11, 9 Номада

                Серед радиксів є номади. «Ном» - європейське слово, яким позначається ім'я якої-небудь сутності. Номади – носії генного коду Отця Всесвіту, саме тому вони називаються номадами. Nomade (гал. мова) - кочівник, а nomada – дрібниця, бо немає у Всесвіті нічого такого, що було б менше номади.

                Номада – неділима сутність, створена з психічної енергії. Номада нейтральна, бо вона не підвладна гравітації, непідвладна фізичного впливу матерії і непідвладна впливу на неї відомих науці енергій. Нема перешкод для номади, бо на неї не діє фактор простору-часу, тобто номада не підкоряється Закону Відносності. Номада всюдисуща – в цій характеристиці номада виправдовує назву «кочівник».

                Функціональні особливості номад: створення енергетичного каркасу зародка Всесвіту; підтримання життєвого рівня Всесвіту забезпеченням її необхідною енергією; створення імунної системи Всесвіту; збереження генетичного коду Отця Всесвіту і захист програми еволюції Всесвіту від змін та руйнації. Якщо номади порівнювати з хромосомами ДНК людини, то номади подібні до чоловічої хромосоми «Y».

                Номади завжди в русі. Вони мають вигляд дуже яскравих іскорок з блакитним відтінком. Номади випромінюють сяйво розуму, і вони найпрекрасніші життєрадісні сутності Всесвіту. Без участі номад в репродукційних процесах Буття не можуть народжуватися безсмертні істоти. Номади контролюють всі події, що відбуваються у Всесвіті. Номади присвоюють ідентифікаційний код всім закононародженим істотам і реєструють їх в Книзі Життів (якщо можна так виразитися). Номади направляють на адресу кожної закононародженої істоти енергію безсмертя.

                Номада, як фізичне визначення, з 05.12.2013 року увійде в ужиток національних мов Землі, але це не означає, що вона раніше не була відома землянам, бо про номаду знали жерці стародавніх європейських релігій, але держали свої знання про неї в секреті.

                Я, Луцор Верас, розсекречую цю таємницю, бо 28 липня 2003 року почалася історична епоха Водолія. Тепер будуть зірвані маски миротворців з усіх людожерів, як політичних, так і релігійних – така ТРЕБА. Треба – Життям Продиктована Необхідність.

                У Номади є антипод – Монада, на фундаменті якої сформовані усі без винятку шахрайські релігії. Про це детально буде викладено у наступних розділах книг серії «Культ Істини».


Рецензии