4-а. Нaйивнiсть - потенцiйна небезпека

                «Будь-яка сутність (або організація, бо й організація - сутність) тільки тоді чогось варта, якщо вона в змозі захищатися» - цей закон Природи слід знати всім істотам. Закони Природи найбільш повно виражені в Моральних Правилах національних культур. На основі Законів Природи формуються імунні системи організмів. Людина має імунну систему біологічного тіла та імунну систему розумового процесора.

                Незнання законів Природи призводить до того, що людина стає незахищеною, наївною. Нївність – імунодефіцит розумового процесора (ІМП), тобто аналізатора. Як правило, люди з ІМП рідко хворіють і довго живуть.
Наївна людина здатна всьому вірити і тому постійно здійснює помилкові проступки, за які їй доводиться розплачуватися.

                Наївна людина змушена прощати собі власні помилки, тому що їх надзвичайно багато. Звичка прощати собі приводить людину до того, що вона прощає й іншим людям, стає незлопам'ятна. Також наївна людина бажає, щоб усі люди були наївними і довірливими, тому що з такими легше жити.

                Загальноприйнятна думка, що наївна людина небезпечна сам собі, але про те, скільки людей страждає від наївної людини, ніхто не говорить. Не говорять, ймовірно, тому, що наївній людині люди прощають, поки не набридне прощати і страждати в переживаннях за себе і за неї.

                Яскравий приклад тому – участь наївних людей в міжнародному конфлікті в Донбасі 2014 року. Спочатку вони мирно, або ж із зброєю в руках, підтримували російських терористів. А потім, коли терористи пішли з зайнятого ними населеного пункту, наївні люди спробували перейти на бік української армії. На жаль, за скоєне доводиться розплачуватися. І не розуміють вони, з якої причини винні. А винні вони з причини неповаги законів моральних і державних.
                «Чуже – недоторканне» - закон Вищих Сфер; закон моралі; закон збереження честі людської.

                Крим споконвічно належить кримським татарам, бо це батьківщина татарської нації. Для росіян Крим – чужа територія. Українці не окупували Крим, і не депортували з Криму аборигенів, тобто не робили геноцид, а росіяни здійснювали у минулому часі, і здійснюють в даний час, геноцид по відношенню до кримських татар. І при цьому вважають себе героями. Такий «героїзм» по відношенню до своїх «братів» росіяни здійснювали в Чечні і в інших сусідніх з Росією чужих територіях. Це вже наївність багатомільйонного російськомовного натовпу.

                Наївні люди здійснювали хрестові походи, знищивши при цьому величезну кількість невинних людей. Наївні люди спалювали на вогнищах інших людей в ім'я Бога – якого «бога»! Наївна людина «лізе» до тебе в душу і змушує страждати тебе, руйнуючи при цьому твоє здоров'я і психіку.
Нївність – небезпечне захворювання!


Рецензии