Пропаща

«Далека від ідеалу пропаща"
Сиділа з ноутом на руках,вирішувала щось,марила удосконаленням. Та і не могла розібратись зі своїм життям, а можливо, просто існуванням. В її очах, вже не було ніякої надії, вона знала,що всі пусті, та ніякої щирості не існує тепер, це було тільки в дитинстві. Почала прогортати в своїй пам’яті моменти, там де була справжня і щира в минулому. Читала безглузді смс, і розуміла,що вже не та. «Вона прагнула стати «ідеалом», знала,що його не їснує, але все ж намагалась ... Наївна дурепа… яка в марила стати ним .»
______________________________________________________
А зараз …вона сидить  майже гола,лише в одній футболці, яка була на декілька розмірів більшою. Не хочеться нічого,хоча хочеться… вона  його хотіла … саме зараз.. але його нема поруч…

Її очі шукали щось на моніторі , і вона розуміла,що нічого не знайде , і тут  згадала… цю солодку ніч,коли  втратила цноту,вони кохались,та їй було все мало. Вона як той вампір поглинала його енергію,і їй хотілось ще і ще.. Єдиним її виправдання було кохання… Це був її ідеальний сюжет німого кіно,вона шаленіла. Але для нього вона була лише повія, до якої він коли хотів тоді і приходив. Цих ночей було вже стільки, що і порахувати  вже важко. Тепер в цих ночах вона бачить лише насолоду,бо він її лише хоче. Він її лише хоче ,бо йому було не до її душі. Вона звикла вже до того,що він її тільки хоче і спить з нею бо йому так добре. Він, він ніколи не зрозуміє,що вона його кохає бо вона як той « моральний вампір»..  лише поглинає … та і зовнішність говорить про її вампіризм.. бліда шкіра, зелені очі.. Вона розуміла,що стала його рабинею яка виконує примхи. Стала для нього з королеви -хводою,але їй тоді вже було все одно мало .

Вже пройшло трохи часу,з тих пір як він не приходив і не телефонував. І тут, сидячи у вк вона почула як хтось прийшов. То був він,він нічого не сказав,просто взяв та кинув на ліжко.. вона не зрозуміла, що сталось… І лише побачила як він розірвав на ній  футболку,і  лише відчула як він у неї увійшов… Декілька хвилин насолоди, та потім лише мовчання .. він встав і пішов… А вона відчувала себе настільки зрадженою, що коли бігла за ним то впала. Було дуже боляче. Від цієї болі  проснулась, і зрозуміла,що це був лише сон.
Вона  вже пропаща, бо все її пов'язує з ним, навідь ці сни і яких вона робить те,що б так собі ніколи не дозволила . Але вона все одно його хотіла. Його пропаща,яка далека від ідеалу.  Потім вона встала з ліжка, зробила собі каву і побачила 2 неприйнятих дзвінки, вони були від нього, а вона  так сподівалась,що він більше не з'явиться.


Рецензии