Був бравим мужчина, поки не зiв, яла тичина

БУВ БРАВИМ МУЖЧИНА, ПОКИ НЕ ЗІВ’ЯЛА ТИЧИНА
(глава подається у скороченому вигляді)

Що воно таке? Висить м’яке.
Висить не встає, хай його лихо б’є.
Де неміч ця взялася? Де сила поділася?
Мені вже не в пригоді! Кумедія та й годі.

   Одна з найбільш поширеніших причин імпотенції – страх, побоювання, що ерекції не буде, або, що вийде як-небудь не так. Достатньо кількох невдалих випадків, щоб віра в неможливість нормального злягання посилилась. Механізм нашого розуму такий, що негативний результат, якого ми боїмося, обов’язково настане. Невдача веде до невдачі, так само, як успіх веде до нового успіху. Лікарі називають феномен тимчасового чоловічого безсилля – уявленою імпотенцією.
   Більшість чоловіків страждають від тимчасової імпотенції, яка теж може бути породжена страхами чи забобонами. Скажімо, мужчина лягає у ліжко з повним переконанням, що бажає обопільної насолоди з жінкою, а насправді виявляється, що його тіло цього не хоче. Кожен, хто пережив раптовий жах від ерективної дисфункції, як казали в народі «нестояхи», «упалихи» – назавжди запам’ятав, як пересохло у нього в горлі, а тіло вкрилося холодним потом. І то може бути початком великих розчарувань і «маленьких трагедій»; важко жити, коли занозою сидить у твоїй голові думка: «моя махалка відмагалась».

Гарбуз (живіт росте), хвостик (фалос) в’яне.

   Інші фактори, що негативно впливають на чоловічу силу після «сорокової клепки» є такими:

– радість живаскусного життя, основа якого – яскравий вираз, піднесення, – втрачається внаслідок буденної рутини (роками одне й те саме ліжко, незмінна поза сполуки і т.д.).
   Все це може посилюватися тим, що мужчина постійно бачить незадоволений вираз обличчя дружини, постійно чує її насміхання і кпини.

Ой Василю, Василику, мені з тебе дивно.
Мені тече вода з чола, тобі – в ноги зимно.
                (54; В. Гнатюк, стор. 196)

– відсутність фізичної активності, лінькуватість ведуть до в’ялості м’язів та появі зайвого сальця під шкірою.
   Дивно мені бачити, як мужчини починають вихвалятися своїми «пузеями». Нічим гордувати, браття. Великий живіт не гордість, а важкий гніт над криницею, де б’є живаскусний фонтан. 
– надмірне вживання ліків; будь-які ліки (не тільки седативні та транквілізуючі засоби) чинять депресивний вплив на центральну нервову систему і можуть викликати імпотенцію у мужчин.
– надмірне вживання тютюнових виробів та алкоголю.
– вживання харчів, що не мають споживної цінності для здоров’я.

   Настає такий період у житті кожного мужчини, коли поступово починають стишуватися живаскусні бажання і здібності – це цілком нормальне явище. Максимуму своєї активності чоловічі статеві залози досягають у віці 20-22 років. Потім, дуже повільно, але починається поступове зменшення виробляння сперми і гормонів.
      Та коли мужчина живе повнокровним життям, коли він щодня святкує життя, коли всі свої сили скеровує на побудову, а не руйнацію, то не дивно, що й тіло йому не зраджує, і до старечих літ цвіте, як і його дух.

Ой дід мідяний,
А баба залізна.
А дід на печі,
І баба залізла.
               (3, стор. 276)

   Медичні світила запевняють, що кожний мужчина від народження отримує право на мідяний гарт, тобто потенцію, яка має тривати все життя.

   Цікавий факт: даоські майстри – творці дао-любові, взагалі не знають слово «імпотенція»; китайці ніколи не вважали це серйозною проблемою. Вони вважають, що на Заході слово «імпотенція» трактують неправильно; на Заході воно має більше принизливий відтінок, ніж науковий. Технічно воно означає нездатність до статевої сполуки, але воно несе також і підтекст безпорадності.

   Метод м’якого вводу означає насправді те, що мужчина може ввійти в свою партнершу без ерекції, але з допомогою своїх пальців. Техніка придатна і для умілих чоловіків і для невмілих. Головна умова, щоб жінка була зрошена соками любові, і щоб мужчина мав доволі спритні пальці, які повинні зуміти ввести фалос в лоно. Тільки-но це досягнуто, ваші пальці повинні зробити кільце біля основ фалоса, щоб його верхня частина, принаймні, стала напівжорсткою, щоб ви могли почати робити поштовхи. Під час поштовхів ви можете регулювати стискання фалоса. Досягши цього, більшість чоловіків буде здатна відчути ерекцію.

                (67; стор. 139-144)


Рецензии