***

Не забувай мене, коли підеш,  намагайся дзвонити мені кожен день, передай мені повідомлення,  можна в онлайн  чаті.  Просто підняти трубку телефону, коли ти далеко, я відчуваю все, навіть, коли ми поодинці - я сумую за тобою, ти сумуєш по мені теж.  Як ти думаєш, скажи мені, будь ласка, відповідь «так».  Відправ  мені повідомлення, відправ  sms,  зв'яжись зі мною у будь-який час, я просто чекаю твого дзвінка.

Don't forget me, when you go out, try to call me every day, tell me a message, you can online chat. Just pick up the phone, when you're far away, I feel everything, even when we are alone - I miss you, you are missing me too. How do you think, tell me, please, answer «Yes». Send me a message, send sms, contact me at any time, I'm just waiting for your call.

Не забывай меня, когда пойдешь, пытайся звонить мне каждый день, передай мне сообщение, можно в онлайн чате. Просто поднять трубку телефона, когда ты далеко, я чувствую все, даже, когда мы в одиночку - я скучаю по тебе, ты скучаешь по мне тоже. Как ты думаешь, скажи мне, пожалуйста, ответ «да». Отправь мне сообщение, отправь sms, свяжись со мной в любое время, я просто жду твоего звонка.

Nie zapomnij mnie, gdy p;jdziesz, pr;buj dzwoni; do mnie codziennie, powiedz mi komunikat, mo;na online na czacie. Po prostu podnie;; s;uchawk; telefonu, gdy jeste; daleko, ja czuj; wszystko, nawet, gdy jeste;my sami - t;skni; za tob;, pomini;cia mnie te;. Jak my;lisz, powiedz mi, prosz;, odpowiedz «tak». Wy;lij do mnie wiadomo;;, wy;lij sms, skontaktuj si; ze mn; w ka;dej chwili, tylko czekam na twego po;;czenia.

N'oublie pas de moi, quand tu viendras, essayer de m'appeler tous les jours, dites-moi un message, vous pouvez chat en ligne. Il suffit de d;crocher le t;l;phone quand tu es loin, je me sens tout de m;me, quand nous sommes seul, je m'ennuie de toi, vous manquez de moi aussi. Qu'en penses-tu, dis-moi, s'il vous pla;t, la r;ponse est «oui». Envoyez moi un message, envoyer des sms, entre en contact avec moi en tout temps, je suis en attente de ton appel.


Рецензии