИЛИ, ЯК СВИНЕЙ…»
 «Я ПОСТІЙНО ВІДЧУВАЮ ПРИБЛИЖЕННЯ СМЕРТІ…
ХТОСЬ СКАЗАВ: -ЧЕКАННЯ НА СМЕРТЬ - СТРАШНІШЕ ЗА САМУ СМЕРТЬ.
НАВІТЬ УВІ СНІ, Я ВІДЧУВАЮ ЦЕЙ СТРАХ. СНИ ЯКІСЬ СИМВОЛІЧНІ, АЛЕ Я НЕ МОЖУ ЗРОЗУМІТИ ЦИХ СИМВОЛІВ. Я ЗРОБИЛА ЗАПИС ДЕЯКИХ СВОЇХ СНІВ, МОЖЕ ХТОСЬ І ЗРОЗУМІЄ ЇХ…»

«…НАСТАЮТЬ ТАКІ ДНІ, КОЛИ Я НЕ МАЮ ЗМОГИ ЗРОЗУМІТИ, ДЕ СОН, А ДЕ РЕАЛЬНІСТЬ…»

На двох інших папірцях був запис по днях тижня, без позначки дат.

ПОНЕДІЛОК

« …НЕ ЗНАЮ, СОН ЦЕ ЧИ РЕАЛЬНІСТЬ, АЛЕ Я ВІДЧУВАЛА СЕРЦЕБИТТЯ, І КЕРУВАЛА НИМ…»

ВІВТОРОК

«…ВЕСЬ СОН Я ЧУЛА ГОЛОС, ЧОЛОВІЧИЙ ГОЛОС…
 Я, ВІДЧУВАЛА ЙОГО СИЛУ, І Я БАЧИЛА ТОЙ ТЕКСТ, ТОЧНІШЕ УРИВОК ТЕКСТУ. ВСЕ ЦЕ ВИКЛИКАЛО У МЕНЕ ЖАХ…»

НЕ МОЖУ ЗРОЗУМІТИ ЧОМУ? АЛЕ Я ЗАПАМ’ЯТАЛА ТОЙ ТЕКСТ. ВІН МАВ ТАКИЙ ВИГЛЯД:

…entweder rein nordischer Art oder doch Tr;ger eines Blutes, welches vom germanischen wesen bedingt war...

«Я НЕ РОЗУМІЮ ЗНАЧЕННЯ ЦЬОГО ТЕКСТУ, АЛЕ ВІН ВИКЛИКАЄ У МЕНЕ ЖАХ. ПІДСВІДОМИЙ ЖАХ…»

П’ЯТНИЦЯ ,ЧЕРЕЗ ДЕСЯТЬ ДНІВ

«…І ЗНОВУ ДИВНИЙ СОН. Я ЗНАХОДЖУСЬ У ПОРОЖНЬОМУ ПРОСТОРІ, ХОЧА ЦЕ І КІМНАТА. ГОДИННИК, НА ЯКОМУ ЧАС ТЕЖ ПОРОЖНІЙ. У ПОВІТРІ З’ЯВЛЯЄТЬСЯ БІЛА ТКАНИНА…ВСЕ ЗНИКАЄ… ЦЕ ЖАХЛИВО. НАЧЕ СМЕРТЬ ПРИХОДИТЬ І ПО ЧАСТИНАХ ЗАБИРАЄ ТЕБЕ… НАЧЕ РЕПЕТИЦІЯ СМЕРТІ…
«І ЗНОВУ Я У ПОРОЖНІЙ КІМНАТІ, І ГОДИННИК З ПОРОЖНІМ ЧАСОМ. І ЧАСТИНА ЖИТТЯ ЗАБРАНА СМЕРТТЮ…

ПОНЕДІЛОК

«ТА Ж САМА КІМНАТА. Я ЗНАЮ ВСЕ, ЩО ЗНАХОДИТЬСЯ У ЦІЙ КІМНАТІ, ХОЧА, ЩО ТАМ Є – ВІКНО ТА ЧЕРВОНА ЦЕГЕЛЬНА СТІНА, ТОЙ САМИЙ ГОДИННИК З ПОРОЖНІМ ЧАСОМ. ЗАРАЗ Я ПОБАЧУ СЕБЕ… АЛЕ ЩО ЦЕ, СВІТЛО ПАДАЄ У КУТОК КІМНАТИ, А ТАМ ПОРОЖНЬО… Я ЦЬОГО НЕ ХОЧУ…

«КАЖУТЬ, ЩО СНОВИДІННЯ – ПОВНОЦІННЕ ПСИХІЧНЕ ЯВИЩЕ. ВОНО ЗДІЙСНЕННЯ БАЖАНЬ.»
«ТІЛЬКИ ЧИЇХ БАЖАНЬ? У МЕНЕ ТАКИХ НЕМАЄ! Я НЕ ХОЧУ!!!»

ВІВТОРОК

«…СЬОГОДНІ МЕНІ СКАЗАЛИ, ЩО СМЕРТЬ МЕНЕ ЧЕКАЄ У ЯКІЙ ЗАВГОДНО РЕАЛЬНОСТІ, ЩО ТАКА МОЯ ДОЛЯ…»

СЕРЕДА

«…Я НЕ ХОЧУ ЗАСИНАТИ!!! Я ХОЧУ ЖИТИ!!!

ЧЕТВЕР

П” ЯТНИЦЯ

СУБОТА

На останньому папірці у «ЧЕТВЕР», «П” ЯТНИЦЯ», «СУБОТА» ніяких записів не було…

199? Киев


Рецензии
Дорогой Валериус!
Объявлен Конкурс произведений на украинском языке: http://proza.ru/2012/09/25/276
Будем рады Вашему участию.
Удачи.
С уважением

Международный Фонд Всм   29.01.2013 15:56     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.