2-а. Небо i Бог

                Слово «небо» вироблено злиттям слів «не» і «бог». Тобто, небо – не Бог. Якщо хто-не будь може мені опонувати, посилаючись на те, що слово «небо» вироблено від назви міфічного бога Набу (Набу - в аккадській міфології бог мудрості). Сперечатися не буду, бо кращим доказом моєї правоти буде пояснення істинного значення слова «бог».

                Отже:
                Слово «бог» в інформатику слов'ян було внесено азійськими племенами саксів, які поступово переміщувалися з Центральної Азії до Європи. В даний момент сакси живуть у Німеччині і у Великобританії. Слово (boog) сакси внесли і в англійську мову. Незважаючи на те, що в англійському правописі дві поспіль букви «о» читаються як звук «у», слово «boog» вимовляється як «бог». Значення цього англійського слова прямо протилежне значенню слова слов'янського, бо boog – трясовина, болото.

                Сакси істинно знали, що релігія християнська, або ж бог християнський, не що інше, як «трясовина» в сенсі психологічного впливу на людину. Це ж розуміли і східноєвропейські племена галлів. Тому на основі цього слова з'явилися його похідні: богарні землі – заболочені; богарне землеробство – поливне. І назви річок: Західний Буг і Південний Буг.

                У народів, яких неправильно і несправедливо називають слов'янами, бо слов'янин – раб, було правильне поняття психофізичної структури Всесвіту. Вони бачили, відчували і розуміли, що у Всесвіті є дві протиборчі сили: Сили Вищі – Світло; і Сили Нижчі – Шеол, Тьма. Очолювали ці сили Білобог і Чорнобог. Чорнобог - бог євреїв, християн, мормонів та інших релігій, у яких фундаментом ідеології є Біблія (Тора), бо в Біблії сказано: «Пітьма, яка є істинний світ чоловіків».


Рецензии