Цэ дуже важлыво!

Нич 1:24 25.01.2014.

Посылаю до вас отрэдактованый вариант. Нэ знаю що робыть. Думкы оци вси до влады дийшлы чы ни?


Публикуваты мени йых зараз чы зачэкаты, якый хид набэрэ Рада?

Дайтэ мени сыгнал хоч якыйсь. Нэ тилькы ж по тэлэвизору. Бо його нэ завжды дывлюсь.

Алэ ж за мной слидять и амэрыкососы.

Що робыть? Не знаю. Очикувать? Ни?


------
Ранок  25.01.2014

Опубликую цэй вариант на прози.ру.

Якщо мэни нихто нэ вирыть, то и рэакцийы ниякойы робыты нэ будуть.

А якщо вжэ пидуть думкы мойы (що высказанни туточкы) в жыття, то и зробыты амэрыканци ничого нэ зможуть вжэ. Бо воны як ти фашисты, бо роблять всэ тилькы по-пысаному, по раниш заготованому нымы сцэнарию.
==============================



Суки (Амэрыка и Запад) диють по программи "контрольованного хаосу". Кличко - це пишак, для вводу ходив (до того ж дурный бо нэ провидный), и в роли явного ориентыра, що "оппозыция нэ контролюе, возмущенный народ". (Цэ е ПЛАН такый, що нэ оппозыция вэдэ народ, алэ сам народ идэ на злочинну владу!) Чого нэ скажеш про Тягныбока и Кролыка. (Ци ж в курси богатьох шагив коордынаторив, алэ координаторы замаху "контрольованойы смуты" пидчиняються напрямую иностранцям. (Грубо амэрыканцям. Трийця пидчыняеться йым кожэн по свойому каналу.) Итак Януковыч арэштуй  трийцю нэгайно!



Вы Кыйыв здаетэ крок за кроком -  цэ погано.

 Йым потрибно щоб влада стриляла в бэзоружный нарид. Значить цього нэльзя робыть.

Що тоди? Трэба объявыты поза законом уси пробандэровськи-фашистськи и вообще  радыкальни групы. Для цього збэрэться внэчэргова Рада. Став завдання опэратывныкам арэштуваты трийцю, а через ных вже выйты на всих контролэрив и  на "польовых командырив".


Объявыть по всий крайыни, щоб народ нэ допомагав злочынцям ничым, алэ тилькы законний влади!

Сытуаиция хрэнова тому, що радикализм - цэ благая почва для всих нэзаконнопослушных, и дурных, та збудженных, розум котрых весь заспан. А такых  в крайыни, увы, - дужэ багато. Кыйыв очищай вид усих майданутых особлыво вид тых, що нэмисцэви (бо воны найбильши заложныкы сытуацийы). Бо нэльзя стилькы сылы милицийы там скоплюваты в пасывному состоянии "мальчыкив для быття" для возмущеннойы массы.

Поймить, на Запади и в Европи уси прэкрасно знають, як пидло вони поступають з Украйыною, пры цьому воны сознательно крышують фашистськых злочинцив.

Ище раз, треба провэсты опэратывну работу по зныщенню ядра фашистсько-бэндэровськых партий и группыровок. Також каналы прыкрыйтэ типа 1+1 бо воны - цэ рупоры в руках тых, хто творить котрольованый хаос. Ци прозападэнськы сукы насралы вжэ давно на дэржаву и законну владу, яка хоч трижкы видстоюе загальни национальни интересы. Злочынцямы збугорнымы повнистью задияна йх психология и внутришний стан.

Арештуваты усих редакторив и хозяйыв новын! И поставыты там свойых людэй. Цэ зробыты трэба було вжэ давно! Алэ можно початы так щоб справытысь за НЭДИЛЮ, (про яку мова дали).

Я скилькы вже звертаю твою, Федоровыч, увагу на цэ, що нэ бачу дий твойых в цьому напрямку ниякых взагали. Що сам скилькы миг повлияты на совисть журналистив, то я цэ вжэ зробыв. Алэ ж зрозумий - дужэ мало видповидальных людэй, бо багато и продажни, и задурэни, и труслыви.

Итак радыкальни партийы и органзацийы  вси пид арэшт (особлыво йых ядра) и закрыть вси продажни и пробандеривськи каналы вистэй (окрим дэякых).

Цэ потрибно зробыты!

Дали, ниякых пэрэговорив з злочинцямы на ривни прэзыдента (хиба,що за камэрой одын раз). Ище раз кажу, заарэштуваты для начала потрибно оцю сранну трийцю, щоб уси згодом зрозумилы, що бунтом управляють ще и зи стороны. Цэбто, потрибно закрыты пэрэворотчикам политычну вывиску. Цэ потрибно зробыты.

Нэ трэба гаяты часу. Вин и так уже чымаленько згаянный. Просто надо було заранише зробыть цю работу.

Начынайтэ организовуваты свий элэкторат в бойови группы. Бо милицийы пры таком розмаху  злочину просто нэ хватэ. Бойови группы (покы що з палкамы и з кулакамы в руках/ одиты пид одежою в азбестови прокладки и в шоломах) повынни буть пидкрипленням для милиционерив. Зробы це нэгайно. Надо зробыты так, щоб поряд з милицией працювалы ци группы, що вид простого народу. На каналах впипорядкованных влади показуваты интервью з нымы, звидкы воны, кым працюють - в загальному обрысу. Тилькы ще раз кажу нэ церемонься  з тымы каналамы, що диють всупэрэч законний влади и закону дэржавы, тымы каналамы, що зробылы з милицийы и влады злочинцив. Вси йых закрыты (окрим дэякых, що працюють на всю крайыну) хоча б на нэдилю.


Оце робы повсеместно! По всий Крайыни. Тилькы так и  досягнеш успиху! - Рабочи группы вид трудового народу поставыты поруч с органамы правопорядка и вси до одного пидпорядковани закону каналы. Злочинцив политыкив арэштовуваты и показуваты йых допросы по тэлэвизору всим.

Робы це.

Той , кто нэривнодушный до доли крайыны - а ты йым всим розъясны, що происходэ в крайыни, яку таку пидлу вийну проты нэйы розвязалы и хто цэ робыть - показуй йым йых - расказуй також як на тэбэ давылы и хто. Показуй народу  злочинцив и всих тых, хто прыкрывае и командуе йымы. Зарубежных кориспондэнтив що на територии страны - пид контроль взяты усих. Провиряты весь материал.


Робы цэ нэгайно! Вси каналы и энерголинийы до ных - поставыть пры ных надийну озброену охорону. Прохид тилькы по пропускам с печаткою. На нэдилю лышыть всих медиа, кто працюэ на хаос проти дэржавы доступу до работы - всих, якщо цэ потрибно. бо мэни здаеться, що частыну треба ж оставыть бо як станэм (народ пэрш за всього и вся мырова спильнота) дизнаватыся про ходы контролерив "контрольованного хаосу"!  Алэ ти сознательни, що понимають як йых доси злэ и пидло выкорыстовувалы, ти нэхай прыходять на работу и говорять до народу з экранив. Газеты також взять пид контроль. И т.д.

Идэ вийна, пока що в нэкровавий фази. Намирення у ворогив дэржавы явни - цэ загарбаты владу в крайыни, и воны бильш чым сэрйозни!



Студэнтив, яки розумийуть як пидло поступылы з людьмы и крайыною, и хто цэ робэ з дэржавой, йым вэсь цэй час пикитировать дипломатив и т.д. тых крайын, кто пидтрымуе злочинцив, пусть закыдують йых и будивли (на камеру) тухлымы яйцямы. И показуваты оци вси пикэты по каналам!

 Интэрнэт потрибно насытыты оциэю информациэю тэж - цэ справа студэнтив и иншых людэй, яки понимають що происходэ на самом-то дили.

Обращайся прямо до всих молодых, щоб помоглы держави выграты информацийну вийну. Осмияты усих тых, кто робыв из влады законнойы "банду. Робы оцэ всэ! Вси хто розумие, що происходэ в крайыни - вси в интернет! Особлыво тых, кто шастае по ангийськомовных сайтах. Призовы йых на боротьбу проты злочинцив. Хакеры нэхай блокують ворожи сайты.

На тых станциях мэтро, що проходять по заблокированным вулыцям, потягам нэ зупынятысь. Людей з вулыць вывозыты всих до мисця йых постийного проживання. Всю пидпытку вулыць зи стороны пресикты. Розтрилювать тилькы озброени нэзаконни группы, що роблять опир, и т.д. Также тых, озброенных, що стоять в нэзаконных пикэтах по шляхам.

Дитей малых, якимы прыкрываються злочинци и йых батькив, що в пикэтах, нэ быть (бо можуть цэ буты люды удэржуванни насыльно бандытамы). Родители ци, що з дитьмы нэобовязково оплачени! (Хиба е таки взагали? Хоч в наший крайыни всэ можлыво. Бо що роблять багато из ных як нэ кыдають дитэй в огныще громадянськойы вийны?)

Вси агрэсывни групы, яки нэ подчиняються влади объявыты бандамы. Задий внутришни вийська по пэримэтру Кыйыва. Вси посты злочинцив з дорог, що до миста, убраты.


Суд мы потим зробым над всима цымы сукамы.

 Политычна сторона дий, опысана мной ночью. Напрямок твэрдый - фэдоратывный устрий дэржавы.


 Украйына пэрша Дэржава, що с устоявшымся вже демократычным инстытутом, на яку пиднялы свойы срани ***кы забугорни пидары (як на мусульманськи крайыны дэ дыктатура - ловить ризныцю)!

Озвучтэ цэ всьому мыру. Прызовить, щоб вси чесни и нэзаспани люды помоглы вам поставыть злочинцив мырового масштабу на мисце.

 

ПЛАН СПАСИННЯ

Нэ стисняйся робыты цього, Януковыч!
Обращайся прямо до всих тых (и за бугром тэж, включая презыдентив и министрив), всих кто крышуе политычных и прочых злочинцив в Украйыни - що воны тэж ЗЛОЧИНЦИ!

Сыл у нас для пэрэмогы достатньо. Алэ ж скилькы  воли у влады навэсты  в крайыни лад, - вот в чому пытання.

 Яуковыч! Рукы фашистам и злочинцям нэ пожимать! Права такого нэ маеш!!


На 1+1 я нэ знаю як Юлька Бо (со Львова), алэ Наташка Мо (с Черниговщины?) вроди должны понимать, що происходэ в крайыни. - Ось таких читалок новын, яки розумиють и нэ хочуть браты участы в злочини пэрэд державою и народом треба йых оставлять на рабочих мистах.

Дэ можно то зробыты упорядкування каналив новын бэз лишнього афишування. Вси вызначни масмедиа взяты пид охорону, ничого и никого нэ быты!  Вхид по спэцьпропускам з пэчаткамы. Ти, що думають, що влада злочинна - до работы в эфири йых нэ допускать. Да, воны стануть розказуваты всим, що влада робыть сыльный утыск на ных. Ты ж объявыш зараниш, що упорядкування в дэржави всих каналив и газет - цэ мира тымчасова. До розрядження сытуацийы.


И ище, нэ надо розказувать народу про вси похождения вулычных банд. Алэ тилькы там дэ справа дужэ серйозна.

То есть нэ потрибно нагнитать излышне ситуцию в стране.


Арэштованных злочинцив розкыдать по тюрьмам на наших зэмлях, що лояльни до тэбэ. Щоб исключыть захваты тюрьм зи стороны майданутых под поводом що там сыдять йыхни люды. Объявитэ ж потим, якщо потрибно, о всих тюрьмах дэ ссыдять реваншисты, що на слидстви и в очикуванни суду.

 
Бо для хаосу цилэй багато.




Освободить уси госпрымищення з выкорыстуванням  збройы, видстрилиючи тилькы тых, хто будэ робыты збройный опир, так называемых полэвых командырив.

Выгоньте всих майданутых зи всих прымищень на мороз! И скажить всим майданутым, що погритысь вси можуть в мэтро.

 Цэ потрибно робыты нэгайно! Бо засэлять старухамы захваченни прымищення и т.д. як ту бидну мэрию! И будуть йымы прыкрыватыся! Бо воны цэ сами пидли люды що е на земли.

Всих майданутых нэ мисцевых з Кыева геть! Мэтро що выходять на бырыкады закрыты вси, пойызды на цых станциях останавлюваты тилькы ти, що на выйызд в потрибному напрямку и т.д. В самэ ж  мэтро пропускаты люд  з барыкад тильки через посты, контрольвано з вывозом дали вже всих немисцэвых з миста Кыева до мисця  йых проживання. Прыготовте для цього потягы. З охороною. Робить цэ нэгайно!


Трийцю Фашиста Кролыка и Боксэра заарэштовать в потрибну хвылыну! Дали подэржать скилькы йых дэ в тайному мисци з нэдильку, нэ афишуя (якщо цэ потрибно) самого арэшту, и подывыться в цилом на рэакцию толп и тых кто йых конролюе в стратегии "нэуправляемый хаос". Тройыцю допытать бэз всякого до нейы нызхождення и все запысать (вплоть до побойыв якщо цэ потрибно) на видэо..



 Зробить цэ!!!


Слухайтэ тэ, що вам кажуть зомбировани и "благодетели" йыхни, що за кордоном, и робить все навпакы!

А йым кажить, Да-да! Звычайно, дороги друзи, мы то до вашойы думкы дослухаемось, и щэ як, алэ ж в крайыни "управляемый ВАМЫ хаос". Нэ всэ ж нам доступно зробыты в такий сыткации плохо контрольований намы.. Так и кажить на вэсь свит.

Колы вы арэштуете видомых злочынцив, цэбто нэ тилькы политыкив трийцю, но и взагали, и убэрэтэ йых зи сцены, то появяться инши вожди мало видоми на ний - що уже е само по соби, по выду загальному, як повна АНАРХИЯ! Вам зрозумило?? Организаторы мятэжа сэбэ выдадуть щэ бильшэ, бо нэ стануть ж воны во владу проводыты якогось бомжа?


Вывэдить политычну вэрхушку з эфиру на нэдилю - щоб вообще про ных ни слуху ни духу нэ було нидэ. И вывэзить йых до нас на ВОСТОК Украйыны. А потим вжэ и пэрэд намы поставытэ йых, пэрэд народом на якый вони доси сралы, щоб мы йых оплювалы, облаялы и надавалы йым по сраци лозынамы. Повэзить йых по нашим мистам и селам по братьскым могылам де и робыты вси народни зибрання для мисцэвых жителив и снимайте всэ цэ на камеру и показуйте цэ усим! Оцэ и пидэ в эфир закордон, бо йым жэ надо будэ показуваты ци рожи, що воны ще жыви! Робить цэ нэгайно.

Россияны, донэсить мойы мысли/думкы, ти що здрави, до украйынськой влады.


Люды нэхай на ных на трийцю цю кляту, продажну и пидлу плюють, старыки бьють йых руками и говорять, що тилькы скажуть. Чи просто мовчать нэ в сыли высказать смуток и гнив..

Повэзить йых по всим мистам и селам!
Вот вам и будэ эфир на планэту.

Робить всэ, що я сказав крим озброення тых органив, що блокують майданутых со щитамы на пэрший линии. Бо я погарячкував трижкы ночью. На пэрший линии здэржування майданутых вогнэпальна можэ буты тилькы у командырив. За цим строго слидыть.

Януковыч робы цэ нэгайно! На очередных пэрэговорах йых усих заарэштуеш Имэнэм Закона Дэржавы Украйына! (А чы гласно, чы ни - цэ вжэ по сытуацийы.) И до нас йых вэзы оцых подонкив, що нарушили зло наш спокий и спокусылысь на нашу долю. И корэсподэнтив вэзи чэрэз дэякий час до нас всих хто захочэ. Алэ з недилю подержы трийцю в нэвидомости про йых долю. Покы на сцэну вахканалйы нэ вылизуть очэрэдни пидли гадюки.

У амэрыканцив, йых сценарий угнетиння Украйыны, опыраеться на законно послушну дэмократычну, алэ нэ на народну владу, яка из-за цього бойыться нарушить навязани нам усим демократычни стререотыпы. Януковыч! Станеш робыть по-нашему, по-справжньому, по-демократычному/по -народному (а не по-дерьмократычному йыхньому, що для нас) - то разрушыш уси йых сценарийы. Вот побачиш! Так будэ, якщо послухаешься тому, що кажу..

Жаль, що мэнэ ранишэ нихто не прызвав, нэ обучив до сых пир политычному дилу, бо кращого ниж я стратэга вам нэ знайты нидэ. Бо я вид нэзнання работаю  и так з самого дитинства и выкрыстализовую вирне ришення по мири надходження знання и информацийы. (Цэбто вси мойы думкы надо анализуваты.)


Повэзить йых  - оцю трийцю прэступныкив - по сэлам  дэ памятныкы нашых солдатив.
 
Мы биля ных будэмо!

 Наши солдаты стануть зи свойых могыл рядом з намы.


Пусть подывляться сукы на що ж вси воны пиднялы свойы срани ***кы..

Оци, вот, вси  тварни дэбилы..


Покажить мыру (й тым украйынцям, що забудькувати бэз миры) оци уси в кажному сэли памятныкы, братськи могылы, имена загыблых за нашу Витчызну и килькисть пры ных що нэвидоми..

И возить/провэдить оцю трийцю (а то ище дэякых, из тых що будуть сыдить в наших тюрьмах) вид миста до миста, вид сэла до сэла, покы нэ пройдэтэ з нымы вси памятныкы и нэ пидсчитаетэ йых вси и задокумэнтуетэ йых заодно для того, щоб нэ досталыся воны бездни забвения/забуття.


И лыше потом як объйыдуть уси (за десять рокив чи хватыть?) пусть идуть вид нас ци злодийы геть на вси чотыри стороны до свойых благодетелей!


 
Цитировать
Мирная Долина — село, центр сельского Совета. Расположена в 36 км к юго-западу от районного центра и в 21 км от железнодорожной станции Легендарная. Дворов — 155. Население 467 человек. Сельскому Совету подчинены населенные пункты Бузиновка, Катериновка, Курицыно, Марьевка, Новознаменовка, Новопетровка, Новосергеевка, Спасско-Михайловка, Шевченко.

В Мирной Долине размещены центральная усадьба колхоза «Зоря комунiзму», молочно-товарный комплекс. За колхозом закреплен 4761 га сельскохозяйственных угодий, в т. ч. 3615 га пахотных земель.

Среднегодовая урожайность зерновых за годы девятой пятилетки выросла с 20,7 до 24,2 цнт с га. Производство мяса за этот же период увеличилось на 18 проц., молока — на 38 проц., яиц — на 128 проц. 5 новаторов производства досрочно выполнили личные пятилетние задания.

За самоотверженный труд 32 человека награждены орденами и медалями, среди них ордена Октябрьской Революции удостоен комбайнер А. Д. Голуб.

Есть средняя школа, где обучаются 295 учащихся и работают 24 учителя. Здесь трудится заслуженный учитель УССР Г. П. Абрамченко. Работают клуб на 250 мест, аптека, амбулатория, в которой 8 человек медперсонала, в т. ч. 2 врача; детсад-ясли на 45 мест, швейная мастерская, два магазина, почтовое отделение.

За годы девятой пятилетки построено 18 домов, новый магазин, здание сельского Совета.

В Мирной Долине — 57 коммунистов и 50 членов ВЛКСМ. Партийная ор-/136/ганизация создана в 1918, комсомольская — в 1923 году.

Возникло село в конце XVIII в. Советская власть установлена в январе 1918 года.

В годы Великой Отечественной войны сражались с врагами 75 жителей села, 23 из них награждены орденами и медалями, 52 воина пали смертью храбрых.

На могиле воинов, погибших при освобождении Мирной Долины и близлежащих сел от фашистских захватчиков, установлен памятник-мемориал.
 <<    Том Донецкая область, стр. 135-136


Чуть ли нэ з кожного двора в сэли цьому е загыбли на фронтах Велыкойы вийны.

Про наше село нэма информацийы тут, алэ тэж нэмэнш загинуло за Витчизну.

И т.д.
--------------------

Ось тут http://www.evangelie.ru/forum/t134426.html на форуми я видкрыв тэму з такою жэ назвою.


Рецензии