1, 1. Етапи Великого Шляху

                ПЕРШИЙ ЕТАП

                Великий Шлях - що це таке? Це програма еволюції свідомості індивідууму. Чим вимірюється цей шлях - Часом? Ні! Цей шлях вимірюється поетапними періодами алгоритмів еволюції. Сім періодів еволюціонує свідомість в біологічному тілі, а у восьмому періоді (етапі) свідомість істоти помре, або ж з нею станеться метаморфоза.


                Восьмий період (етап) - судний період. У цьому періоді задіяні всі сили Всесвіту. У восьмому періоді індивідуальної еволюційної програми свідомість істоти може покинути біологічне тіло, але може і продовжити життя в біологічному тілі, пройшовши процес хворобливого переродження власної душі. В такому випадку людина увійде в дев'ятий етап Великого Шляху.


                Дев'ятий етап еволюційної програми - перший етап Безсмертя, тому у людини, якій вдалося увійти в алгоритм дев'ятого періоду, з'являється можливість перетворитися в безсмертну істоту - стати целоменом (небожителем). У такої людини з'являються величезні можливості, і у нього можуть бути будь-які метаморфози, але абсолютна смерть ніколи вже не настане.


                У восьмому, судном періоді відкриваються двері усіх сфер Буття. Вища Свідомість Всесвіту за участю індивідуальної свідомості підсудного визначить подальшу долю його. Якщо свідомість підсудної істоти не заслужила право на подальше існування, тоді вона може бути відкинутою у Нижні Сфери Буття, і навіть у Чорну Діру на знищення. Якщо ж свідомість індивідууму заслужила право на подальше існування, тоді вона буде відправлена в Чистилище на карантин для очищення пам'яті від шкідливих стереотипів мислення.


                Після чистилища Вищі Сфери нададуть свідомості людини, чи якоїсь іншої істоти, вибір форми існування, якості існування та місця подальшого існування - відповідно заслугам його. Є й інші варіанти, і їх величезна кількість, тому ми не будемо їх розглядати в цьому есе.


                Отже, людина, народ, нація і т.д. повинні пройти сім етапів Великого Шляху - це обов'язково. Один чоловік пройде сім етапів за двадцять років, або навіть менший період часу, після чого він покине своє біологічне тіло назавжди, а іншому чоловіку необхідно буде декілька разів народжуватись і жити в біологічному тілі, для того щоб пройти всі сім періодів еволюції свідомості. У такому разі психічному центру свідомості чоловіка доведеться щоразу після смерті біологічного тіла втілюватися в інші біологічні тіла.


                День народження чоловіка не завжди може бути початком першого етапу еволюції його індивідуальної програми в образі людському, бо перший етап життя людини починається задовго до її зачаття - в еволюції його батьків і прабатьків.


                У кожного індивідуума є власна градація Часу. Це залежить від безлічі факторів, про які можна розповідати нескінченно довго, але загальний Час Всесвіту контролює швидкість течії особистого часу кожної істоти окремо. Якщо, приміром, чоловік не встиг пройти усі сім періодів своєї еволюції, а до цього часу настав восьмий, судний, період для його роду чи нації, членом якої він є, тоді йому прийдеться закінчити існування разом зі своїм родоводам древом. Жодна релігія, і жоден бог, і який би то не був «СВИН божий» не в змозі змінити цей порядок еволюції.


                Людству слід знати про те, що психічні центри свідомостей тварин теж прогресують, тому в людському середовищі щодня народжуються «мавпи», «свині», «крокодили» і т.д. і т.п., і я нікому не рекомендую забувати про це.


                Якщо свідомість «мавпи», придбала можливість втілитися в людське тіло, то по зовнішній формі це буде людина, але ж свідомість такої "людини" залишається «свідомістю мавпи». А таких «мавп» серед людей безліч, і читач бачить їх щодня серед простого люду, а також на релігійних і політичних трибунах.


                Мій шлях пізнання Істини поділено на етапи, відповідно до етапів моєї еволюційної програми.


Рецензии