11, 1 Предтеча

                Луцор Верас



                Культ Істини


                КНИГА ЧЕТВЕРТА


                АНАТОМІЯ ВСЕСВІТУ


                ЧАСТИНА ПЕРША

                11,1 ПРЕДТЕЧА

                «Зри в корінь» - говорив Кузьма Прутков. «Кузьма Прутков» - колективний псевдонім групи російських письменників: А.К. Толстого та братів А.М. та В.М. Жемчужниковых, - виступали спільно в 50-60 роках 19-го століття. «Кузьма Прутков» - приклад дії колективного розуму. В приказках, прислів'ях та афоризмах зафіксовано багатовіковий досвід народу, котрий створює власні стереотипи мислення. А на основі стереотипів мислення формуються імунні системи національних колективів, тому особливу увагу треба приділяти народної мудрості, та правильно її розуміти. Дивись в «корінь» мудрості народної і ти, шановний читачу.


                Отже, що таке – корінь, з чого він народжується? Коріння народжуються з насінин, в яких знаходяться еволюційні програми, на основі яких створюється яка-небудь формація: мінеральна, рослинна чи біологічна, та формації на іншому психофізичному рівні. Є сутності – рослини, тварини, планети, зірки та Всесвіт, але нема вже зерняток, з яких вони були сформовані, бо істинна інформація, яка зберігалася в зернах, проявилася в вище згаданих сутностях. Тоді, як знайти корінь Істини?


                А що таке – Істина? Слово «істина» – детермінант, яким позначаються необмежені знання про все існуюче. Якщо знання необмежені, тоді це Істина, а обмежені знання – правда. Істина дає сутностям Необмежений Вибір Дії, а Правда дає сутностям Вибір Обмежений, тобто встановлює диктат, бо слово «правда» створене словосполученням «право дано». Правда – породження того, кому дано право встановлювати закони. Російське слово «правда» вперше з'явилося в історії людства, в назві кодексу законів Київської Русі – «Руська Правда».


                Як ми почнемо вивчати Істину? Для вивчення, чого б то не було, необхідно досконало знати існуючі закони. Наприклад, для дослідження фізичних матеріалів необхідно досконало знати закони фізики, для дослідження живої матерії необхідно досконало знати закони психічних енергій, а щоб пізнати Істину необхідно досконало знати всі існуючі в Природі закони.


                «Життя – рух, немає руху – немає життя» - це закон, бо навіть найменша частинка матерії, якщо і не рухається у просторі, то, у всякому разі, коливається, випромінюючи в простір інформацію про власне існування. Таким чином створюється інформаційне поле сутності. Звідси ми робимо логічний висновок: «Кожна сутність має персональне інформаційне поле».

               
                Отже, для вивчення і пізнання чого-небудь необхідно навчитися читати інформаційні поля. Але, для того щоб навчитися читати інформаційні поля необхідно досконало знати справжні інформаційні коди, бо у сфері інтелектуальної діяльності людства є безліч навмисно перекручених інформаційних кодів.


                На початку третього тисячоліття технологія впливу на людей навмисно збоченими інформаційними кодами досягла такого високого рівня, що коди поневолення знаходяться, не тільки в релігійних книгах, але і в художніх творах, і в рекламних сюжетах, і навіть в назвах промислових товарів. Якими інформаційними кодами ми будемо користуватися, намагаючись пізнати невідому нам інформацію? - від цього залежить істинність результату наших досліджень.


                Для дослідження інформації, записаної в книзі, необхідно вивчити мову, якою написана книга. Але, для вивчення мови необхідно вивчити слова і склади, з яких складаються слова, і букви, якими позначаються звуки. Слова, склади та букви – інформаційні коди. Від ступеня деталізації інформаційних кодів залежить ступінь істинності інформації, котру ми досліджуємо.


                Інформацію можна вивчати блоками, не знаючи деталей, з яких складаються інформаційні блоки, але в такому разі інформація буде хибною. Знаючи істинні інформаційні коди фонем, слів та складів, людина в релігійних книгах прочитає зовсім не те, що записано інформаційними блоками – словами, пропозиціями та релігійними байками.


                Релігійні книги не можуть містити фальшиву інформацію, тому що така інформація заборонена законами Вищих Сфер. Але, конструктивна властивість формування інформації в релігійних книгах навмисне створена таким чином, щоб істинну інформацію змогла зрозуміти тільки людина, котра знає справжні інформаційні коди.


                Наприклад:
                Біблія – переклад ТАНАХа (П'ятикнижжя) з івриту на багато мов світу. Іврит – інформаційна система, штучно створена засновниками іудаїзму. Іврит – шифрувальна система, яка створена для того щоб людина, котра не знає коди івриту, не змогла прочитати в книгах, написаних на івриті, приховану інформацію. В івриті кожен склад і кожна буква має обширну інформацію, тому в івриті багато слів читаються як речення.


                Наприклад, ім'я Адам буквально читається як: «той, який існував до народження народу», бо слово «ад» - до, а слово «ам» - народ. У Біблії сказано: «Бог створив Єву з ребра Адама». Сказано в алегоричній формі, бо в ДНК чоловіків є чоловіча хромосома «Y» та жіноча хромосома «X», а у жінок чоловічої хромосоми немає, звідси слід зробити висновок про те, що якийсь «бог» взяв у Адама жіночу хромосому «X» і створив на її основі Єву. В найменуванні Єва знаходиться багатозначно насичена інформація, але ми в цьому розділі книги не будемо розглядати її.


                Прамова народів Європи була аналогічною кодам міжзоряної інформаційної системи, тому, якби я на цією мовою викладав своє оповідання, тоді оповідання було б гранично коротким, ясним і зрозумілим, тому що інформація на цій мові подавалася б живою картиною, охоплюючи час минулий, сьогодення і далеке майбутнє. Але де знайти такого чоловіка, який зміг би віртуально побачити і правильно зрозуміти всю інформацію, яка зберігається в кожному слові?


                У давні історичні часи люди, не тільки чули, але й бачили слова і звуки в матеріальній формі та в діях, тому такі люди могли бачити на величезній відстані неперекручену ніким інформацію. В сьогоденні таких людей дуже мало, і вони зберігають в суворій секретності свої здібності з багатьох причин.


                Я гарантую істинність викладеної мною інформації, бо ввечері, 25 листопада 1990 року, Насцк справив мені ініціацію, присвятивши мене в деталі справжніх інформаційних кодів.

                Насцк – сутність, яку люди називають Духом Святим. Nascenca - (гал. мова) народження; nascente - джерело, ключ; nascer - сходити (про світило), починатися, виникати.

                Як виглядає на практиці ініціація? Я особисто знайомий з деякими людьми, котрим Насцк проводив ініціацію. З кожною людиною ініціація проводилася однаково, але практичний результат ініціації прямо залежав від здібностей людини та її потреб. Для одних людей ініціація дала тільки миттєве зцілення від невиліковної хвороби, а іншим людям ініціація дала тільки величезну радість і туманні надії на виконання феєричної мрії. Кожен ініційований Насцком чоловік отримав від нього в міру своїх знань і бажань.

               
                Мені не потрібно було лікуватися від хвороби, але мені вкрай потрібні були оперативні інформаційні коди, за допомогою яких я зміг би пізнавати та вивчати Істину. Ймовірно, моє занепокоєння з цього приводу відчув Этерно Сабедор та, вирішивши допомогти мені, послав до мене Насцка. Этерно Сабедор - Вища Сутність Всесвіту. Насцк не дав мені ніякої інформації, але ввів мені в аналізатор інформаційний ключ. Тепер, користуючись цим ключем, я правильно читаю інформаційні поля.


                «Точка зору» визначає, не Істину, а правду, тобто обмежену істину. Наприклад, свідки деякого події, перебуваючи в різних місцях від дієвості, будуть бачити різні грані дії, тому показання свідків будуть подібними, але в той же час дещо суперечливими. Це так, бо ніхто з людей не зможе побачити в одну мить всі каюти, трюм, палуби і всі події, які відбуваються на кораблі в реальному часі, що визначається миттю. Істину, для того щоб її зрозуміти, необхідно побачити всю відразу, в одну мить.


                Інформація, яку я публікую, до мене надходила з Вищих Сфер по інформаційній системі «Віда». Інформація в системі «Віда» розкриває події минулі, взаємодії реального часу та можливі взаємодії у часі майбутньому. Інформаційна система «Віда» передає інформацію про все, що відбувається у Всесвіті, в пакеті, миттєво, але сприйняти та усвідомити таку інформацію, не всі істоти можуть.


                Якими словами, якою мовою я зможу передати людству живу картину Буття, якщо все тече - все змінюється постійно, не сповільнюючи, а прискорюючи, швидкість процесу еволюційних перетворень? До того ж, в інформаційних системах землян немає таких детермінантів, якими можна було б передати інформацію, про що люди не знають і не здогадуються.


                Істина багатогранна, а безліч процесів буття людству невідомі і не придумано їм інформаційних термінів, тому про різні грані Істини я буду розповідати в подобах та в аналогіях, максимально наближених до Істини.


                Ті розділи небесної науки, які можуть бути застосовані на шкоду людству, я подаю не в повному обсязі, тобто в допустимих межах, а це не кожній людині буде в повній мірі зрозуміло. Є ще одна причина, по якій я не всі знання Небесної Науки публікую. Я постараюся цю причину пояснити алегоріями:


                Істину можна порівняти з вершиною величезної гори, шлях до якої мало кому відомий та дуже важкий і небезпечний. З багатьох причин цей шлях прихований від людства. За всю історію земного буття велика кількість людей пройшли до вершини Істини важким шляхом праведного життя і залишилися вони в Світі Безсмертя, не бажаючи повертатися у Світ Буття – світ збочень, паразитизму та прихованого канібалізму.


                У Світі Буття є гранично мала кількість людей, котрі досягли вершини Істини і були прийняті в Світі Безсмертя але, жертвуючи собою заради людства, повернулися до людей для того, щоб направити їх еволюцію в правильне русло. Але такі повернення зазвичай закінчувалися катастрофічними наслідками.


                Міфи створюються на основі історичних подій, тому міф про Прометея - яскравий приклад того, як релігійні боги, порушуючи святий закон про Право Вибору, противляться передачі людям знань Істини. Чому це так? Істина пізнається в порівнянні - чим більше людина бачить і знає, тим менше він зробить помилок, і тим важче таку людину обдурити, а значить, і поневолити.


                Релігійні діячі поневолюють людей не Істиною, а вірою в релігійні байки. Повіривши кому б то не було, людина перетворюється на раба тому, кому повірив. Повірив ловцю людей, перетворився на раба божого, а поневолювач душ людських перетворився в «святу» сутність - «сина божого». Повірив блудливій дружині – став рогоносцем, а блудлива дружина набула статусу «непорочної» діви. Повірив шахраєві – втратив своє багатство, а шахрая збагатив. Чим менше чоловік вірить, тим менш він вразливий, бо треба знати, а не вірити.


                Якщо ви обмежитеся благими діяннями і всепрощеннями, не надаючи активної протидії Злу, тоді ви будете сприяти утвердженню серед людства Зла, а таким благодійникам двері у Світ Безсмертя закриті.


                Вхід у Світ Безсмертя відкритий тільки незалежним, невразливим і безпечним для навколишнього середовища сутностям, але небезпечним для лиходіїв.


                Знання дають людині вибір найбільш правильного вектора еволюційного прогресу, а віра і всепрощення обмежують вибір людини, в результаті чого людина, і людство у цілому, деградують.


                Право Вибору і високі показники, що надаються людству цим законом - найсерйозніша перешкода на шляху поневолювачів людства, тому поневолювачі намагаються окупувати та зруйнувати національні інформаційні системи.


                Руїна національної культури досягається введенням в обіг національної мови пегаризмів (інформаційних кодів-паразитів).

                Пегаризм (від галльського слова pegar - приклеювати, прикріплювати, заражати), умисне введення інтервентами в національні мови слів-паразитів, що руйнують імунні системи національних інформаційних полів.

                Це робиться для того, щоб люди не могли приймати і правильно розуміти справжню інформацію. Це робиться й тому, що інформаційно осліплених людей можна легко поневолити, а еволюцію людства без проблем можна направити в потрібне поневолювачам русло.


                Шлях до Істини подібний шляху до гірської вершини, яка постійно прихована від людського погляду в захмарній височіні, а стежка до вершини Істини одна-єдина і настільки вузька, що по ній люди не можуть рухатися інтернаціональною юрбою.


                Чому так? Тому що Людство – організм, подібний організму людини і організму Всесвіту. Людство – сутність, в якій національні культури виконують функції внутрішніх органів її.


                У Всесвіті є безліч внутрішніх органів, але ніхто не робить дурних дій, смертельно небезпечних для Всесвіту, змішуючи всі органи Всесвіту в неймовірно-божевільний конгломерат. Якщо зруйнувати всі органи людини, зробивши з них фарш, то людина не зможе існувати. Руйнування національних культур – знищення людства.


                В Світ Безсмертя можна увійти лише ланцюгом родоводу. Ланцюг родоводу – не алегорія, а дійсність, і вимоги до цього ланцюга особливі! Стежкою Істини можна йти тільки ланцюгом кревно споріднених людей, тому що зв'язок зі Світом Безсмертя встановлюється тільки по патріархальній лінії чоловічої хромосоми «Y».


                Навіть чоловік із дружиною можуть пройти по стежці Істини і увійти в Світ Безсмертя лише в тому випадку, якщо у них буде злагода і порозуміння, тому що чоловік і дружина – представники різних родових ліній.

               
                Кришталева чистота національних культур, взаєморозуміння і злагода між усіма членами нації та членами патріархальних сімей – необхідні умови, невиконання яких закриває перед національними культурами двері у Світ Безсмертя.


                В історії людства були етруски. То була кришталево чиста нація. Кристал національної духовності етрускам вдалося створити тим, що етруски не приймали у своє співтовариство представників чужих національних культур.

                Свято зберігалася у етрусків подружня вірність, бо етруски карали смертю всіх учасників і співучасників адюльтеру.

                Не було в сім'ях етрусків і диктату чоловічого або жіночого, бо чоловіки і жінки були рівноправними у всіх сферах життя.


                Не було у етрусків державного апарату, тому що державний апарат не диктаторським бути не може, а диктат заборонений законами Вищих Сфер.

                Етруски не відкривали духовні таємниці своєї нації представникам інших націй.

                Все це дозволило етрускам гідно завершити свою еволюційну програму і усім національним колективом увійти в Світ Безсмертя.


                В історії людства етруски не були єдиними в виборі правильного способу буття, бо були й інші національні культури, які теж були прийняті в Світ Безсмертя. Але офіційна історія сучасного людства тим національним культурам не приділила належної уваги. Зате офіційна наукова історія приділила максимум уваги агресорам, які руйнували національні культури, грабували національні багатства, а мільйони ні в чому неповинних людей поневолили або ж вбили. Про що це говорить? – тільки про те, що вже кілька тисяч років цивілізованим світом правлять людожери.


                Неможливо за руку провести людину і людство в цілому, по гірській дорозі до Істини, але можна вказати, де знаходиться ця дорога, і підказати, як по ній рухатися. Та всьому є міра! Бо, якщо я розповім читачеві про Істину вище допустимих меж, тоді читач уподібниться чоловіку, якого на літальному апараті доставили на вершину неприступної гори. Чи можна назвати такого чоловіка альпіністом? - безумовно, ні! Якщо людину за руку ввести у Світ Безсмертя – чи потрібна буде така людина Вищого Розуму Всесвіту? - безумовно, ні! Чому так? - тому що Вищому Розуму Всесвіту потрібні сутності, збагачені досвідом гармонійних взаємовідносин і досвідом тотальної боротьби зі Злом.


                Олена Петрівна Блаватська в книзі «Таємна Доктрина» вершину Істини називає «горою Міру». У слові «міру» є інформація про Вчителя і про обмеження. Бо слова: море (іврит) – вчитель; морада (галл. мова)  - житло; «мораль» - кодекс законів безпечного буття, які формують культуру людського співтовариства. Слово «міру» - міра; помірність; межа допустимих дій, після якої починаються гріхи. Корені слів «мі(є)р» і «мар» дають великі групи слів за характеристикою метафізичного споріднення.


                «Гора Міру» - те ж саме, що і єврейська «Гора Сіон». Я тут єврейське слово «ціон» написав в російській вимові - «сіон», але правильно - ціон. Ціон (іврит) - критерій, оцінка.


                Біблійний Мойсей «ходив» на гору Ціон, де він «спілкувався» з єврейським богом. Бог Мойсея знаходився в голові Мойсея - це аналізатор мисленого процесора Мойсея.


                Не багато треба мати розуму, щоб здогадатися про закономірність буття, котра призводить людину до панування над людьми, а саме: «Стань суддею, і ти будеш володарем людських душ».


                Ось до такого Ціону й прийшли тепер євреї, бо майже всі інформаційні агентства на території колишнього СРСР на початку третього тисячоліття Нової Ери належать євреям. Вони тепер інформують населення про події у світі, пропустивши інформацію через призму власних стереотипів мислення, змушуючи людей мислити в потрібному євреям руслі. Це і є ГОРА СІОН.


                Вираз «гора Мі(є)ру» підкаже людині, яка знає справжні інформаційні коди, що ця гора – Чорна Піраміда, на вершині якої сидить «Господь 666» - Великий Звір, Монстр, або «князь світу цього», як його називають деякі люди. Символ «князя світу цього», який у перехідний період із двадцятого століття в століття двадцять перше, диктує народам Землі свою волю, ви зможете побачити на вершині піраміди, зображеної на доларових банкнотах американської валюти.


                Вчення бувають різними, бо те, що у одного вчителя буде вважатися гріховними діями, в іншого вчителя ці ж діяння вважатимуться благими. Вчення можуть бути, як добрими, так і шкідливими, якщо багатогранну і безмірну Істину розділити і висвітлювати окремими гранями.


                Наприклад, почувши слово «море», ви подумки «побачите» величезні водні простори. Почувши вираз «діва Марія», ви подумки «побачите» світлу сутність. Але, ім'я «Марія» має походження від арамейського слова «мара» - пані, тобто диктатор, а диктатор світлою сутністю бути не може. До того ж, ім'я Марія має спорідненість з коренем російського слова «марь», яким позначається болото, а це не простий збіг інформаційних кодів.


                Істина подібна до гори, з вершини якої відкривається вид на неозорі простори. Перебуваючи на вершині гори, можна одержати неспотворену інформацію про все, що знаходиться в зоні прямої видимості. Спускаючись з вершини гори, ми обмежуємо видимий простір, а значить, обмежуємо і надходжену до нас інформацію. Чим нижче ми опускаємося до підніжжя гори, тим сильніше обмежуємо видимість. Те ж саме відбувається, коли людина віддаляється від Істини, підкоряючись доцентровій силі якого-небудь релігійного або ідеологічного впливу.


                А що є доцентровою силою? – те, що монополізує! Монополізація – смерть невідворотна. Це закономірно, і від цього нікуди не втечеш, і не зміниш цю закономірність. Така закономірність попереджає нас про небезпеку вибора крайності у судженнях і діях. Чим більше ми будемо в пошуках істини просуватися в бік якоїсь крайності, прагнучи до абсолюту, тим далі ми будемо віддалятися від Істини.


                Абсолют – не Істина, абсолют – заперечення Істини, бо в абсолюті немає протилежностей, без яких не може виникнути конкуренція, а конкуренція є рушійною силою еволюції.


                «Уникайте крайнощів у судженнях і діях – шукайте гармонійну середину!» - така рекомендація Вищих Сфер.

                «Рухайтеся лінією рідної вам по крові патріархів хромосоми «Y» у Світ Безсмертя» - це теж рекомендація, але рекомендація, яка пропонує вам обмежити ваш вибір.

                «Обмежуйте себе в межах Необхідності, продиктованої безпекою існування вашої національності».


                Ці рекомендовані обмеження обумовлені законами імунної системи Всесвіту, а невиконання рекомендованих обмежень веде людство до деградації та самознищення.



                Інформаційний простір Всесвіту насичений незліченою кількістю інформаційних полів індивідуального та соціального походження. Такий простір на перший погляд подібний до хаосу, але тільки на перший погляд, бо в усьому існуючому є порядок. Розібратися з усіма існуючими у Всесвіті порядками, враховуючи те, що ці порядки неймовірно переплетені і гармонійно взаємодіють між собою – завдання надзвичайно важке, бо неможливо, висвітлюючи якусь тему, не чіпати теми сусідні.


                Я змушений, висвітлюючи якусь тему, знову згадувати те, про що я вже говорив – це добре, бо це буде зрозуміло читачу. Але це одночасно і погано, бо я буду повторюватися. Я змушений буду також зачіпати невідомі читачеві теми, та вживати нові поняття та визначення, але це необхідність. Як створити зручний для людського сприйняття стиль викладу інформації, якою я володію? – ця проблема занадто важка для мене.


                В «Анатомії Всесвіту» показана схема психофізичної конструкції Всесвіту. Ця схема була відома друїдам. Публікуючи схему Всесвіту, я не все відкриваю з того, що було відомо друїдам. Причина для такої дії досить вагома.


                Друїди жили в епоху, коли в Європі не було диктату ксенократів, тому істинні знання про структуру світобудови були надбанням всіх народів Європи. Але на початку третього тисячоліття політичні обставини змінилися – у багатьох країнах Європи владу захопили ксенократи, а ксенократами на істинні знання накладено найсуворішу заборону, бо неможливо поневолити народи, які володіють такими знаннями.


Рецензии