Маленьк др бниц великого серця

Якось один хлопець сказав, що тексти пісень він пише спостерігаючи за всім, що відбувається навколо: стомлена жінка йде з роботи з величезними пакетами, люди стоять на зупинці, їдуть у транспорті...
Кожного дня повз нас проходить сотні людей-різних за віком та поведінкою, ми бачимо такі різні обличчя, емоції... Жінка повертається з роботи, а на зустріч їй іде коханий чоловік і допомагає нести важкі сумки з продуктами; хлопець, нервово поглядаючи на годинник, чекає свою дівчину; двоє людей зіштовхнулися у метушні, посміхнулися одне одному і пішли далі; сходами спускається хлопець, а на його обличчі сум, иа прочитавши смс, яке йому тільки що прийшло він посміхнувся, а в очах з'явився блиск; аж ось на горизонті літня пара... чоловік допомагає своїй дружині зійти зі східців, а потім ніжно цілує її у щічку. Оце так кохання!)); тато з сином поспішають на потяг; компанія молодих людей щось весело обговорює; у натовпі людей хлопець зустрів свого знайомого, якого вже давно не бачив і почав розпитувати його про життя і розказувати як сам живе...
Ми кожного дня бачимо стільки різних людей, але з усього цього натовпу нам потрібна лише одна людина. Дивно, правда ж? Та це особлива для нас людина... Ми так мало знаємо її, але дещо вже можемо зточністю про неї сказати...
ВІН не висипається, спить по півтори години. Якби можна було б то ВІН не спав би взагалі, а займався б улюбленою справою-музикою. ВІН дуже любить чаї-у нього вже ціла колекція їх)) Це щира людина, яка дуже цінує дружбу! Нам усім треба повчитися у НЬОГО умінню дружити! У ЙОГО в житті трапляються дивні речі і, деколи він сам не розуміє як таке може бути. ВІН любить фільм "Я-легенда", Макдональс і обніматися... а ще рубашки в клітинку)))
У НЬОГО так мало часу на відпочинок... та й взагалі у НЬОГО його мало... Та сьогодні ВІН приїхав до Києва)) Чиясь знайома постать видніється на ескалаторі...
Коричневий реглан, чорна куртка, чорні штани, на плечах рюкзак... це ВІН... Тільки що з потяга, стомлений, але ВІН тут...


Рецензии