Тиша. Тінь. Туман. На згадку Моє Блакитне Сонце залишило тільки кілька опіків на плечах, обіцяючи «колись повернутись» та запах озону... І тепер мій шлях стали визначати стіни лабіринту букв та час доби, що все частіше хилиться за північ. Набридло бути людиною в цю засніжену зиму, а обіцяють морози і годинник, наче насміхаючись над загальним принципом часу грає прямий біт під стогін вітру зовні. Всі хто встиг з’їхати з глузду восени сплять, п’ють чай з цукром, рідше каву, і ходять заклопотані на роботи. Ті хто з’їхав раніше коментують цьогорічний матч, тримаючи м’яч у руці і другу піднявши догори, так що гравці вже знудились і всі як один просяться на заміну. Зі стовпчиком термометра коїться щось дивне – він перестав показувати рахунок, а просто сигналізує температуру за вікном. Не зважаючи на структурованість молекул води, переважаючої на цей час зовні, всі все також лаються та поводять себе в край по людські. Вітру немає, хоча часом, підпалюючи цигарку тухне сірник. Сум по асфальту, розмови зі склом та перегляд мультиків перед тим як заснути.
Мы используем файлы cookie для улучшения работы сайта. Оставаясь на сайте, вы соглашаетесь с условиями использования файлов cookies. Чтобы ознакомиться с Политикой обработки персональных данных и файлов cookie, нажмите здесь.