Дати, причини, двер

ЧАС, ДАТИ, ПРИЧИНИ, Д В Е Р І?...

Час – апріорі домовляютися один з одним: хтось – комусь пропонує умовні рішення - дії здійснення тих чи інших питань, усунення причин для прогресу; час - визначає дату спільного зацікавленого дійства державних-союзних печаток і підпису ручками минулої мудрості, і майбутньої відповідальності за Слово – Закон, Честь-Мораль Лицарів Сучасного ядерного віку!
ХТО?
У відповідний час, у визначеній Столиці з`ясовує остаточно тривале явище і дійство для перспективи не особистої присутності із того чи іншого боку стола, а Держав, Націй!
Було не раз в історії – Україна Полігон для воєн. Не здійснила агресії проти інших держав, народів, не нападала на сусідів. Натомість чужі договори: поневолення, бездержавність, колонія окупантів.
ХТО?
 Двадцять перше сторіччя, двадцять другий рік Незалежності України: Союзи агресивно Сходу і Заходу, вимогливо наступають: заявляють причини, наслідки, бажання свого вибіркового права; мусиш українцю виконувати!  Не неокупація: не жити, не розвиватися своїм Законом від Древа Родоводу, Повчань Ярослава Мудрого, Руського права, Першої у Світі Конституції Пилипа Орлика – еволюційно, інтелектуально, національно прогресуючи! Вибірково вказують на митні і євростандартні двері - для тебе, українцю, ще не заґратовані, не зачинені!
Але, панове європейці і ґаспада москвити, ви із своїх дверей, теж хочете увійти у двері територіально найбільшої у Європі України!
ХТО?
Вимагаєте – не бачите трагічного минулому сусіда до якого причетні? Знаєте про “Аврору” і Зимовий палац, аварію “Титаніка” і поглинутих океаном 1517 осіб, створивши кілька художніх фільмів і не знаєте, і не хочите знати про геноцид комуністичним сатрапом понад десяти мільйрнів українців, заборон української мови, блокади української книжки у Центрі Європи, біля ваших дверей...
Олександр Олесь. 22.08.1931 р.
                ХТО?
Коли Україна за право життя
З катами боролась, жила і вмирала,
І ждала, хотіла лише співчуття
ЄВРОПА МОВЧАЛА!
Двері, колючі кордони договірних і не – таборів: бетонні стіни, холодні і гар`ячі війни, блокади і економічні війни, санкції і заборони на експорт-імпорт продукції (виняток копалини, сировина), і візи через оті міфічні-трагічні “двері” нинішніх воєн  у Світі, і на які вказали ВИ сорока шести мільйонам українцям в Україні, Євросоюзні лідери і президенти.
ХТО?
“Коли Україна життя прокляла
І ціла могилою стала,
Як сльозик котилися і в демона зла –
Європа мовчала!” 
Тепер не мовчить Європа, а вказує, вимагає наразі без гар`ячої кухні, але кухарі-поварі, уже із пори Москви “граб награбленоє”, розпаду “імперії зла” і перших днів Незалежної України – ділово-інтегровані, асоційовані у Євросоюзі, США, Ізраїлі, Московському царстві: двер відчинені потрібним, важним персонам-грабіжникам, окупантам із певними знаками і символами, злитками, діамантами у власних сейфах і банках, із кратним громадянством Євросоюзу! Ваучер кинули українцю, а золото-валютні запаси, триліони доларів зникли із “закромов родіни” а відтак вказують на двері.
ХТО?
Вимоги, Час, Дати, Причини, Двері, Чому? Для того, хто залишився із ваучером! Той фікс-мумія-мінімум українець: будь таким, як я хочу, як потрібно для мого євросоюзного чи митного комфорту, моїх прибутків, моєї безпеки! Тоді – “мой” харашо і хепі-енд!  А  за моїми ДВЕРИМА – секон хенд!
Завершився саміт у Вільнюсі: Україна – ЄС 28-29 листопада 2013 рік. Що знакового із того часу, дати, причин: віп-даму, у камері, комфортній, безплатній, із всім обслуговуванням і обслугою, і про мільйони хворих, пенсіонерів, учителів, інтелектуалів, бездомним – не сниться комфорт віп-дами, і не мріється -  мильне слово не мовлено Євросоюзом.
ХТО?
Стоїть із плакатами денно і ночно за “волю” віп-дами, екс-прем`єра із системним транслюванням-показом-зомбуванням денно і ночно телеканалами, і не тільки в Україні; хто вештаєся сюди-туди за кордони  із-за кордону Крисами циніками-щиголями, глаголить про демократію, права людини; роботяги європарламентарі, які їздять системно, як кавалєри на побачення з коханкою!
ХТО?
Чию волю виконує, чиї гроші за шоу-шабаш плптить?
РУПОРИ ДЕРЖАВИ газети “Голос України”, “Ур`ядовий кур`єр” в кіосках нема! Язика шоу-манси “волю” верещать за мільйони, мільярди вкрадені в українців на рідних чорноземах.
Обіцянка чергового раю після комунізму у євро – мито союзах за добровільне рабство!
Опозиціонер Криса собі на умі: мільйони, преференції, недоторканність - зомбує-залякує вереском “диктатура”! Пригноблені і бідні, гнані владою повставайте: ніби він не влада! Лоботомія.
  ХТО?
Мораль така: шо, або “что” собі-сєбє проголосував-проґаласавал - святе і хрещене! Електорату бідному, знедоленому  борцець  справедливості, Криса обіцяє демократію, євро-митостандарт?
Захід – Схід: Європейському, Митному союзам потрібна Україна! Але не для українця – для збагачення чужинця! Він прагне отримати тут і вже своє за рахунок українця, додатком  свого прибутку, множенням капіталів у союзах ЙОГО.
ХТО?
Прагнучі пози-о-пози бути воздвигнутим на п`єдистал слави, стартують із трибун красномовними промовами, а незалежні прагматики-торгаші, як екс ур`ядовець-прем`єр та іже соратники із надтавром обраних, сидять, пожовують ЩОСЬ для швидшого травлення шлунка, смотр`ящими аби не відригнулося згодом і не виблювалося нажоване, чи пак - награбоване у тих, хто там, у низу: за плугом, у доменній печі, у шахті, за верстаком, на стапелях, за пульманом, у лабораторії, у авдиторії, у вчительському класі, у лікарні, кому влаштовано тихихий черговий голодомор, демократично, толерантно!
ХТО?
Прибули у відповідний Час, у визначене Місце численні парламентарі, чільні посадовці Євросоюзу.
ХТО?
Україна - Мама у чеканні народження  євросоюзної дитини, АСОЦІАЦІЇ! Мітингують платні і безплатні активісти; хитра людинка навіть вивів діточок на пікетування Посольства України, прихопивши печатку Діаспори, а сам протестом утік у своє майбутнє – за євро чи шекелі, обріхуючи суть; вожді опозиції сіють-розсівають інтерв`ю аж гай шумить, а що вродить: добро, зло, мир, війну у Державі? Байдуже: сховаються, втечуть до шефів, наставників.
Роздвоєність!
Дватцять чи понад двадцять мільйонів українців проживають поза Україною у тридцяти трьох країнах Світу. П`ятнадцять – двадцять мільйонів убито українців трьома голодоморами і двома глобальними війнами.
ХТО?
Оплатить убитих Схід - Захід! Мільйони депортованих і самоекспортованих комунізмом і демократією ринку!
ХТО?
Право диктувати, вимагати, ставити умови: Україна - Євросоюзу, Україна – Митному союзу! Мовчать! Вибіркове Правосуддя союзів!
ХТО?
Коли Україна життя прокляла
І ціла могилою стала,
Аж сльози котилися в демона зла –
Європа мовчала.
Україна зріклася ядерної зброї – вчинок найвищої Людської моралі Миру, Добра, Любові у Світі.
ХТО?
Із нинішніх навчителів України взяв за приклад? Скоритили арсенали? Натомість відмовили Україні ПДЧ, Асоциації – не підписалися! 
МОРАЛЬНИЙ УЧИТЕЛЬ УКРАЇНА!
Минуле на цвинтарі, нині і завтра майбутнє Європи і Миру в Укораїні.
Уперше – від України: “ПРИЗУПИНЯЄМО!”
ПОЧУВ ЄВРОСОЮЗ Голос сорока шести мільйонів українців, які апріорі із-за ПЕРЕМІН, ВИБІРКОВОГО ПРАВА ЄВРОСОЮЗУ – тисячі або й міліони безробітні,  позбавлені   засобів на існування чи, як у ГОЛОДОМОР, МОВЧАТИМЕ!
...Було, дружно парадували-марширували у Бресті за договором Рібентроппа-Молотова – ділили Україну, а тепер, уже на ринку демократії,  цілуються і “сприяють добровільно” входити туди, або сюди тільки щоб у Своїй Україні не панували.
Україна завжди гостей чи прохачів не тримає біля “дверей” і не вказує на “двері” хто прагне  увійти: гостей садить на чільне місце у Світлиці, а прохачу дає їжу.
Євро-митосоюзи потішили: “двері” відчинені, якщо будете такими, як нам потрібно!
НЕ ПІДПИСАЛИ ВИ – ТОДІ ПРАВО МОВИТИ УКРАЇНІ на “ДВЕРІ”!
Україна вижила у пеклі двадцятого сторіччя! Україна сьогодні творить Майбутнє України і Європи!
30.11.13.

П.С. На чорноземах українців чужинці і їхні слуги вчиняли: заколоти, революції, війни, голодомори, окупації - ділили Україну пактами-договорами між Сходом і Заходом, і ділять неодиктатурами демократії  Мита і Євросоюзу!
Впродовж століть колонізації, ураїнців зневажали влади чужоземців: матеріально, морально, мовно, культурологічно; заборони – укзи повсюдно переслідувані за Слово, Поведінку і навіть за Мовчання!
Куркульство і кріпацтво, атаманство і гетьманство, бунти і повстання – ділилили, дробили і знищували майбутнє Держави на користь світових торгашів, які у своїй дії-спонуканні “Розділяй і володар`юй” – юди потирали руки; рахували і рахують награбоване українців багатсво із праці.
Впродовж Часу українці ненавиділи владу колонізаторів-окупантів, які залюбки проливали кров українців для свого інтересу: рекрутуючи кращих синів і доньок народу – посилали гарматним м`ясом на війни власного інтересу. Відтак, покоління Незалежності, нащадки вихованці рабів, обирають з поміж себе рабську владу. Обрані знають демократію як мітинг і анархію, як Торгсид Криси. Нарікає і ділить: на добрих і злих, своїх і чужих, чесних і злодіїв, мирних і бандитів. На трибуні – борець за народ!
ХТО?
Майдан: Студенти, Молодь – вирвались із Невіді – рвуть загорожі убогості, бузовірства аби Творити Майбутн`є  України – своєї Держави!
Красномовне: галас-скандування, коли на вимогу Торсида Криси анархоопозиційника прибув Уряд звітувати! Натомість, впродовж дповіді Прем`єра – крик “Відставка”!
Криса гоголем на Мйдані: “Відставка Президента, розпуск Верховної Ради. 17-того підпише відтворення Совєтського Союзу!”
ХТО?
Криса живуча! Криса – торгаш! Криса – у норі, підвалі п`є і жадає крові - на трупах і плачі за погиблими, вершить торгсид, шабаш! Криса – руйнівник їй чужого: Людини, Нації, Держави - такою була, є Криса в Україні!
ХТО?    
Держава Україна! З...Рада Тргсида Криси: утримання мільйон гривень щорічно. Торгсид Криса житеме кошерним салом місяці і рік. Чотринадцять мільйонів пенсіонерів - тисяча гривень пенсія із затриманням місяць, другий, третій – з голоду, холоду згинуть; вчителі, робітники, інженери – плата існування у рейваху Торгисиді Криси!
Крисяча мораль: чим гірше народу – більше Крисі! Криса тямить: стати над Майданом, заявитися над Майданом Молоді, Студентів, Майбутнім, Україною – СЕБЕ у грудневі дні  України.
Криса з...Ради глаголить: “Вот указ, хай той підписує про свою і ур`яду відстаку, розпуск з...Ради!”
ХТО?
Торгсид Криса розпор`яджається Президентом, Кабінетом Міністрів, Верховною Радою, Державою, Майданом Молоді, Студентів, Українців, Україною? 
Торгсид Криса пекельно жадає крові  Майдану,  ЗГИНЕ!
МАЙБУТНЄ Студента, Робітника, Хлібороба, Учителя, Літератора, Науковця - ВЛАДА УКРАЇНЦЯ в УКРАЇНІ!
ХТО?
АТЛАНТИДА!
Землю, Маму, Мову
Не продають – не ти створив!
Нема ціни – іншої коштовності нема!
Тільки смерд, бандит, чужинець здають...
О вічна тьма – лиха віща суть!
Земля, Мама, Мова – Твої Скрижалі:
Наука, Лицарство, Любов і Слава -
Волі сила, Свобода честі, Мудрість слова!
Земля! Мама! Мова!
Не продається Нації ОСНОВА!   
ЛЮБОМИР ФРАНКІВ.
06.12.13.


Рецензии