Передмова

                Луцор Верас

                Культ Істини

                КНИГА  ПЕРША


                САМОСТВЕРДЖЕННЯ

                Авторське право зареєстроване. Свідоцтво № 20158 Державного департаменту інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України. Ніяка частина цього твору, як і твір в повному об'ємі не може тиражуватися і поширюватися в комерційних цілях без заздалегідь ув'язненою і юридично оформленій домовленості з власником авторських прав.



                ПЕРЕДМОВА 
               
                Книги серії "Культ Істини" не є художнім твором, оскільки в цих книгах викладається:
                1) автобіографічна повість пройденого шляху автора до Істини (три книги);
                2) Анатомія і Конституція Всесвіту;
                3) фрагменти істинної історії людства і причини, що ведуть людство до самознищення.


                Вищі Сфери надали автору величезні можливості при його неодмінному виконанні певних умов. Однією з цих умов є правдивість - автор не має права у своїх ствердженнях і висловлюваннях обманювати або спотворювати інформацію. З цієї причини інформація, котра викладена в книгах серії "Культ Істини", в межах можливості людської свідомості правдива і не збочена.


                Шановний Читачу, наберися терпіння, читаючи книги серії "КІ". Оцінюючи прочитану інформацію, керуйся логікою, а не збоченими стереотипами мислення, створеними системами тотального поневолення людства. Якщо твоя свідомість не зовсім згідна з деякими ствердженнями, відклади читання книги на деякий час. Я запевняю тебе в тому, що пройде зовсім небагато часу і твоя Свідомість погодиться з Логікою, а твоя Душа прийме цю згоду. Після цього можна буде приступити до читання наступних сторінок книги.


                Все, що має початок, має і кінець - природна закономірність. Тому все, що колись народилося, повинно в певні терміни вмерти. Смерть може мати, як відносне, так і абсолютне значення, а Безсмертя - тільки відносне значення. Абсолютна смерть сутності може наступити миттєво на усіх енергетичних рівнях, але до абсолютної смерті сутність може рухатися і поступово, деградуючи і опускаючись до рівня цивілізованої мавпи в образі людському, потім: домашньої тварини, рослини і мінералу.


                Люди шукають Істину, але не знаходять Її. Спочатку, з самого виникнення Всесвіту, Істина ні від кого не ховалася і не ховається, бо приховання якої б то не було інформації не закладено в програму еволюції Всесвіту.


                Всесвіт, так само як і усе суще, має Конституцію – Кодекс Самозбереження. Закон про «Право вільного Вибору», є фундаментальним законом конституції Всесвіту. Яке б то не було приховання або збочення інформації, обмежує Право Вибору, саме тому збочення і приховання інформації заборонене конституцією Всесвіту. Право Вибору не дає сутностям повної свободи, але відкриває шлях до необмеженої Свободи Волевиявлення – до Потенціального Безсмертя.


                Наприклад, Ви зайшли на ринок, де Вам запропонували на вибір увесь наявний товар – тут не порушено Право Вибору. Реалізувати свій вибір на ринку Ви зможете тільки при достатній наявності грошей – в даному випадку Свобода вашого Волевиявлення обмежена вашими можливостями.
                Possibilidade (галл. мова) – можливість; засіб; здатність, уміння. Possibilitar – полегшувати, робити можливим.
                На ринку ваша можливість виражена наявними у вас грошима.


                Усім Сутностям у Всесвіті надано необмежене Право Вибору, але реалізація необмеженого Вибору залежить тільки від магічних можливостей. Магічні можливості мають дві категорії: творча, біла магія; руйнівна, чорна магія. Чорній магії можна навчитися, тому книг з такої магії існує величезна кількість. Та якби чоловік знав, який шлях належить пройти свідомості чорного мага після смерті його біологічного тіла, то він ніколи не узяв би у свої руки книгу з магії.


                Білій магії навчитись неможливо, тому "книг з вивчення білої магії бути не може" - це ствердження істинне. Енергетичний потенціал білої магії накопичується в організмі чоловіка поступово, в процесі праведного способу життя. Бажаєш мати Свободу Волевиявлення? - не порушуй Закони Вищих Сфер!


                Свобода Волевиявлення – що це таке? Це автоматичне виконання людського бажання, вираженого уявною формулою. У реальному житті земного буття Свобода Волевиявлення виконується так само легко і просто, як і скрізь у Всесвіті. Автор цієї інтелектуальної праці на особистому досвіді вивчив автоматичну прояву свободи волевиявлення.


                Не молитвами до якого-небудь бога і не релігійними або ж якими-небудь іншими магічними ритуалами, а праведними діями людина накопичує в собі енергію магічних можливостей, бо "не словами, а праведними діями проявляється святість людини". І цей потенціал людина може реалізувати у будь-який момент, висловивши своє бажання думкою, за умови, що виконання його бажання відповідатиме Кодексу Вселенських Законів про Справедливість. Багато читачів знають, що таке – магічна можливість, бо багатьом з них неодноразово доводилося бачити і дивуватися автоматичному виконанню їхніх бажань.


                Людство, і кожна людина, так само як і Всесвіт, розвиваються по індивідуальних програмах. У програму людства закладені великі і малі апокаліпсиси і народження Книги, яку ти, шанований читачу, тримаєш зараз у своїх руках.


                Читач може зробити висновок: «якщо все навкруги відбувається по програмах, то нічого змінити неможливо». Це не зовсім так, бо основна мета існування Всесвіту: «Отримати якомога більше сутностей, збагачених особистим досвідом боротьби з усіма проявами Зла». Для того щоб сутності мали можливість набути особистого досвіду боротьби із Злом, вони повинні мати Право Вибору.


                Право Вибору дає можливість кожній суті Всесвіту бути співавтором програми власної еволюції. Необмежене Право Вибору і необмежена Свобода Дій, приведе до створення над особи (надлюдини) – необмеженого ні в чому Монстра, а цього допустити не можна, тому в формулах еволюційних програм сутностей є інконстанти (змінювані ділянки програми), де можна застосувати Право Вибору, але є і константи (незмінні, жорсткі, ділянки програми), що володіють правому Табу. У жорстких ділянках еволюційних програм інтелектуальних формацій сутностей відбувається повне знищення усіх сутностей, які своїми діяннями створюють загрозу існування Всесвіту.


                В історії людства були випадки, коли деякі індивідууми і колективні формації сутностей йшли праведним шляхом розвитку і досягли досконалості – стали приморами. Primor – досконалість. Не лише етруски – були і інші народи і нації, які не порушували закони Вищих Сфер, тому вони досягли найвищої ступені свого розвитку і припинили існування у біологічних тілах. Вони продовжують жити на Землі, але в іншій формі існування. Ви іноді бачите їх і називаєте НЛО (UFO).


                Іноді ви міркуєте про паралельні світи. Давайте трохи пофантазуємо: Уявіть собі, шанований Читачу, що Ви перетворилися на крота – тварину, що живе в підземеллях і не має в людському понятті нормального оптичного зору. Ви почали розповідати кротам про моря і річки, про небо і зірки, і дещо інше, невідоме кротам. Яка буде реакція? Чи не назвуть Вас кроти божевільним?


                А тепер уявіть собі, що Ви потрапили в Європу за часів Великої Інквізиції. Ви почали розповідати людям: про невидимі їм радіохвилі; про те, що є можливість спілкуватися з людьми на протилежній стороні земної кулі і бачити їх; про холодильники і комп'ютери; про літаки і мобільні телефони; про космічні кораблі, і т.д., звичне для Вас. Чи не спалять Вас на вогнищі слуги "сина божого"?


                А нинішні часи, чи не визнають Вас божевільним Ваші одноплемінники, якщо Ви доводитимете їм те, що суперечить стереотипам мислення ваших одноплемінників, котрі віками затверджувалися в їх свідомості політичними і релігійними бандами поневолювачів людства? Чим теперішні люди краще тих людей, котрі жили в середні віки?


                Публічні висловлювання про паралельні світи виглядають так само безглуздо, як і міркування сліпих кротів про світ, в якому ми живемо. Паралельні світи – поняття відносне. Все, що є на світі, існує в єдиному інформаційному полі Всесвіту і в загальній гармонії. Творець Всесвіту не встановив меж людським можливостям – вони умовно безмежні. Усі ваші вимірювальні прилади працюють в тих діапазонах, в межах яких функціонують ваші рецептори, але можливість ваших рецепторів обмежена збоченими стереотипами мислення, і тому здолати ці межі за допомогою приладів і механізмів вам не вдасться.


                Організм людини – колективна формація, бо в ньому є різні органи тіла і величезна кількість клітин. Усі вони мають індивідуальну свідомість і вони являються атрибутами колективної свідомості людини, бо свідомість, як детермінант, неколективною бути не може. Тому конституція людини подібна до конституції Колективної Свідомості Людства і конституції Колективної Свідомості Всесвіту. Народи і нації в організмі людства виконують функції, які можна порівняти з функціями органів людського тіла.


                Ви можете уявити собі людину, усередині якої усі органи біологічного тіла стали поклонятися психічному центру шлунку і реформуватися, перетворюючись на клітини шлунку? Зрештою така людина перетвориться на незрозумілу істоту – всепожираючий шлунок. В принципі така істота може бути створена, бути життєздатною і існувати вона зможе до того часу, доки не закінчиться їжа.


                Подібна істота в нашій Галактиці є, це – Чорна Діра. Аналогічна істота в середовищі людства вже народжена і розвивається – це Великий Звір (код 666), створений релігійною ідеологією тотального паразитизму. Ви знаєте, хто цей Звір, але мовчите і не протидієте йому. Нині людство шляхом деградації національних культур підійшло до того рубежу, за яким знаходиться Світова Катастрофа.


                Всесвіт колись народився, тому його життя не безкінечне, бо існує закон Природи: «Що має початок, те має й кінець». Всесвіт помре після закінчення визначеного власною Конституцією терміну особистого існування, тому він повинен створити зерна досконалого інтелекту, з яких можна створити нові Всесвіти.


                Людство, так само як і національності, є частками створюваного збіжжя Всесвіту, тому Людство повинне мати досвід боротьби із Злом, як з причиною, що породжує Абсолютну Смерть. Саме тому введена в програму Людства поява Великого Звіра і тотальна війна з Ним.


                Якщо Людство зуміє своїми силами ліквідувати причину народження Великого Звіра, тоді Вищі Сфери перестануть бути для нього "паралельними світами", і Людство буде відновлено в статусі рівноправного члена Вселенського Співтовариства Інтелектуальних Формацій.


                В цілях власної безпеки Всесвіт не може допустити перехід Великого Звіра з латентного стану в стан проявлений, тому на завершальному етапі будівництва Піраміди Зла станеться Апокаліпсис. У разі переходу Великого Звіра з латентного стану в стан проявлений, Вищі Сфери будуть вимушені знищити людство, бо людство породило Великого Звіра і людство є Його їжею.


                У автора "Одкровення", Іоанна Богослова, були досить вагомі причини, по яких він ім'я Великого Звіра подав в зашифрованому виді – числом 666. Однією з причин стала особиста безпека автора. Що таке – Великий Звір? Великий Звір – психоенергетична (віртуальна) істота, котра була створена психічною енергією ідолопоклонників.


                Ви можете знищити мислеформу, створену людиною? Це зробити можна, але людина породжуватиме створювати нові і нові мислеформи, аналогічні тій, яку вам вдалося знищити. Немає сенсу боротися з наслідками, не знищивши причину народження наслідків. Саме тому людство, як причина породження Великого Звіра, підлягає знищенню. На очищеній Землі від Великого Звіра і його слуг та прихильників, буде посіяно нове людство для виконання все тієї ж програми Всесвіту: «Культивування сутностей, збагачених досвідом боротьби із Злом».


                Причиною створення книг серії «Культ Істини» стала Трєба (Життям Продиктована Необхідність). Вона продиктована неминучістю прийдешнього Апокаліпсису. Завдання автора книг серії "Культ Істини" – спонукати людство очистити землю від Великого Звіра і його прихильників, і вказати людству єдиний шлях виходу з лабіринту, який людство побудувало саме для себе. Для Людства боротьба з паразитизмом (причиною створення Великого Звіра) – іспит на зрілість.


                Вищі Сфери не зацікавлені у Світовій Катастрофі, але внесуть свій внесок в Апокаліпсис людства, щоб одночасно з Великим Звіром було знищено і людство, уражене вірусом паразитизму. Вищі Сфери надають людству можливість уникнути тотального знищення. З цією метою і пишеться серія книг під грифом «КІ». Шановні читачі, "Культ Істини" ви можете вважати Ультиматумом, який Людству пред'являє Колективний Розум Всесвіту.


                Болгарська пророчиця Ванга незадовго до своєї смерті висловилась про Біблію: "Вже пишеться Нова Книга". Шановний Читачу, цю "Нову Книгу" ти зараз тримаєш у своїх руках.


                Шлях, яким автор "КІ" пройшов до Істини, довгий і важкий, тому і оповідання моє довге.


                З етичних міркувань автор змінив імена і прізвища деяких осіб, що згадуються в автобіографічних розділах книг серії «КІ».




               


Рецензии