Бир миллиард одам шок!

    Футбол буйича жахон биринчилиги. Бразилия – Германия 1-7!!!. Бунакаси юз йилда бир булди!
   Германияда туй ва тантана! 500 миллионлик Европадаям байрам. 2010 йилги жахон чемпиони Испания 1-5 хисобида Голландияга ютказганди, унинг хам ёнаётган юрагига малхам куйилди. Ундан кейин Хорватияда байрам буляпти. Низоли пенальти эвазига Бразилияга ютказганди. Чили, Мексикадаям байрам. Хуллас, Бразилиядан бошка хамма материкда байрам ва шок! Бугун, бир хафта, бир ой, балким бир йил давомида шу гурунг. Энг ёмони Пелега булди. 74 ёшида бундай трагедияни куриш!
    Ким айбдор?
    Бечора Сколари! Нега энди бечора?...
    Мана сизга замонавий футболдаги тренернинг роли. Узининг гапига кирувчи катъий характерга эга булмаган, “буйни буш” уйинчиларни термага жалб килишнинг окибатини куринг. Ахир, хакикий футбол юлдузлари, мохирликда тенгсиз, уз мустакил фикрига эга   ижрочилар – Роналдиньо, Кака, Робиньо нега термага жалб килинмади? Ахир уларнинг футбол майдонида пайдо булишининг узиям, хар кандай командани шошириб куяди-ку!
    Ер юзида етти миллиард одам булса, кеча футбол трансляциясини бир миллиардлар одам курди-ёв! Хамма шок. Хуллас бу холатдан кутилиш учун ушбу хис-хаяжонли, аламли дард битилди...

    


Рецензии