З народом вони не под ляться, але доведеться!

З НАРОДОМ ВОНИ  НЕ ПОДІЛЯТЬСЯ, АЛЕ ДОВЕДЕТЬСЯ!


Сьогоднішня виборча демократія це не влада народу, як вони хочуть нам сказати, насправді це влада олігархів й брехунів. Бо в такій формі правління ми делегуємо, тобто віддаємо свої управлінські повноваження в руки обранцям, хіба правильно віддавати своє, тим кому не довіряєш?...


Я, Чорноморець Володимир, звичайний громадянин України, мешканець села Воронівка, 2011 році закінчив МНУ ім.. В.О. Сухомлинського, в 2012 році закінчив КНУ ім.. Т. Г. Шевченка. Був на  Євромайдані, відстоював ідею Безпосередньої Демократії – НАУЧНОКРАТІЇ, чи просто – ПРОФІКРАТІЇ, яку тоді мене не підтримала жодна політична сила, бо будь яка політична партія прагне владної монополії. Хоча зі сцени коли я виступав, народ підтримав цю ідею! Нажаль там, на майдані, й сьогодні народ не має влади!


  З липня місяця захищаю батьківщину в цій безглуздій ВІЙНІ між братськими народами.  До армії вступив тому що не хотів й не хочу, щоб  до нашого краю докотилась ця війна, ці жахіття поранень й смертей, РОЗРУХИ, про що розповідали мені брат Василь та батько Іван, що на той час вже встигли на власній шкурі переконатись в тому, що це справжня війна, хоча не визнана владою. З вторгненням сепаратистів я не розумів їх, після виконання свого першого бойового завдання, більше не осуджую руських солдат рядового складу, які воюють проти українців. Я осуджую посадовців, що допустили війну. Це Януковича і його поплічників, Порошенка, Путіна і всю світову політичну еліту, особливо війська НАТО, бо побувавши на фронті я впевнено скажу, що Українська армія не справляється! Ця війна вигідна усім політикам, але тільки не звичайному населенню України. В першу чергу ВІЙНА вигідна тим хто лишився при владі в Україні після репресій Євромайдану та олігархам й тим політикам які тільки налаштовані стати до влади, бо як тільки ВІЙНА закінчиться наступить нова хвиля вигнання чинуш і ця хвиля прокотиться від президента до голови сільської ради. І навіть може перекинутись на інші країни.


  Ця застаріла система правління в якій не виконання приказу чи закону розцінюється як зрада чи злочин себе вже вичерпала. І це стосується не тільки російської влади чи армії, а й усіх інших в тому числі й української.
Якщо колись буду в політиці, то буду розробляти, подавати та голосувати за прийняття тих професійно-політичних рішень в яких я компетентний й на тому рівні на якому мій досвід буде розвивати мене й приносити користь суспільству. Чого й усім бажаю! Ідею ПРОФІКРАТІЇ, як нову систему управління друзі та знайомі розцінюють як найкращу форму правління суспільством.
 Якщо якась партія використає цю ідею ПРОФІКРАТІЇ лише для того щоб підняти свої політичні рейтинги й отримати владу, а не дійсно для її реалізації, то все одно присвятивши себе цієї ідеї я Чорноморець Володимир буду все робити щоб втілити її в життя.


 Ви спитаєте «Що таке БЕЗПОСЕРЕДНЯ ДЕМОКРАТІЯ ЧИ ПРОФІКРАТІЯ?» Я вам скажу! Це форма самоуправління суспільства в якій кожна людина відповідно до свого територіального та професійного ступеня компетентності й територіальної приналежності бере учать в розробці та прийнятті  управлінських рішень й з їх прийняттям обирає відповідального виконавця рішення. Технічно реалізувати це вже давно можливо з допомогою комп’ютерних та мережевих технологій, різних гаджетів вистачає, мобільний зв'язок, але без боротьби нам цього ніхто не дасть!


Усі знають, що будуть заможно жити саме ті люди, які будуть приймати управлінські рішення, як це є в старій сьогоднішній виборчій системі правління. А тому чим більше людей в новій системі управління - ПРОФІКРАТІЇ буде не просто критикувати, а й долучатись до розробки та виконання рішень, тим більше людей стане заможних. Адже буде робити собі на користь, як це в природі закладено. З новою системою управління країна стане не просто заможною, а найпередовішою країною світу.


Ви скажете «А ніде у світі такого не має, вони з народом  владою не поділяться, ніхто не допустить, розстріляють?» 
Звичайно, не поділяться!!! Тому потрібно в них забрати цей небезпечний пульт керування, поки ще не пізно. Пригадайте причина усіх попередніх війн й масових смертей була із-за правителів. І якщо так буде продовжуватись то остання Світова війна не загорами.

Якщо від усіх людей  буде залежати майбутнє людства то ніякої Третьої й останньої Світової війни не буде. Буде благополуччя, процвітання й розвиток для кожної не людини чи навіть країни.
Об’єднуйтесь навколо  ідеї Безпосередньої демократії, подумайте за своє майбутнє!

Для обговорення реалізації ПРОФІКРАТІЇ пропоную провести семінар, але вже після остаточного мого повернення з війни!
Автор статті Чорноморець Володимир контакти +38 096 853 13 94
більше інформації на моїх сторінках у Фейсбуці та в контакті
- Володимир Чорноморець.


Рецензии