А справа була така...

Була темна ніч. Небо вже усе вкрилось зірками. Маленьке містечко Нью-Таун тихо спало,коли раптом з найпівнічнішого краю містечка почулися крики. А справа була така...
Був сонячний літній день і усе містечко гомоніло й кишіло людьми, які поспішали на роботу. Місіс Грант - найбагатша жінка в Нью-Тайні, як і усі люди поспішала на роботу, залишивши вдома 18 річну доньку Кейсі. Коли мати пішла, Кейсі прибрала будинок, приготувала обід і пішла у літній сад. Потім до неї прийшли подруги. Вони розмовляли, сміялися, пили охолоджений чай. Одна з подруг розповіла, що чува від батьків про страшне й люте чудовиська, яке спускається у містечко з гір. Дівчата, почувши про це, почали розходитися по домівках, а Кейсі чекала на свою матір.
О 8-й годині повернулася Місіс Грант. Кейсі розповіла їй цю історію, але мати сказала, що це дурниці й неправда, що не треба хвилюватися. Кейсі стало набагато легше.
Вони проговорили до пізньої ночі, а потім пішли спати.
Рівно опівночі Місіс Грант прокинулася від холоду й пішла зачинити двері, але раптом побачила кров на підлозі й пішла за кривавою стежкою. Вона вела до кімнати Кейсі. Коли Місіс Грант увійшла до кімнати, то побачила лише розідрану постіль й відчинене, окривавлене вікно. Місіс Грант голосно закричала.
Кейсі шукали усю ніч, але ніхто так і не знайшов. І ця таємниця викрадення залишається нерозкритою й досі.


Рецензии