Радагейт. к 13 годовщине всеукраинского референдум

Украина уже 13 лет живёт в состоянии Радагейта. Парламент узурпировал власть и нарушил волю суверена - народа ясно выраженную на Референдуме 16 апреля 2000 года.
1) “Президент України може також достроково припинити повноваження Верховної Ради України...
2) “Чи згодні Ви з необхідністю обмеження депутатської недоторканності народних депутатів України...
3) “Чи згодні Ви із зменшенням загальної кількості народних депутатів України з 450 до 300...
4) “Чи підтримуєте Ви необхідність формування двопалатного парламенту в Україні...
Всі питання підтримані більш ніж 80% виборців "ЗА". Верховна Рада зігнорувала волю суверена - народа і тому є нелегітимною. Гарант Конституції повинен Раду розпустити, ввести зміни в Конституцію, затвердити їх Референдумом, коли це потрібно і почати в Україні нове життя , а не керований парламентом хаос.
Наразі вже прописаний і механізм імплементації результатів Референдума. Україна повинна стати Президентською Республікою, як Франція Де - Голя! Від оборони по всім азимутам - до наступу по азимутам всім!
При розпорошенні сил в Раді, сталий розвиток став неможливий. Досить потрясінь, дайте 10 років спокійного розвитку і ви не впізнаєте Україну. Якби результати Референдуму були б імплементовані одразу, ми не побачили ні вчорашнє "бандитам - тюрми", ні сьогоднішнє "клоунам - цирки", але жили би гідно і без депутатського "владомору".
Радагейт. Рад.. - геть.


Рецензии