Trust only yourself!

 VI. Дівчата піднялися на горище, і серед купи старих книг відшукали потрібну їм книгу. Спустившись в низ дівчата вирушили до кімнати Марти, а Арчі і Девід в той час готовили дівчатам сюрприз.
-Ось і потрібна глава, і так "Сни, коли приходять померші.." - сказала Сара.
- Померші душі близьких часто сняться своїй сім'ї, родині. Слухи про те, що померші в сні говорять зовсім не означає, що вони кличуть до себе. Вони хочуть нас попереджають нас. Коли вони кличуть- то застерігають нас від людей (злих і не добрих), хочуть вберегти від зустрічей з не знайомими людьми. -прочитала Марта.
-Хммм "вберегти від зустрічей з не знайомими людьми" - в голос повторила Сара.
- Угу..
-Марто, Сара ходіть сюди!- покликав Девід дівчат.
Дівчата спустилися на низ, і побачили святково накритий стіл.
- Якесь свято?- запитала Марта.
- Хіба ми не можемо просто приготовити вечерю для двох милих панночок?- спитав Арчі.
Всі дружньо сіли за стіл і почали їсти. Але хтось постукав в двері будинку.
- Цікаво хто може стукати так пізно?- запитав Деві.
-Я піду відчиню. -сказала Марта.
- Я піду з тобою. Бог знає хто, то стукає. - промовив Деві.
Підлітки пішли відчиняти двері. В будинку було два поверхи і горище. На першому була кухня, їдальня і дві кімнати хлопців.На другому: кімнати дівчат, туалет і маленька кімната з каміном і бібліотекою, тільки одна кімната пустувала, там було лише ліжко і шафа. Горище було вкрите пилюкою,лежали книги і старі речі.
Вони відчинили двері і побачили стареньку бабусю...
                P.S. Боріс.


Рецензии