Вопрошение

    Пресвятая Владычице наша Богородице, умилосердися на немощныя люди Твоя; рассеянныя собери, заблудшия на путь правый настави, старость поддержи, юныя уцеломудри, младенцы воспитай и призри на всех нас призрением милостиваго Твоего заступления, воздвигни нас из глубины греховныя и просвети сердечныя очи наша ко зрению спасения, милостива нам буди зде и тамо, в стране земнаго пришельствия и на страшнем суде Сына Твоего; преставльшияся же в вере и покаянии от жития сего отцы и братию нашу в вечней жизни со Ангелы и со всеми святыми жити сотвори. Ты бо еси, Пресвятая , Слава небесных и Упование земных. Ты по Бозе наша Надежда и Заступница всех, притекающих к Тебе с верою. К Тебе убо молимся и Тебе, яко Всемогущей Помощнице, сами себе и друг друга и весь живот наш предаем, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
    Господин Президент ! Господа Правительство , Думцы и Регионалы ! Вам не кажется , что в молитве , адресованной Пресвятой Богородице , содержится НЕОТМЕНИМАЯ И БЕЗОТЛАГАТЕЛЬНАЯ ПРОГРАММА ПОСТРОЕНИЯ ВСЕУСПЕШНОГО ХРИСТИАНСКОГО ОБЩЕСТВА И ГОСУДАРСТВА ?! И - не думаете ли Вы , господа , что КАЖДЫЙ ДЕНЬ ВАШЕГО И ВСЕОБЩЕГО НАШЕГО БЫТИЯ ДОЛЖЕН НАЧИНАТЬСЯ С ЭТОЙ ИМЕННО МОЛИТВЫ ?! Во всех храмах и церквях ! Во всех домах , квартирах и комнатах ! На всех теле - и -радиоцентрах ! Ежеутренне 365 дней в году ! И отступление от исполнения ЭТОЙ ПРОГРАММЫЫ должно конституционно караться , как самое враждебное - из всех возможных! - деяние против общества и государства ?! А ?! ГОСПОДА?!?! 


Рецензии