Сатирические миниатюры

— Спрашивают в ЕС у "беженца":
— А у себя на Родине, или когда ты в России был, тоже с местными девицами такое вытворял?
— Ты, что?! В России за такое морду бьют, а у нас за яйца вешают!

       *******

 — Пане Турчинов, за що Ви вимкнули мікрофон пані Бондаренко?
 — Вона зрадниця, п’ята колонна, диктує антиукраїнські промови, проросійську пропаганду…
 — А у чому полягає її антиукраїнська проросійська пропоганда?
 — Вона закликала;, замість підтримки армії, перевести бюджет на підтримку поранених, відбудову зруйнованого та пом’янути мирні жертви на південному-сході.
21.09.2014




                *******



                Стукач Вовочка

    Мене звуть Вовочка, чи то Вовко, чи Вовчик… Не знаю, мене вчила пані Фаріон з її  у ж а с н и м  журналом «Лиза» — від дієслова «лизати». Надивився я на нашу свободу слова. Щойно хтось заговорить про перемовини із мешканцями Сходу, що, якщо гроші, які йдуть на підтримку т. з. АТО пустити на відбудову зруйнованого, то місцеві жителі, замість лайки на адресу Ради та іншої української влади^1, влаштували б другий плебісцит за воз’єднанні із ненькою… Турчинов кричить: «Вимкніть мікрофон! Проросійську пропаганду ми вже наслухались по російському телебаченню!» Й українські канали це проросійською пропогандой називають.  Як хтось міг наслухатись проросійську пропаганду по російському телебаченню, коли його заборонили, а російський сигнал до Києва не доходить, я не зрозумів. Але сенс вловив. Та вирішив сам допомогти своїй країні у боротьбі із ворогами держави.

    Заходжу до будівлі СБУ. Кажу слідчому: «Наша вчителька — російській агент».

    Слідчий: «А що вона викладає? Російську мову та літературу?»

    — Ні…

    — Історію. Заперечує, що голодомор був лише там, де жили українці, та був геноцидом українського народа? Каже, що він був також на заході^2?»

    — Та ні!

    — Географічка? Каже, що Абхазія та Південна Осетія — незалежні держави, а Крим — частина Расії?!

    — Математик. Каже, що 2•2=4!







1^ vk.com/eric_arthur_blair?w=wall223485168_507

2^ «О ЧЁМ УМАЛЧИВАЮТ УСТРОИТЕЛИ ГОЛОДОМОРОВ И ХОЛОКОСТОВ» http://za.zubr.in.ua/2007/04/02/923/
«Голодомор. Про голод в Польше и Румынии 1932/1933»


                *******






Армянское радио





    Спрашивают у Армянского радио: «Запад вечно то террористов снабжает, то националистов спонсирует; всяких извращенцев продвигает…. Ну, есть ли на Западе хоть что-то человеческое?!»

     Армянское радио: «Многоножки там человеческие».

    Заманил нескольких дурёх под свою крышу. Не особо и скрывал свои намерения. Накачал наркотиками. Такс, преступим к операции: в этот сегмент — пищеводы; в это — также соединённые желудки; а сюда — оставшийся кишечник. Мочевой пузырь….

    Готово! Сейчас отойдёт от наркоза. Надел я свой лучший костюм. Выпил стаканчик для большей уверенности перед приёмом…

    Вот так устроен Евросоюз и происходит присоединение к нему. Эллада, а то, кажись и Альбион уже того… Ну ничего, вот Киевская Русь стучится. Сейчас пополним!…




P.S. Сам клипы «t.A.T.u.» люблю. Правда не за хлыстохвостость, а за психоделику. А «Югославия» Лены Катиной, если не считать, что на мужское исполнение песня рассчитана, так вообще….


Рецензии
Приятного аппетита!

Астарта 3   27.08.2014 03:49     Заявить о нарушении