В. Янукович говорил неправду, как говорит и сейчас

В.Янукович говорил неправду на президентских выборах и говорит неправду сейчас
   
    27 ноября в интервью представителям телеканалов Украины В.Янукович заявил следующее: «Одним из пунктов моей предвыборной программы 2010 года была ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ Украины».
    Однако сравните сказанное с настоящим пунктом из его предвыборной программы2010 года.

«7. ЗОВНІШНЯ ПОЛІТИКА: ВІДКРИТІСТЬ І ДОБРОСУСІДСТВО
Головним завданням національної зовнішньої політики вважаю збереження позаблокового статусу України.
Відновлю дружні та взаємовигідні відносини з Російською Федерацією, країнами СНД, забезпечу стратегічне партнерство зі США, ЄС, країнами «великої двадцятки». (Перевод: «Возобновлю дружеские и взаимовыгодные отношения с Российской Федерацией, странами СНГ, обеспечу стратегическое партнерство с США, ЕС, странами «большой двадцатки»).

А вот ЛЖЕОБЕЩАНИЕ В.Януковича для избирателей о РУССКОМ ЯЗЫКЕ:
«5. ДВІ МОВИ — ОДНА КРАЇНА!
Прагну реального утвердження в Україні європейських стандартів демократії, неухильного забезпечення прав і свобод людини. Виступаю за надання російській мові статусу другої державної. Я — послідовний прихильник цивілізованого вирішення цього питання, здійснення збалансованої державної мовної політики, яка адекватно реагує на мовні потреби суспільства, відповідає загальновизнаним нормам міжнародного права, Європейській хартії регіональних мов або мов меншин».

    Обманутый избиратель.


Рецензии