Музика це мистецтво

Музика – це мистецтво, на яке надихають неймовірні емоції, душевні переживання та яскраві фарби уяви. Воно передається всього лише сімома нотами…
У світ музики людина потрапляє з дитинства. Навіть малюк може зненацька заплакати під сумну мелодію чи весело застрибати від веселої… Які тільки почуття не передає людина за допомогою музики!
Вона може бути гарною та мелодійною, мов нічні зорі або голосною та шумною, неначе літня злива.
Для нас – це шанс ненадовго втекти від повсякденної реальності та потрапити у чарівний світ, де можна розслабитися, відпочити від переживань та навчання.
Музика – це частина нашого життя. Воно породжує музику…а музика впливає на існування! Музика може змінити відношення людини до навколишнього світу, укріпити її силу волі, виховати в ній благородство, доброту. Одна пісня, почута зранку може задати настрій усього дня. Прекрасна музика може прикрасити життя, зробити людину кращою…розділити з нею і печаль и радість.
Музика зберігає в собі багато загадок і таємниць.
Цікаво, що один і той же музичний твір сприймається кожним по-різному. Ми виділяємо для себе найбільш доступні й близькі пісні, які легко запам’ятовуються. Серед них можуть бути і прості мелодії, і запальні ритми. А також, серйозна музика, яка потребує до себе особливого відношення.
Музика для людини може бути як розвагою, так і «вчителем». Без неї немає ні радіо, ні телебачення, ні кіно, музикою наповнені концертні зали. Ми чуємо її всюди: у дитячих садках і школах, на спортивних змаганнях, у церквах, містах відпочинку, вдома, у потягах та літаках… Її любили, люблять й будуть любити завжди!


Рецензии