Француздар жылкынын казысын емге колданады

"Сырын мен білетін бірден – бір сулулык – денсаулык". Г. Гейне

Жылкынын казысы, картасы агзаны коректік заттармен толыктырып кана коймайды, агзаны коздырады. Гылыми зерттеулер аныктагандай, Жылкынын казысы, картасы – амин кышкылынын, цинктін, тауриннін, маканын ациламині, алкені т.б. пайдалы заттар коп молшерде.

Жылкынын казысы, картасы озінін касиеті жагынан «Женьшенмен» тенеседі. Ісікке карсы арекет жасап, журекті жане кан тамырларын ныгайтады, радиациялык саулеге тотеп береді, жуйке жуйесін калыпка келтіреді. Агзанын картаюына карсы турады. Жылкынын казысы, картасы сіздін жастык шагынызды узак уакыт бойы сактап, омірлік кушінізді сактайды.

Жылкынын казысы, картасы – ЕРКЕКТЕР УШІН АСА БАГАЛЫ ОНІМ – ЕРКЕКТІК БЕЛ КУАТЫНЫЗДЫ КУШЕЙТЕДІ, НАПСІ ЛАЗЗАТЫНА ШОМЫЛДЫРАДЫ.

Жылкы еті, кымызы, казысы, картасы, шубат, айран, ірімшік, майлы курт, коконістер онімі балаларга таптырмас кунарлы азык

"Мен кимыл-козгалысты карілікпен куресудін ен тиімді куралы деп білемін". В.В.Гориневский

Таурин мидын жумысын жетілдіріп, ми жасаушаларын жандандырады, осуін камтамасыз етеді.  Бул кімге болмасын пайдалы, есте сактау кабілетін арттырып, ми жасаушаларынын каркынын арттырады. Казіргі кезде екі баланын біреуі бастын ішіндегі кысыммен (внутри черепное давление) туады, осынын таптырмас емі ашыгу жане ашыканнан кейінгі «тірі тамак» мазірі. Булар осы ауруды туп-тамырымен жулып алады.

Ашыгудын жане жылкы еті, кымызы, шубат, айран, ірімшік, майлы курттын, коконістердін комегімен мидын жумысын жаксартуга болады. 50 жыл каркынды турде кызмет кылган ми шаршайды. Ми картая бастаганда, агза сонынан ілеседі.

Жылкы еті, кымызы, шубат, айран, ірімшік, майлы курттын, коконістердін курамында кальций оте коп, дамі тіл уйіреді. Буны ашыканнан кейін сусамыр ауруына усынады, себебі кымыздын курамында кант емес, фруктоза бар.

Жылкы еті, кымызы, казысы, картасы, шубат, айран, ірімшік, майлы курт, коконістердін онімі – тенестірілген корек, онын курамында адамга кажетті элементтердін барі бар. Онда агзага пайдалы микроэлементтерді сініртетін, зат алмасу агымын жаксартатын коптеген каркынды ферменттер де бар.

Жылкы еті, кымызы, казысы, картасы, шубат, айран, ірімшік, майлы курт, коконістердін курамында 60...70 грамм акуыз (белок), соянын курамындагыдан 3 есе артык. Курамында 18 турлі амин кышкылдары жане кажетті минералдармен микроэлементтер бар.

Жасаушалар радиациялык жаракат алганда, химиотерапиямен катерлі ісікті (рак)  емдегенде комектеседі, корганыс кабілетін (иммунитет) арттырады. Сары ауру (гепатит), коксау (туберкулез), мига кан куйылганда (инсульт) колданады. Сусамырмен ауыргандардын коз жанарлары закымданганда, шел басканда (катаракт), тауык сокырлыкта, дисбактериозда пайдалы.

Жылкы еті, кымызы, казысы, картасы, шубат, айран, ірімшік, майлы курт, коконістер агза ушін толыкканды корек екенін баріміз де білеміз. Онда адамга керекті заттын барі бар. Ен бастысы – селен. Ол катерлі ісік (рак) жасаушаларын жаныштап, картаю агымын басендетеді.

Жылкы еті, кымызы, казысы, картасы, шубат, айран, ірімшік, майлы курт, коконістердін курамында хром бар. Бул каныты коп ауруларга, инсулиннін алмасу агымына комектесіп, инсулиннін куралуын кушейтеді.


Рецензии