Вспоминая Агату Кристи

Люди! В мене накопичилась купа питань.Нова влада, скориставшись Майданом, посіла свої крісла. А ми надіялися і вірили. А бачимо ті самі пики. Умови життя погіршилися явно ще ДО війни! Крим утратили, Донбас постав, бо не згодний з новою владою. Що ж робити владі? Оголосити терористами і знищувати всіх, хто проти! Через ЗМІ, через усі канали кричати, що то недолюдки і вороги. А насправді ті люди так само проти влади, як і ми! Тому й постали проти влади. Але нашими руками їх убивають, і ми втрачаємо своїх хлопців, яким іще жити і жити, які теж проти влади. Про них не дбають, лишають холодними і голодними напризволяще, кидають на смерть. Вони тижнями немиті і ненаїдені, п'ють воду з калюж. Є численні підтвердження цьому. А владі байдуже! Вона просто знищує незгодних нашими руками. А ми хіба згодні? Нам подобається те, що відбувається? Подобається політика нової влади і нові умови життя?Тож влада і підвладні ЗМІ (99% усіх змі) оголосила всіх незгодних ворогом і щодня годує нас ненавистю, щодня розказує нам так, як вигідно ВЛАДІ! І ми віримо, що то справді вороги, що справді то Росія підтримує. А якщо згадати про те, що в Росії така потужна армія, що за день би всьо то АТО злилося? А нащо воно взагалі Росії, нащо їй той бідодашний літак з людьми? Нащо з прапором своїм танки вигулювати?А владі, звісно, вигідно, щоб ми думали, що то зовнішній ворог на нас напав. Бо лише тоді люди підуть на смерть проти ворога. За Україну! Тож, головне питання: а чи справді розклади саме такі, як нам подають через ЗМІ??Як сказав один американський журналіст:"Новини і правда - не одне й те саме".

Згадую детективи Агати Крісті, яку я просто обожнюю. Винним виявляється той, на кого думаєш найменше. І той винний робить усе, щоб відвернути від себе підозри: підкидає уліки, викрадає чужу зброю і з неї стріляє, переставляє час на годинниках, підмовляє проти, навмисно дає неправдиві свідчення, перевдягається, робить наклепи, бреше, а свідків знищує.

Детективи ж шукають того, кому вигідно. І перевіряють, чи вигідно це тому, проти кого забагато улік.


Рецензии
Кето, как жаль, что я ни слова не поняла. Уважением, Тамара.

Тамара Гайдамащук -Дарчия   05.08.2014 22:56     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.