Руно на руно клали

РУНО НА РУНО КЛАЛИ
(глава подається в скороченому вигляді)

Тупу, курочки, тупу:
Чотири ніжечки в купу;
А п’ята коротша,
Од меду солодша!
                (54; Хв. Вовк, стор. 142)

   Як тільки мужчина досяг здібності бути єдиною плоттю з жінкою без хвилювання за передчасне виверження ріжениці (спосібний робити сотні разів «сюди-висюди»), часта зміна поз стає надзвичайно важливою, бо тоді пестощі не втратять смак свіжості, і партнери не будуть набридати одне одному.

Півень каже: «Кудкудак!» – Курка каже: «Так!»

   Знайти найбільш підходящу позу для двох партнерів – життєво важливо.

В зручному сплетінні – тілесне цвітіння.

   Існують чотири основні пози сполуки:
               
1. чоловік вверху.
2. жінка вверху.
3. чоловік і жінка обличчям до обличчя; або чоловік на правому боці, а жінка на лівому або навпаки.
     4. чоловік входить ззаду.
Так спаровуються більшість тварин. Люди можуть робити це у зручний спосіб в постелі, причому жінка і мужчина лежать на правому чи лівому боці або ж мужчина лежить на жінці.
   Ці пози мають безліч варіантів. Одна може бути зручною для пари, в котрої мужчина на голову вищий за свою партнершу; інша задовольнить пару однакового зросту. Труднощі існують ще й тому, що деякі жінки мають отвір влоговини, розташований вище, ніж у інших. Саме фізичні властивості роблять ряд поз придатними для багатьох комбінацій.

Михелю, Михелю!
А я тобі вихилю
Заднюю й переднюю,
Боковую й середнюю.
                (60; стор. 74)

   Чотири основні пози такі:

1) «Плужок». Жінка лежить горілиць.

Розкинь ніжки, як баран ріжки.

2) «Ступа». Перевернута поза: мужчина лежить горілиць, а жінка на ньому.

   Баба влзела на человека; ну, верно, баба эта знает, как ездить!
«Сорочинський армарок» М. В. Гоголь

   Поза, коли чоловік знаходиться зверху, вважається набутком Західної культури.

Ой ти, гуска моя,   
Ти голубко моя,
На тобі колосок з’їсти,
Пусти мене на черево злізти!
                (54; М. Максимович., стор. 37)

   Цю позу ще називають місіонерською. На Сході давно усвідомили її потворність, адже мужчина важче, вище, мускулистіше, він просто розчавлює тендітне витончене створіння. На Сході завжди було навпаки: жінка зверху. 

Сіла – насіла; встала – забрала.

  А логіка Сходу така. Стиснута вагою мужчини, жінка не має ніякої рухливості. Рухається один чоловік, тому оргазм наступає в лічені секунди, і жінка збентежена, незадоволена. Вона вважає себе партнером, але про неї забули, нею скористалися. Коли жінка зверху, вона стає більш рухливою («пурхає, як метелик над квіткою»), а мужчина – менше, і це у рази посилює їхню взаємну оргазмічність.

3) «Гнучка лоза». Бокова поза.

Ой ійшов я поза током,
А там лежить баба боком.
Нехай баба не дурить,
В неї живіт не болить.
                (3; стор. 277)

   Позиція, коли коханці лежать на боці має два основні варіанти: коли вони розташовані обличчям одне до одного і коли чоловік зі спини. Перевага у тому, що тіла в обох випадках міцно притискаються одне до одного, а руки звільнені для найвибагливіших пестощів.
   У позиції чоловік іззаду можна дістати додаткову втіху, коли жінка злегка рухає стегнами. Чоловік у цей час може просунути одну ногу між її стегон і притиснутися коліном до лобка.
   У варіант обличчям до обличчя фалос може щільно притиснути до лобка і таким чином під час акту активно стимулювати клітор.

4) «Поїти буська». Поза ницьма.

Що Адам має спереду, а Єва ззаду?
Перифраз: Те, що Адам має спереду, Єва – ззаду.

ІІ варіант: «Гра в курочку й півника»

Курочка сокоче,
Бо півника хоче.
А півник краче,
На курочку скаче.
       (54; Д.-Ходаковський., стор. 21)

ІІІ варіант: «Прибивати підківку». Сидяча поза.

Ти гусар, і я гусар. Оба гусари взяли
Дівку на коліна та й заколисали.
                (54; П. Чуб., стор. 112)

IV варіант: «Продавати розсаду».

  Мужчина сидить з простягнутими ногами і обіпершись на руки; жінка згинається, спирається на лікті і торкається лицем його ніг.

Я спереду, я спереду, а Мариська ззаду,
А Мариська всередині продає розсаду.
                (54; В. Гнатюк, стор. 210)

   Змалювання позицій, коли мужчина при зляганні знаходиться позад жінки («Старий біс на спину зліз»), найбільш представлена в українському фольклорі:

Давала піддячому
Ще й по-собачому.

    Ця позиція забезпечує глибоке входження яринця і приємний контакт з клітором. Хоча... все залежить від власних смаків і уподобань.  Одним мужчинам подобається гра в «курочку й півника», іншим до вподоби «перти плужок» –

Ой хоч ззаду нема ладу,
Дак спереду – смачній меду.
                (54; П. Лукашевич., стор. 53)

   Народна пісенність змальовує ще один спосіб сполуки, це коли обидва закоханці стоять.

5) «На палиці ярмарок».

Ой у тебе тютюн добрий,
А у мене чубук довгий,
Ой дай мені тютюну –
Навстоячки потягну.
                (54; П. Лукашевич., стор. 54)

(З книги «Україна Кохання», ; К., Фірма «Деркул», 2005 р.)


Рецензии